- 20 Şubat 2009
- 2.165
- 2.255
- 448
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Ben karışmamaya karar verdim kızlar şakayla karışık seni x'e söylicem dedim dersen de dedi :l
sanmıyorum kızım oynuyordu der geçer yazışmalar kaydedilmiyor çünkütakmaz tavırlarında blöf yapıyo.bence tutuşmuştur.kuruyodur şimdi o kafada.acaba söyler mi acaba kocam duyar mı diye
Ben oyuna baktîm da kucuk yaslara hitap ediyor gibi geldi akrabanız baya küçük çocuklarla yazışıyor o zaman ilginç doğrususanmıyorum kızım oynuyordu der geçer yazışmalar kaydedilmiyor çünkü
bana ilginç gelen kısmıda o zaten hani oynanır ama gerisi biraz garip kaçıyorBen oyuna baktîm da kucuk yaslara hitap ediyor gibi geldi akrabanız baya küçük çocuklarla yazışıyor o zaman ilginç doğrusu
biliyor mu oynayanlarin yaslarini ortalama 12 yani öyle diyimbana ilginç gelen kısmıda o zaten hani oynanır ama gerisi biraz garip kaçıyor
sadece çocuklar yok canım 30 yaşında insanda var ama geneli liseli falanbiliyor mu oynayanlarin yaslarini ortalama 12 yani öyle diyim
sadece çocuklar yok canım 30 yaşında insanda var ama geneli liseli falan
Valla ben olsam direkt eşine çıtlatırdım, böyle böyle bir oyun var cinsel muhabbetler çok geçiyor, seninki de baya bir üst seviyelere ulaşmış derdim, gerisini onlar halletsin aralarındaÖncelikle sananeciler lütfen konuma yazmasın.
Kızlar mesele kısaca şu. Benim bir akrabam var. Neyim olduğunu söylemeyeceğim ama çok çok yakın bir akraba. Bu akrabam evli. 35 küsür yaşında. Facebookta birbirimizde ekliyiz. Onun arkadaş listesinde çok kimse ekli değil. Facebookta bir oyun var bilenler vardır ismini söylemeyeyim siz anlayın
Bu oyunda insanlar ev kuruyor arkadaş ediniyor sevgili ediniyor sonra isterlerse evleniyorlar
Bu kişi de ilk zamanlar öylesine oynarken zamanla cidden erkeklerle konuşmaya başladığını farkettim
Bazen de evini kitliyor birileri basmasın diye
Bugün oyuna girdim baktım biriyle evlenmiş ve yaşını sanırım 17 demiş aslında kime ne gelirse sallıyor 18 19 diye
aşkımlı konuşmalar uzun uzun öpüşmeler muhabbetler
bu saat olmuş hala oyunda ve o kişilerle konuşuyor
oyun deyip geçenler olabilir ama o oyundaki karakterler gerçek insanlar kızlar
bir nevi sanalda olsa sevgili edinmiş konuşmuş oluyor kendisi
klavye bilmezken yarışmaya girecek konuma gelmiş üstelik yazışmaktan
onun için üzülüyorum öğlene kadar uyuyor herkes uyuynca gece internette bu şekilde
sorum şu siz olsanız onu uyarır mıydınız yoksa boşverir miydiniz
bu kişinin boyunca kızı ve çok iyi bir eşi var
not: bu oyunda kişiler cinsel muhabbet vs edebiliyorlar. karakter hareketleriyle ilişkiye bile giriyorlar
işte sizin gibilerin yazmamasından bahsetmiştim benim neyi dert edip etmediğimde sizden sorulmazNeden bazı insanlar kendilerini başkalarının namus bekçisi olarak görürler anlamam. Yaptığı yanlış olabilir ama bence ortada sizi bağlayan bir durum yok. 35 yaşındaki bir insanın "namusu" sizden sorulmaz. Başkalarının hayatına müdahale etmekten vazgeçelim bence.
Yavru kuş naberBen olsam karismam:)
yok ya karışmıcam zaten sedom iyiliğini düşündük namusunun peşine düşmüş gibi yorum yapıyorlar kim bilir o neler der. istemiyorum kismenin iyiliğini falanda naparlarsa yapsınlarOyun oynamayı çok severim ama bu tarz bir oyun ilk duyuyorum geri kalmışım piyasadan.
Badem hiç uyarma boş ver. Ne kadar yakın olursanız olun seni dinlesin ya da dinlemesin fark etmez.
Yarın öbür gün uyardın diye sen suçlu olursun. Kocası fark edemiyorsa bırak.
açıklamasını yapmıştım geçen sayfaların birinde oyuna girmemi isteyen oydu lazım olan eşyaları göndermem için ama o zamanlar böyle yapmıyordu zaten bende artık girmiyorum. kınamıyorum ayrıca da sevdiğim bir insan için endişelendim hepsi buoyunu kınıyorsun ama sende oynuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?