Bir fikir istiyorum sizlerden..

Novamber wind

🧿 March, 2019 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
16.466
12.870
498
Öncelikle sananeciler lütfen konuma yazmasın.

Kızlar mesele kısaca şu. Benim bir akrabam var. Neyim olduğunu söylemeyeceğim ama çok çok yakın bir akraba. Bu akrabam evli. 35 küsür yaşında. Facebookta birbirimizde ekliyiz. Onun arkadaş listesinde çok kimse ekli değil. Facebookta bir oyun var bilenler vardır ismini söylemeyeyim siz anlayın
Bu oyunda insanlar ev kuruyor arkadaş ediniyor sevgili ediniyor sonra isterlerse evleniyorlar
Bu kişi de ilk zamanlar öylesine oynarken zamanla cidden erkeklerle konuşmaya başladığını farkettim
Bazen de evini kitliyor birileri basmasın diye
Bugün oyuna girdim baktım biriyle evlenmiş ve yaşını sanırım 17 demiş aslında kime ne gelirse sallıyor 18 19 diye
aşkımlı konuşmalar uzun uzun öpüşmeler muhabbetler
bu saat olmuş hala oyunda ve o kişilerle konuşuyor
oyun deyip geçenler olabilir ama o oyundaki karakterler gerçek insanlar kızlar
bir nevi sanalda olsa sevgili edinmiş konuşmuş oluyor kendisi
klavye bilmezken yarışmaya girecek konuma gelmiş üstelik yazışmaktan
onun için üzülüyorum öğlene kadar uyuyor herkes uyuynca gece internette bu şekilde

sorum şu siz olsanız onu uyarır mıydınız yoksa boşverir miydiniz
bu kişinin boyunca kızı ve çok iyi bir eşi var

not: bu oyunda kişiler cinsel muhabbet vs edebiliyorlar. karakter hareketleriyle ilişkiye bile giriyorlar

aaaa daha neler duyucaz oyle oyunda mı varmış, ee evleniyorlarsa tabı fantazıler de ekleniyordur. cok sasırdım cıdden.
ben olsam ne yapardım, eger abla kız kardeş gıbı yakınımsa eger konusabılırdım, o da su sekılde olurdu: bu oyunu oynayan erkek arkadaşlar bu oyun hakkında soyle böyle dıyorlar dıye beyaz bır yalanla dırekt olmasa da çaktırmadan uyarmaya calısırdım.
onun dışında akrabam ıse hayatta soyleyemezdım, soylemezdım.

Nasil bir oyunmus bu böyle hic duymadim

35 yasinda diyorsunuz akli basinda bir kadin. Uyarsanizda pek fazla birsey degisecegini sanmiyorum. Yapmak isteyen yine her türlü yapar, yine oynar yani o sacma oyunu..

Tek.kelime etmezdim. Bunu yapan biri Sizin lafinizla." ah ben napiyorum " demeyecektir.. Muhtemelen savunmaya geçip turlu sözlerle caninizi sikacak üstüne.

Boş verin..

Bence o sanal ilişki ne derece gercege dönük onu anlaman lazım. Acaba o karakteri mi yaşatıyor gercekten yoksa benım adım x 35 yaşındayım dıye kendısı olarak mı konuşuyor

Bence o sanal ilişki ne derece gercege dönük onu anlaman lazım. Acaba o karakteri mi yaşatıyor gercekten yoksa benım adım x 35 yaşındayım dıye kendısı olarak mı konuşuyor
hayır kendisi olarak konuşmuyor yazdığım gibi 17 18 falan diyor değişiyor

Ayrıca,
Sananeciler yazmasın demişsin
Yani sadece evet kesinlikle uyarmalısın ve türevi şeyler duymak istiyorsun.
Sana ne boş ver duymak istemiyorsun.
O zaman istediğin ne?
Tamam söyle o zaman tam da duymak istediğin gibi.

hayır canım öyle değil dikkat edersen boşvereyim mi diye de sordum
bazıları geliyor sanane vs azarlıyor gidiyor onları kastettim

hayır canım öyle değil dikkat edersen boşvereyim mi diye de sordum
bazıları geliyor sanane vs azarlıyor gidiyor onları kastettim

O zaman söyle.
ama şu şekilde söyle
yaptığı hareketlerin facebook ta hareket eylemi olarak göründüğünü ve herkesin buna şahit olabileceğini.
birinin bir gün bunu ifşa edebileceğini söyle...

İnsan sadıksa sadıktır.. Aldatmak sadece biriyle ilişkiye girmek deildir, insan beyniyle, gözüyle düşüncesiylede aldatır o yüzden amaaan oyun boş ver diyemicem.. Bence uyar ama hazır ol çok pis terslicek hatta o sadece oynayan sen fesat düşünen bile olacaksın.. Allah akıl fikir versin ne diyelim.. Kiminin karısı kiminin kocası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…