• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir fikir istiyorum sizlerden..

açıklamasını yapmıştım geçen sayfaların birinde oyuna girmemi isteyen oydu lazım olan eşyaları göndermem için ama o zamanlar böyle yapmıyordu zaten bende artık girmiyorum. kınamıyorum ayrıca da sevdiğim bir insan için endişelendim hepsi bu
kusura bakma okudum bir kaç sayfa ama öyle bir şeye rastlamadığım için sordum..
bence hiç karışma..

Öncelikle sananeciler lütfen konuma yazmasın.

Kızlar mesele kısaca şu. Benim bir akrabam var. Neyim olduğunu söylemeyeceğim ama çok çok yakın bir akraba. Bu akrabam evli. 35 küsür yaşında. Facebookta birbirimizde ekliyiz. Onun arkadaş listesinde çok kimse ekli değil. Facebookta bir oyun var bilenler vardır ismini söylemeyeyim siz anlayın
Bu oyunda insanlar ev kuruyor arkadaş ediniyor sevgili ediniyor sonra isterlerse evleniyorlar
Bu kişi de ilk zamanlar öylesine oynarken zamanla cidden erkeklerle konuşmaya başladığını farkettim
Bazen de evini kitliyor birileri basmasın diye
Bugün oyuna girdim baktım biriyle evlenmiş ve yaşını sanırım 17 demiş aslında kime ne gelirse sallıyor 18 19 diye
aşkımlı konuşmalar uzun uzun öpüşmeler muhabbetler
bu saat olmuş hala oyunda ve o kişilerle konuşuyor
oyun deyip geçenler olabilir ama o oyundaki karakterler gerçek insanlar kızlar
bir nevi sanalda olsa sevgili edinmiş konuşmuş oluyor kendisi
klavye bilmezken yarışmaya girecek konuma gelmiş üstelik yazışmaktan
onun için üzülüyorum öğlene kadar uyuyor herkes uyuynca gece internette bu şekilde

sorum şu siz olsanız onu uyarır mıydınız yoksa boşverir miydiniz
bu kişinin boyunca kızı ve çok iyi bir eşi var

not: bu oyunda kişiler cinsel muhabbet vs edebiliyorlar. karakter hareketleriyle ilişkiye bile giriyorlar
Ne ilginç oyunlar varmış. Artık insanların sanal seks yaptığı legal bir platform olmuş gibi.. Oyun adı altında..
Oyunda evlenip karakterlerin cinsellik yaşaması gibi.
Yani oyuna bu kısım eklenince nasıl bir kazanım oluyor ki akıllara zarar.
Ben evli insanların zaten PC başında bu kadar nasıl zaman geçirdiklerini çözemiyorum.
Evde yapacak başka işleri de yoksa insan eşiyle zaman geçirmek ister.

Böyle oyunu ilk kez duydum ben yaa :KK57: millet buna oyun gözüyle bakmaz ki özellikle erkekler... Ne alaka yani bir nevi sanalda olsa iletişim kuruluyor karşı tarafla.Ben olsam uyarırdım onu ya da yakınından birine derdim.

Karşınızdaki insan, anlayış gösterecek karakterdeyse ve samimiyetiniz var ise 'ben oyuna girdim yazışmalarınızı gördüm, başkasıda görebilir, yanlış anlaşılır 'vs tarzında iletebilirsiniz.
Bundan alınacak , size terslenecek karakterdeyse hiç karışmayın, üç maymunu oynayın.
Ben olsam üç maymunu oynardım bu arada.

Sanırım gerçek hayatta tatmin etmediği duygularını oyunda tatmin etmeye çalışmış. Bir süre daha gözlemleyin. Direkt olarak söylemeyin de çünkü sert çıkışabilir. Alttan alttan göndermeler yapmaya çalışın.

Öncelikle sananeciler lütfen konuma yazmasın.

Kızlar mesele kısaca şu. Benim bir akrabam var. Neyim olduğunu söylemeyeceğim ama çok çok yakın bir akraba. Bu akrabam evli. 35 küsür yaşında. Facebookta birbirimizde ekliyiz. Onun arkadaş listesinde çok kimse ekli değil. Facebookta bir oyun var bilenler vardır ismini söylemeyeyim siz anlayın
Bu oyunda insanlar ev kuruyor arkadaş ediniyor sevgili ediniyor sonra isterlerse evleniyorlar
Bu kişi de ilk zamanlar öylesine oynarken zamanla cidden erkeklerle konuşmaya başladığını farkettim
Bazen de evini kitliyor birileri basmasın diye
Bugün oyuna girdim baktım biriyle evlenmiş ve yaşını sanırım 17 demiş aslında kime ne gelirse sallıyor 18 19 diye
aşkımlı konuşmalar uzun uzun öpüşmeler muhabbetler
bu saat olmuş hala oyunda ve o kişilerle konuşuyor
oyun deyip geçenler olabilir ama o oyundaki karakterler gerçek insanlar kızlar
bir nevi sanalda olsa sevgili edinmiş konuşmuş oluyor kendisi
klavye bilmezken yarışmaya girecek konuma gelmiş üstelik yazışmaktan
onun için üzülüyorum öğlene kadar uyuyor herkes uyuynca gece internette bu şekilde

sorum şu siz olsanız onu uyarır mıydınız yoksa boşverir miydiniz
bu kişinin boyunca kızı ve çok iyi bir eşi var

not: bu oyunda kişiler cinsel muhabbet vs edebiliyorlar. karakter hareketleriyle ilişkiye bile giriyorlar
HİÇ HOŞ DEĞİL HATTA MİDE BULANDIRICI :( BENCE SEN HİÇ KARIŞMA

ne garip oyunlar varmış. ilk defa duyuyorum.

sen görebiliyorsan başkaları da görebiliyordur. hiç mi korkmuyo ya da utanmıyor.

bence uyar ben fark ettim başkaları ya fark ederse de.

ne saçma bir oyun o öyle.

Cocuklari da oluyor mu? :KK45:
evet oynuyor hatta bir keresinde 12 miydi 15 miydi birisi gerçek hayatta sevgili olacak birini arıyormuş düşünün yani ve oyun deyip geçmeyin. türlü sapık var memlekette oradaki çocukları kandırabilirler yani. gerçi orası ayrı konumuza göre

Hangi oyun bu bade ?
evet oynuyor hatta bir keresinde 12 miydi 15 miydi birisi gerçek hayatta sevgili olacak birini arıyormuş düşünün yani ve oyun deyip geçmeyin. türlü sapık var memlekette oradaki çocukları kandırabilirler yani. gerçi orası ayrı konumuza göre

Back