Bir Eş Düşünün..

O zaman neden size dokunuyor ? Anlık zevk için mi e bu daha kötü

Oradan nasıl görünüyor diye açtım zaten konuyu genel olarak hak verdiğim şeyler yazmışsınız ancak kendim için değil çabam çünkü bana verebileceği hiç bir şey yok ,bomboş .

Evinize gelmesi dogru değil kim için olursa olsun..
Başka bir çözüm bulun ve kendiniz için bu adamla siz hiç muhatap olmayın

Çok güzel yorumlamışsınız teşekkür ederim .Geçmişi irdelemem konusunda kendime engel olamıyorum .Hala bilinçaltı kendi davranışlarımdan kaynaklı hatalar bulmaya çalışıyorum .En basından sevilmediğimi düşündüğüm zamanlar kendimi kadın gibi bile hissetmiyorum .

Çocukları kurtarmam konusu en çok mutlu eden şey beni.Hafta da 1 gün 4 saat görüyor 1 kere de onlarla yatıyor bu kadar kısıtlı zaman varken hala onları o kadar çok incitecek şey yapıyor ki.Bazen de iyi ki bu yöntemi denemişim çocukları da artık eskisi gibi sormuyor babam ne zaman gelecek diye .Geldiğinde ev bayram havasında olmuyor ki .İlk bi yarım saat özlem oyun tahammül sonra koca sesi çağlıyor evde .Eskiden hemen çıkıp gitmiyordum şimdi kapıdan görmeye tahammülüm yok.

Ben de kendinize bile yalan söylediğinizi düşünüyorum. Yarım yamalak da olsa onula bı bağlantınız olması sizi rahatlatıyor. Nasıl 10 yıl boyunca bı şekilde kendinizi ikna edip bu evliliği devam ettirdiyseniz şimdi de çocukları bahane ederek bu düzeni devam ettiriyorsunuz. Çocukları ile görüşmek için şartlarını zorlaması gereken o. 1+1 olsa ne olur evi allah aşkına çok komik bir bahane bu. Asil çocukların psikolojilerini bu hastalıklı durumu devam ettirerek bozuyorsunuz. Bilinç altlarında bu durumu normallestirmelerine neden oluyorsunuz. Ayrıca kendinize acimaktan da vazgeçin. 30 yaşının başında bir kadın hayatının en güzel zamanlarını daha yaşamamıştır bile. Eski eşinin de mutlu olduğunu ve olacağını hiç sanmıyorum. Evlense de her gün dünyanın en guzel kızlarıyla sevisse de yaşadığı şey sadece dışarıdan güzel gözüken bir illüzyon. Belli ki sevgisiz bir ailede büyümüş . Ciddi baglanma ve tatmin olma problemleri var. Zaten ondan bu kadar arayışta.

Samimi olarak sizi tebrik ediyorum ..
Yaptığınız tespitleriniz çok doğru özellikle bağlanma sorunu.
Bilinçaltımda boşanma gerçeğini olduğu gibi acı acı yaşamak kaygısı olabilir ama emin olduğum şu var çocuklarımın karanlık ortamlarında bu baba kelimesine çok anlam yükleyerek içten içe bi eziklik yaşamamaları.Boşanmamızı tüm çıplaklıgı ile yaşamamaları .Babaları ile hafta da bir de olsa kendin evlerinde görüşmeleri bana sanki bu gerçekle hiç yüzleşmemiş olmaları gibi bi iç rahatlık sağlıyor .Tam ifade edemediğim ancak bu konu da yoğun bi rahatsızlık hissettiğimi biliyorum .

Boşanma toplumumuzda bize korkunc bi olay gibi aksettirildi hep oysa bazen huzura eriş bazen hatadan dönüştür ancak toplum baskısı ile şekillenen düşüncelerimiz duygularımız iç huzursuzluk yaratıp bizi doğru kararlar almaya engel kılabiliyor .

Aşk hayatımınon olacağına zerre inanmıyorum zaten öyle bi arzu kesinlikle uyanmıyor . Sevmeyi ilgilenmeyi cok seven bi kadındım. Cok anlamlar barındırırdı aşk sevgi benim için .Herşey sahte tüm erkekler namussuz geliyor .Yani elbette çok dürüst sadık sevmeyi becerebilen erkekler vardır ama bu adamdan sonra bakalım ondada hangi sürpriz çıkar gibi bi iç korku hissediyorum böyle şeyler düşününce .Tekrar evlenmeyeceğime zaten çok eminim.

Yazdıgınız gibi ,bana hala yetersizlik hissettirmesi sanırım kendime gelmeme engel olan.

Çok hatalı olduğunu biliyorsun dimi, özür dilerim asla kötü niyetle söylemiyorum bana fazla dramtikleştirilmiş geldi yazı. Yani seni bu derece değersizleşitiren adama bunları yapmasına müsade ediyorsun, hayatında ısrarla kalarak.

yazının yarısında içime oturan öküz eşliğinde okumayı bırakıp ' boşanmak için ne bekliyorsun be kadın ' yaazcaktım ki boşandım demişsiniz şükür.
ama sonrası ....
adam zaten boşanmadan önceki gibi yaşıyor sanki . hayatında pek bi değişiklik yok .
boşanan aile çocuğu sadece sizinkiler olmıycak bence bu saçma düzeni bozun artık .
umarım iyileşirsiniz.
şahsen ben boşandığım adamı uzaktan uzağa bile görseydim ne öfkem dinerdi sanırım nede başka şey ...

Sarılıp öpmesi saçma değilmi? Ben oraya takıldım eve girmesine,çocuklarla görüşmesine izin vermeniz tamam ama sizinle muhattap olma hatta daha fazlasına izin vermek hiç mantıklı değil

O bekar bi hayatı yaşıyor bu süreçte belki de hiç evlenmemiş biri ile evlenip bir gün bu hayatı sanki hiç olmamış gibi hiç bir bedel ödemeden mutlu mesut yaşayıp gidecek..

Ben oyle olacagina inanmiyorum. Mutlaka yasattiklarini yasayacak. Kimsenin ahi kimsede kalmaz. Gecmiste iki iliskim oldu. Ahimi cok aldilar, cok uzuldum.. Suan birisi bosandi, digeri de bosanmak uzere. Benim ise harika bir esim, mutlu bir evliligim var. Allah cektiginiz sikintilarin mukafatini versin en kisa surede insallah.

Bir de bence zaten boyle karaktersiz bir insan olarak bir yasam surdurmek bile bir nevi bedel sayilir. Kendisine saygisi yok. Igrenc bir hayat yasiyor.

Bence artik eve sokmayin cocuklarla disarida gorussun. Zaten suan cocuklar ayri yasama durumuna adapte olmustur. Bulusmalari disarida gorusme sekline cevirebilirsiniz.

Diken üstünde okudum yazdıklarınızı. Allah yar ve yardımcınız olsun. Size dua edeceğim. Kendinize çok iyi bakın, çocuklarınıza da.

Yani ah edilecek bi durum da söyle yok gibi ;ben değil başka kadın olsa da o kadına da pek bir şey vermeyecekti .Sen nasıl sevgi doluysan o da bi o kadar boş .Cocuklugunda yaşadıkları sevgiyi öğrenememiş olması kadına değer verilmesinden bi haber olması onun sucu değil ah etme bu adamı sen seçtin diye gönlümden onu af edip ah etmek istemiyorum .Mutlu olabilir ..Olsun da..Ben yıllar sonra onu tanımadığımı anladım beni sevemedi sanıyordum ama boşandıktan sonra tüm taşlar yerine oturdu .

Sarılıp öpmesi saçma değilmi? Ben oraya takıldım eve girmesine,çocuklarla görüşmesine izin vermeniz tamam ama sizinle muhattap olma hatta daha fazlasına izin vermek hiç mantıklı değil
Mantık dışı evet ama ben yüzü yumuşak biriyim .Kin tutamıyorum çok net tepkiler versem de arkasında duramıyorum .Yabancı bir erkek gibi gelmiyor kocam gibi de bi his yok sadece ailemden biri gibi seçme şansım olmadığı.Cok rahatsız olmuyorum dokunuşlarından çünkü bir şey hissetmiyorum zaten kadınsal olarak ama bi iğrenti felan da yok sadece onurumu kıran onun gözünde hala evde ki bulgur gibi görüp beni zerre ayrılığın dokunmaması .Yani insan kendini değersiz hissediyor hiç bi işime yaramasa da benim sevgime ihtiyaç duymuş ayrılık acısı yüreğine vurmuş gözü yaşlı bi erkek bi kere de olsa görmek isterdim sonrası yine mutlu olsun .Çünkü boşadım adamı ona rağmen hala kendini değersiz hisseden tatmin olamayan benim .O ise çok mutlu hayatından cocukslrın özlemi hariç .Kilo bile aldı ayrılık sürecinde .

Evet aynen hayatında pek bir değişiklik yok değil mükemmel bi değişiklik var .Bekarlıgın özgürlüğünü yasıyor öbür taraftan da evde ki bulguru ben ile çocukları var özledikçe gelip görüp gittiği .Dırdır eden bi kadından baş ağrıtan çocuklardan kurtuldu ama az da olsa ihtiyaç duyduğu babalık tatmini de yapıp vicdanımı rahatlayıp gidiyor

Sevgililik döneminin en başları harikaydı nişana doğru duygusal anlamda doyurucu olsa da bazı konulardan soru işaretlerim hafiften belirmişti .Nişanlılığım düğüne 20 gün kala evliliğimi göstermişti aslında hatta burada da konum var atmış gibi bir şey olmuştum yüzüğü yasım 22 idi sağlıklı düşünemedim bazı baskıların altında kaldım ve lades dedim şimdi de hala finalin finalini oynuyorum saçma sapan bir şekilde .

bence icinizden gelmese de erkek arkadas edinin bunu da ona hissettirin. mesela sen cocuklara bakar misin ben erkek arkadasimla sinemaya vs gideceğim seklinde.
boylelikle evdeki bulgur olmaktan çıkarsınız en azindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…