• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir fikir verin

kadn91

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2024
66
-244
1
33
Annem ne zaman bize gelse ananemle teyzemide kalmaya getiriyor bu daha öncedende oldu ilk defa değil bu durumdan rahatsız oluyorum evli insanlarız ama eşim benim açımdan bir sorun yok diyor kalıp giderler zaten diyor ama annem ne zaman gelse hep birilerini peşinde getiriyor tamam kimse yabancı değil ama 1 değil 2 değil mecbur bırakıyor hatta geldiğinde de senin bişey yapmana gerek yok ben hallederim diyor ...sonra aksam üzeri kızkardesimi arıyor gelin oturalım falan eve çağırıyor birilerini çağırmadan duramıyor yani bu durum normal midir ... Bende kimseye birsey diyemiyorum evine gelen bir insana gelme de denmez ki ayrıca her geldiğinde böyle olması canımı sıkıyor sizce tuhaf mı?

Annem ne zaman bize gelse ananemle teyzemide kalmaya getiriyor bu daha öncedende oldu ilk defa değil bu durumdan rahatsız oluyorum evli insanlarız ama eşim benim açımdan bir sorun yok diyor kalıp giderler zaten diyor ama annem ne zaman gelse hep birilerini peşinde getiriyor tamam kimse yabancı değil ama 1 değil 2 değil mecbur bırakıyor hatta geldiğinde de senin bişey yapmana gerek yok ben hallederim diyor ...sonra aksam üzeri kızkardesimi arıyor gelin oturalım falan eve çağırıyor birilerini çağırmadan duramıyor yani bu durum normal midir ... Bende kimseye birsey diyemiyorum evine gelen bir insana gelme de denmez ki ayrıca her geldiğinde böyle olması canımı sıkıyor sizce tuhaf mı?
Söyle açık açık anne kız vakit geçirelim takma peşine kimseyi de. Rahatsız olman normal. Sürekli evin içi insan dolu.

Aranız iyi ise,bu anlarda güzel zaman geciriyorsaniz , tüm işi de size yığmıyor ve kalma işini bir günden fazla uzatmiyorlarsa,tuhaf değil Bence

İstemiyorum deseneee, annene direkt söyle, teyzem de bize gelirken milleti toplar gelirdi sinir olurduk şimdi kendi evime davet etmediğim.kimseyi istemiyorum, o kadar basit

Sizin annenizin yaşadığı şehirle sizin yaşadığınız şehir arasındaki yolculuk mesafesi fazla değil miydi ? Hatta siz bu nedenle memlekete uçakla gidip, gittiğinizde 1 ay civarı annenizde kalmamış mıydınız ?

Anneniz hangi ara size geldi ki ?

Bence normal değil. Size sırması gerekmez mi kardeşini de arasak gelse mi hep birlikte mi olsak gibisinden ? Siz tabiki istersiniz öz kardeşiniz ama yinede evlenmişsiniz artık sizin bir yaşam alanınız var bence sormalı. Mesela annem gelse yanında sütyensiz oturabilirim ama teyzem gelse istediğim her şeyi yapamam tv izlerken uzanamam. Yani ister istemez konfor alanınızı etkiliyordur. Annenizle konuşun anne sen bu sefer tek gel teyzemleri kimseyi peşine takma rahat edemiyoruz diyin her zaman olmuyor diye uyarın

Ne sıklıkla gelinip ne kadar kalındığına bağlı haftada bir 3 günse çekilmez ama 2 3 ayda bir bir kaç günse neden olmasın. Ben severim dertsiz misafiri

Gelsinler hiç problem yok istedikleri kadar kalabilirler annem babam sonuçta başımın üzerinde yerleri var
Bunu temmuz ayında annenizde 1 ay kalıp canından bezdirdiğinizi anlattığınız konudan aldım. Siz de bir daha gitmeyin o zaman.

Senede 1 ay kahrınızı çeken insan sizin elinizi işe sürdürmeden kendi akrabalarınızla geliyor, ha nasıl geliyor o kadar kalabalık uçakla gidilen mesafeye onu da bilemedim, üstelik çaya çağırır gibi kardeşinizi de çağırabiliyor. Vefa borcu olarak ilgileniverin bir zahmet.

Ha bu arada aynı gün içinde bir kaç kez kusmuş çocuk uyutulacaksa yanına bir leğen tas kase bir şey alınır ya tekrar kusarsa diye. Lavaboya kustuysanız hele başkasının evinde kimsenin görmesine fırsat verilmeden temizlenir. Çocuk misafir gittiğiniz evde gezerek yemek yiyecekse başında beklenir. Kaç yaşında olursa olsun uyanır uyanmaz ilk iş çocuğun bezi değiştirilir çünkü bütün gece şişen bez çocuğun oturduğu her yere nemini salar, bu da temiz bir şey değildir. Ve bütün bunlar olduysa 'temizlenir ne olmuş' denmez, anında mümkünse kimse görmeden kalkılıp toparlanır başkası toplasın diye beklenmez.

Ben dert etmezdim ya en azından kendi annanem kendi teyzem derim.
Benim kaynanam o model gelirken kuyruğu eltimi ve kayınlarımı getiriyor en azından böyle bişey değil sizdeki. Halinize şükredin demeye geldim 🤣🤣

"anne ya zaten birkac ayda bir geliyorsun onda da herkesi cagiriyorsun, hic iki laf edemiyoruz. soyle bir sarilip uzanamiyoruz. anne kiz konusacak ozelim var belki konusamiyorum. kimseyi cagirma bir dahakine valla seninle zaman geciremeden gidiyorsun cok üzülüyorum" falan deyin. yaptığı sacmalik.

Bunu temmuz ayında annenizde 1 ay kalıp canından bezdirdiğinizi anlattığınız konudan aldım. Siz de bir daha gitmeyin o zaman.

Senede 1 ay kahrınızı çeken insan sizin elinizi işe sürdürmeden kendi akrabalarınızla geliyor, ha nasıl geliyor o kadar kalabalık uçakla gidilen mesafeye onu da bilemedim, üstelik çaya çağırır gibi kardeşinizi de çağırabiliyor. Vefa borcu olarak ilgileniverin bir zahmet.

Ha bu arada aynı gün içinde bir kaç kez kusmuş çocuk uyutulacaksa yanına bir leğen tas kase bir şey alınır ya tekrar kusarsa diye. Lavaboya kustuysanız hele başkasının evinde kimsenin görmesine fırsat verilmeden temizlenir. Çocuk misafir gittiğiniz evde gezerek yemek yiyecekse başında beklenir. Kaç yaşında olursa olsun uyanır uyanmaz ilk iş çocuğun bezi değiştirilir çünkü bütün gece şişen bez çocuğun oturduğu her yere nemini salar, bu da temiz bir şey değildir. Ve bütün bunlar olduysa 'temizlenir ne olmuş' denmez, anında mümkünse kimse görmeden kalkılıp toparlanır başkası toplasın diye beklenmez.
aşırı eğlendim okurken. Normal mi😅
Nickname : sherlock yapalımmıııı cuk oturacak😂😂
Üşenmemiş gereken cevabı vermişsiniz 👏

aşırı eğlendim okurken. Normal mi😅
Nickname : sherlock yapalımmıııı cuk oturacak😂😂
Üşenmemiş gereken cevabı vermişsiniz 👏
Birileri laf sokmuştu, merak edip baktım 🤣 laf soktukları kadar varmış gerçekten, benim kızım olsa döverim. Hatta uçak biletinin üstünü ben ekler haftasına yollarım evine. Bir de 2 gün kalan insanlarla evi dağılıyormuş. Kıymetli evini sevsinler, bi onunki ev zaten, annesininki çöplük. Çok sinirlendim 😡

Birileri laf sokmuştu, merak edip baktım 🤣 laf soktukları kadar varmış gerçekten, benim kızım olsa döverim. Hatta uçak biletinin üstünü ben ekler haftasına yollarım evine. Bir de 2 gün kalan insanlarla evi dağılıyormuş. Kıymetli evini sevsinler, bi onunki ev zaten, annesininki çöplük.
😂😂😂 gece gece iyi güldüm. Herkese cvp verip size vermemeside manidar. Artık bilemiciiiiiim

Belki misilleme yapıyordur, eski günlerin acısını çıkarmak için, kim bilir? :bicak:

Siz annenizin evinde kızınız ve eşinizle 1 ay kalan, çocuğunuz evi darma dağın edince annesiyle kavga eden insansınız.

Anneniz size annesi ve kardeşiyle 2 günlüğüne geliyor, çok mu?
Eviniz dağılıyormuş, onunki ev değil mi?

Bana kalırsa anneniz eve geldiğinde teyzeniz halıya kusar ve onu da siz temizlerseniz anca ödeşirsiniz. Ya da ellerinde kek ordan oraya atlayarak yerler vs o zaman. Size hizmet edildiğinin, yapılan yemeğin, temizliğin 30 da 2 sini yapın o zaman konu açmaya yüzünüz olsun.

Siz cocugu keki oraya buraya savurup yedikten sonra temizlesin diye annesinin gelmesini bekleyen uyesiniz, sizin eviniz dagilmaz baskalari gelince, zaten daginiktir bu kadar gerilmeyin. Ayrica gelen el degil, anane ve teyze.

İlginçmiş iki gün sizinle sohbet,muhabbet etmek istemiyor da illa yanında birilerini mi istiyor?
Görev icabı mı geliyor acaba size ve de canı mı sıkılıyor sizleyken.
Neyse ki tüm işleri yapıyormuş ananenız veya teyzeniz evi dağıtsa da(!)

Back