Bir fikir istiyorum sizlerden..

oyuna girmemi isteyen oydu görevleri vs olunca istekleri kabul et yeter diye. bende öyle girdim öyle çok takılmıyorum hele saatlerce hiç. kocası çok yoğun çalışıyor ve ağır bir işi var ki zaten o uyuyunca giriyor adamın haberi yok
önceki mesajımda da söyledim evine gidip okumam için evinde kalmama izin vermesi lazım yeri geliyor atıyor odadan yada dairesini kilitliyor o kısımlar detay

takmaz tavırlarında blöf yapıyo.bence tutuşmuştur.kuruyodur şimdi o kafada.acaba söyler mi acaba kocam duyar mı diye

Valla ben olsam direkt eşine çıtlatırdım, böyle böyle bir oyun var cinsel muhabbetler çok geçiyor, seninki de baya bir üst seviyelere ulaşmış derdim, gerisini onlar halletsin aralarında

Neden bazı insanlar kendilerini başkalarının namus bekçisi olarak görürler anlamam. Yaptığı yanlış olabilir ama bence ortada sizi bağlayan bir durum yok. 35 yaşındaki bir insanın "namusu" sizden sorulmaz. Başkalarının hayatına müdahale etmekten vazgeçelim bence.

işte sizin gibilerin yazmamasından bahsetmiştim benim neyi dert edip etmediğimde sizden sorulmaz
uslubunuzu düzeltin öyle yazın
neyim olduğunu bile bilmiyorsunuz

ben olsam nasıl gördüysen bildirim mildirim varsa mesela sayfasında onu beğenir öyle çaktırırdım durumu direk söylemezdim cıkk

Ya ben ilk kez duydum bu oyunu Obaa! diyorum başka bişi demiyorum. Ben olsam söylerim. Kendimin ve sevdiklerimin aptal yerine koyulmalarindan nefret ederim.akilli geçinen ama sanalda Sevişen kuş beyinlileri affetme bence.

Oyun oynamayı çok severim ama bu tarz bir oyun ilk duyuyorum geri kalmışım piyasadan.
Badem hiç uyarma boş ver. Ne kadar yakın olursanız olun seni dinlesin ya da dinlemesin fark etmez.
Yarın öbür gün uyardın diye sen suçlu olursun. Kocası fark edemiyorsa bırak.

yok ya karışmıcam zaten sedom iyiliğini düşündük namusunun peşine düşmüş gibi yorum yapıyorlar kim bilir o neler der. istemiyorum kismenin iyiliğini falanda naparlarsa yapsınlar

oyunu kınıyorsun ama sende oynuyorsun?
açıklamasını yapmıştım geçen sayfaların birinde oyuna girmemi isteyen oydu lazım olan eşyaları göndermem için ama o zamanlar böyle yapmıyordu zaten bende artık girmiyorum. kınamıyorum ayrıca da sevdiğim bir insan için endişelendim hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…