• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir fikir istiyorum sizlerden..

Sana neciler yazmasin diyosun eee o zaman niye konu aciyosun madem konusma dedigimizde dinlemeyeceksin git konus niye konu actin?

Ben konusmam beni ilgilendirmez cunku ama o kisinin yaptigi azami yanlis bu resmen sanal aldatmaya girer

Sen oyunda neler yaptigini nasil görüyorsun peki?
oyun arkadaşı olarak eklemişti beni. oyun arkadaşları birbirinin evine gidip gelebiliyor. evine gittiğinde daire kitli değilse veya evden atmazsa konuştuklarını okuyabilirim. özelden yazışırlarsa yine göremem. böyle bi oyun işte

oyun arkadaşı olarak eklemişti beni. oyun arkadaşları birbirinin evine gidip gelebiliyor. evine gittiğinde daire kitli değilse veya evden atmazsa konuştuklarını okuyabilirim. özelden yazışırlarsa yine göremem. böyle bi oyun işte
popmunda vardi bi aralar ona benziyor sanırım ama facebookta böyle bi oyuna rastlamamıstim merak ettim aslında oyunu : )

Oyunun bu kadar içeriğini bildiğine göre sen de oynamışsın veya oynuyorsun. Bana da istekler geliyor saçmasapan oyunlardan ama ne olduklarına dair bile fikrim yok bu bahsettiğini de ilk kez duyuyorum enteresan bi oyunmuş.

Soruna gelince; benim tanıdığım biride internet üzerinden erkeklerle sevgili oluyor, telefonda konuşuyor hatta yüzyüze buluştukları da oldu. Bi kere uyarmak değil de daha yumuşattım diyelim olayı, abla bu heriflerden birine bişi hissedersen ne olacak? Gibi bi cümle kurdum. Aman aman. Açtı ağzını yumdu gözünü. Saçımı başımı yolunmaktan zor kurtardım. O yüzden karışmamak daha iyi.

Bade küçük bir insan olup anlayacak olsa amenna uyar derdim ama yaptığının farkındadır. Ve muhtemelen sana saldıracak. Hatta senin de oyunu oynadığını asıl o işleri senin yapıp iftira attığını bile söyleyebilir kurtulmak için. Bence hii...ç bulaşma.

Değişik bi oyunmuş hiç duymamıştım daha önce .
Konuya gelirsem evet bu sanal aldatmadır ne olursa olsun ama kendisi koskoca kadın ve seni dinleyeceğini sanmıyorum . Hatta ben bişey yapmıyorum , sadece oyun vs diye kendini masum göstermeye çalışacaktır. Sahte hesaplar açar ordan devam eder falan kısacası hiç karışma bence .

Daha ne oyunlar duyacağım Allah'ım.
Saf mıyım neyim hiç haberim yok böyle oyunun varlığından.

Not: Ben olsam bir şekilde öğrenmesini sağlarım eşinin..

Ben karışmamaya karar verdim kızlar şakayla karışık seni x'e söylicem dedim dersen de dedi :l

bu kadının kocası nerede. gecenin 2' sinde karısı oyun oynarken adamın umurunda değilse siz niye umursuyorsunuz.35 yaşında bir kadın yaptığı yanlış bir işse farkındadır zaten ve kendi iradesiyle yapıyordur her ne yapıyorsa.

İyi de öncelikle kadının kocası nereden bu saatte bilgiayarın başında ne yapıyorsun demiyor mu ayrıca az kişi bile ekli olsa bir tek siz mi farkediyorsunuz bunu çevresi arkadaşları da farkeder oyunu oynadığını ve garipser yani böyle birşey yapan insan aleni yapmaz ki sizin görebileceğinizi bilmiyor mu. Hem orada konuşulanları siz nasıl okuyabiliyorsunuz haberda oluyorsunuz demek siz de o oyunun içindesiniz face da yüklemişsiniz yoksa o oyunu oynadığını içeriğini ne konuştuklarını nasıl bir oyun olduğunu nasıl bilebilirsiniz ki. Yapacak birşeyiniz yok şu anda ama garip yani. Konuştuğu şeylerş göreceğini okyabileceğini bile bile seni nasıl oyuna ekleyebilir ki mantıksız değil mi sen böyle birşey yapsan en yakın akrabanı hiç ekler misin?

eğer umursamıyorsa ve sen illa kocasının öğrenmesini istiyorsan ya da söyleyemedigin için suçluluk duyuyorsan hiç olmassa annene anlat olayı.söyleyecekse onlar söylesin.söyleyip söylememe kararı onlara kalsın bir nevi

Öncelikle sananeciler lütfen konuma yazmasın.

Kızlar mesele kısaca şu. Benim bir akrabam var. Neyim olduğunu söylemeyeceğim ama çok çok yakın bir akraba. Bu akrabam evli. 35 küsür yaşında. Facebookta birbirimizde ekliyiz. Onun arkadaş listesinde çok kimse ekli değil. Facebookta bir oyun var bilenler vardır ismini söylemeyeyim siz anlayın
Bu oyunda insanlar ev kuruyor arkadaş ediniyor sevgili ediniyor sonra isterlerse evleniyorlar
Bu kişi de ilk zamanlar öylesine oynarken zamanla cidden erkeklerle konuşmaya başladığını farkettim
Bazen de evini kitliyor birileri basmasın diye
Bugün oyuna girdim baktım biriyle evlenmiş ve yaşını sanırım 17 demiş aslında kime ne gelirse sallıyor 18 19 diye
aşkımlı konuşmalar uzun uzun öpüşmeler muhabbetler
bu saat olmuş hala oyunda ve o kişilerle konuşuyor
oyun deyip geçenler olabilir ama o oyundaki karakterler gerçek insanlar kızlar
bir nevi sanalda olsa sevgili edinmiş konuşmuş oluyor kendisi
klavye bilmezken yarışmaya girecek konuma gelmiş üstelik yazışmaktan
onun için üzülüyorum öğlene kadar uyuyor herkes uyuynca gece internette bu şekilde

sorum şu siz olsanız onu uyarır mıydınız yoksa boşverir miydiniz
bu kişinin boyunca kızı ve çok iyi bir eşi var

not: bu oyunda kişiler cinsel muhabbet vs edebiliyorlar. karakter hareketleriyle
ilişkiye bile giriyorlar

beni konudan çok oyun şaşırttı
ne biçim oyunmuş öyle tövbe tövbe

Ben karışmamaya karar verdim kızlar şakayla karışık seni x'e söylicem dedim dersen de dedi :l

Kendimi senin yerine koyuyorum.
Sahit olup susmak pek yakismazdi.
Hos bilirdim de benim lafim seytana uymaktan alikoymazdi.
Ama yine de senin hesap citlatirdim rahatsiz oldugumu.
Sana gelen tepki gibi bir tepki de gelince,
butun ic huzurumla gunah benden gitti diyerek sutlardim sanal alemimden.
Reelde gorustugum yeterdi sanirim : )

hazır konu açılmışken söyleyim bende sadece fecte orda burda değil bu tür oyunlar çok yaygınlaştı
çocuk adına kurulan oyun sitelerinde dahi cahtler evlilkler onu geçtim savaş oyunlarında bile evlililk koymuşlar isim vermek istemiyorum reklam olur diye.maalesefki evililer kadın olsun erkek olsun orda bambaşka bir dünyaları var.o tür oyunlara girerek eveleniyorlar sevgili oluyor cinsel odalar bile var.bekarlara zaten söylenecek bir lafımız olamaz.kimseyide kınamak istemem.ama aldatma sanal ortamda çok yaygın.kimisi oyunda bırakıyor kimisi telle görüşüyor buluşanlar bile var.bu ne cesarettrki hem aldatıyorsun hem karşındaki hırsız mı sapık mı bilmeden buluşyorsun bu insanlar cinsel açlığa ne hiç anlayamadım.bırak akrabanı uyarmayı tanımadıığn kişiyi bile uyarmaya kalksan saçını başını yolarlar o kişiler o oyunların hastası olmuşlar gözleri hiç bişey görmüyor ne yazakki.bizim toplumumzda çoğu kişi interneti ne yazızki bu amaçla kullanıyor.

Ben ilk kez boyle bir oyun duyuyorum:KK57:
Bu insanlar kafayi mi yiyor ya, sanalda oyunda evlenmek nedir, hareketlerle cinsel iliski nedir amanin:KK45:

Bence hic bulasma, engelle zaman tunelinde paylasimlarini gorme, bos yere sinirin bozulur yoksa.

Back