Bir "eski sevgili" mevzusu

Kezban nedir ya? Böyle bir tabir olmamalı. Erkekler kullanıyor diye kadınların kullanması gerekmiyor. Benim takıldığım nokta.

Evet ben de onaylamıyorum, ben de sevmiyorum haklısın. Dediğim gibi, erkeğin gözünden öyle görülür demek istedim ben. Yoksa erkeklere de "kamillik yapma" deniyor mesela misilleme amaçlı. Amaaan önemsiz mevzular bunlar kardeş. Valla. :)

He ya ne uzattık :)

bence sevgilin senin bu raddeye geldiğini tahmin bile etmemişti. “tek başına gidersen ilişkimiz biter”den sonra çakmış olayı. sonu tatlıya bağlanmış, bundan sonra senin kesinlikle kabul etmeyeceğin şeyi sana taşımadan hayır demeyi öğrenir umarım.

Keşke ama genelde böyle gelişmiyo ilişkilerde.. herkes hayata nerden bakıyorsa öyle davranıyor.

Son düzenleme:
Bence bu konu size ileriki zamanlarda da sıkıntı çıkaracak. Şu an yeni olduğunuz için gözün

Keşke ama genelde böyle gelişmiyo ilişkilerde.. herkes hayata nerden bakıyorsa öyle davranıyor.
ben bu konunun pek sorun olacağını zannetmiyorum. akıllı bir adam hepsinin üstesinden rahatça gelebilir. kıza fırsatı verirse ipin ucunu daha da alamaz. ama astoria, kız ne kadar yüzsüzlük yaparsa yapsın kalitesinden ödün vermeyecek gibi duruyor.

Evet aslında bi tanıma fırsatı. Ama az biraz takıntılı bi insan için böyle manyak ısrarcı eski sevgili aklın bi köşesinde hep durur. Krizi iyi yönetirler umarım..

Evet aslında bi tanıma fırsatı. Ama az biraz takıntılı bi insan için böyle manyak ısrarcı eski sevgili aklın bi köşesinde hep durur. Krizi iyi yönetirler umarım..
aynen öyle. sevgilisinin de dediği gibi onunla tekrar birlikte olacak olsa mutlaka olurdu. kaldı ki ilişkileri henüz 6 aylık. adam zeki, yöneteceğini düşünüyorum. ben hep pozitif düşünüyorum aman nazar değmesin

ben inadina giderdim, soyle strateji yapardim, boyle sinsilikle yerin dibine sokardim diyen arkadaslara cok sasiriyorum gercekten ya. Bunlara harcayacak ne cok enerjiniz var. Konu sahibi gitmek istememekte hakli. Ne gerek var, ayrilmislar bitmis gitmis. Yapacagi en guzel sey o kadini tamamen hayatindan uzak tutmak. Eger sevgilisi de aciktan ya da gizliden gorusmek istiyorsa ayrilmak. Ne diye gereksiz insanlar yuzunden basi agrisin ki. Eskiyse eski kalsin. Sanki bosanmis da arada cocuk varmis da yuz yuze bakmasi gerekiyormus gibi. Ayrilmissin artik, hayatinda arkadas olarak olsa ne olmasa ne. Varligi illa ki sorun yaratir. O yuzden en iyisi tamamen hayatindan cikarmak.

Show yapmış

Tabi sevgilinin de sucu yok. O hos olmaz ben gelmeyim demis. Ama anladigim kadariyla eski sevgilisi geniş biraz. Rahat yani. Bence siz haklisiniz ama buyutmeyin. Ama o kziin numarasi engellenmeli. Belli olmaz arar baska bi zaman da hadi pispirik oynayalim der, buyuk sknti

Ay biz Kezbanız ne yapalım
Geniş olmaktan iyidir bence
Zaten kız bilerek çağırmıştır konu sahibini görmek amacı kendiyle kıyaslayacak hatta laf sokup aşağılamaya çalışcak kendi çapında dr ya hanım kız.malum doktorsan en iyisisin en akıllı en çok para kazanan en havalı bütün doktorlar böyle düşünüyor maalesef.
Amaç bu kadar belliyken neden gitsin?
Kezban kezban herkesin dilinde
Kadını gömmek asıl kezbanlık bence

Eski sevgiliyi karsilama davetine neden gidesin ki
Aşırı saçma.
Kiz da aşırı sacmalamis. Arayip seni de davet ediyor.
Sinir olmakta cok haklısın.
Kiz cok uyanık.
Valla ben olsam x'i hic çağırmayın kimse huzursuz olmasin derim. Kız arayip hadi sevgilini de al gel ne olacak diyor
Kiz baska planlar peşinde gibi...

Benim sevgilim, benim eşim için ben niye rekabete girmeyi seveyim ki?
Hani denk gelir karşılaşirsin kizla o ayri ama işin sonunda "görüşmeni istemiyorum rahatsiz oluyorum" diyecegin halde, bile bile oraya gidip yok bakışla ayar vermek, duruşla dövmek filan Asıl kezoluk bu bence ve dibine kadar kiskandigini belli etmektir.

Sorgulamadan sevecekseniz "sizin tabirinizle" eski sevgili ortamlara kaş göz oynamadan rahatca girip cikarsiniz, problem etmezsiniz tamam derim ama tanisma vs olduktan sonra sevgiline dönüp "her konustugunu rapor et, sonrada gorusmeyi kes" diyince cok havali bisey mi olmus oluyor?

Baştan bu olaylara girmemek çok daha iyi...
Astoria iyi yapti gitmemekle.

Doğru dedin. :)

Doğru dedin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…