Bir Eş Düşünün..

yaptığınız şey doğru çocuklarınız için en mantıklısı bu zaman durmuyor canım geçiyor ve çocukların büyüdükçe bu kadar çok yüz yüzede gelmezsin ama kendine dikkat et anlattığına göre yüzsüzün biri

Hay ben agzina edeyim oyle kocanin
İyi ki bosamissiniz gereksizi. Su anki duzeninizde ben bir kusur goremedim sizden yana. Allah yardimciniz olsun

Ahhh ahhh dedim içimden Rabbım pişmanlık yaşatmasın zor...

Hakkında herseyin hayırlısı olsun hep güzellikler bulsun bundan sonra seni

O kadar çok şey yaşadığını okudukça en güzel dualar geçti içimden senin için hersey güzel olsun inşallah..

Şu an ki durumunuza göre krizi iyi yönetiyorsunuz. Çocuklarınız çok küçük,adam haylaz.
En güzeli sizin kontrolünüzde buluşmaları. Ve bunu iyi idare ediyorsunuz .Sadece size dokunmasina ve demotive etmesine müsade etmeyin.
Burda yazıldığı gibi şimdilik olmayan sevgiliden bahsetmeyin, gerek yok böyle entrikalara.
Çocuklar biraz büyüsün o zaman siz yine bir düzen oturtursunuz.

Bu arada ruhunuz için, kendiniz için güzel şeyler yapmaya devam edin + Bir şeyler daha ekleyin ..

Bizim bi alt komsumuz vardi kadin yeni bosanmisti adam cocugunu gormek istiyordu kadin indiriyodu cocugu kapinin onune adam cocukla vakit gecirip geri evine getiriyordu adami kesinlikle iceri almiyordu

Benimde annem yillar oldu bosanali hala ne sifatla bilmiyorum bu yakin zamana kadar eve gelip ayaklarini sehpanin ustune atip bizden hizmet bekliyordu bizde yapiyorduk annem her seferinde diyodu senin icin geliyor diye halbuki ben istemiyodum

O geldikce ben ondan daha cok nefret ettim hayatimda kesinlikle bi baba figuru dogru duzgun olusmadi -ki bi kiz cocugu icin baba ne demek hepiniz bilirsiniz- hala gec saatte kapi calinca annemle birbirimizin suratina bakip tedirgin oluruz hala biseyler bozuldumu kendimiz tamir etmeye calisiriz vs vs

Ama onunla ayni evde yasamadigim icin mutluyum sizde cocuklarin mutlulugunu dusunuyosaniz nolur o adami eve sokmayin ‘fazla fedakarlik kisinin kendi kul hakkina girmesidir’ derler bu kadar taviz yeter onun canini yakmak istiyosunuz gelgelelim adam evinizde kaliyor olacak is mi

Tedirgin oluyorsaniz ya gorusmesinler ya disarda gorussunler ya da sizde onlarla disari cikin
O ev sizin mahreminiz ve o adam artik el..

Canım benim ya sabah sabah sarılmak istedim boyle bir anneye bir kadına. ..kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz. .bence yumuşak gecis kısmı doğru ...ama sizi yine de yipratiyor. .hala size sarılmak istemedi bile taciz ve şiddet. .
Ben biraz kelime aralarında geçmiş için bunca değer verdiğiniz için kendinizi sucladiginizi hissettim doğru mu bilmem. ..oraya dokunmak istedim;asla suçlu degilsiniz değer verdiğiniz için. ..ama işte sıfıra ne kadar değer verip cogaltsan sonuç yine sıfır malum...insan olsaymis da kadir kıymet bilseymis ..onu matah birsry sanan çıkar o da gider o hayati yaşar arada çocukları görürse görür ..o da lutufen. ..Türkiyede babadan yara almamış çocuk var mı bir bakin etrafiniza. ..çok da üzülmeyin en iyisini onları o adamdan baba musveddesinden kurtararak yapmissiniz. .bence en zor kısmı geçmiş. ..çoktan. .sadece uzun süreli travmalarda insan kurtulsa bile bittiğini anlamak hazmetmek zaman alıyor ..e bu katilinle her köşebaşı karşılaşmak gibi ...inanin Nasır psikolojisi olacak bir süre sonra...o deri kalinlasacak çarpsa da acimayacak. . Sizi cok takdir ettim ben nacizane. ..su akar yolunu bulur. ..irdelemeyin geçmişi. ..irdeledikce haksızlık suçluluk inkar hersry içiçe geçer. ..gerek yok bu grifitiye..relax...biraz dinlenmek iyidir....huzur diliyorum evlatlariniz ile....sevgiler size Aydın dan ☺

İnşallah inşaalah çoooook mutlu olursun konu sahibi içimi bi hüzün kapladı

Bu şekil yaşam seni de yıpratacak. Bi yerde kesmek lazım. Senin çocukların ilk boşanan aile çocukları değil son da olmayacaklar. Anne ne kadar mutluysa çocuklar da o kadar mutlu olur. Senin çocujların için yaptığın fedakarlığı diğeri yüzsüzce kullanıyor gibi geldi bana. Bazen anne baba çok mutlu olsa bile iş sebebinden çocuklar sürekli görmüyor babayı. Öyleymiş gibi düşün bu düzeni değiştirmeye çalış. Böyle olduğu sürece çocukları bahane edip onu istiyormulsun havası yaratır bu insan.

Canımıniçi sana sımsıkı sariliyorum. Zor bir durumun içinden çıkmışsın. Senin gibi güçlü hemcinslerime büyük saygı duyuyorum.

Tüm bunlara ragmen neden hala hayati kendine zorlastiriyorsun. Ben de anneyim. Seni kısmen de olsa anlayabiliyorum. Cocuklarini babalarindan ayirmak istemeyisini gorebiliyorum. Dusun ki sen bu adamdan bosanmasan bile birden cekip gidebilirdi ya da ölebilirdi. Kendini sorumlu hissetme. Bu kadar fedakar olma. Hayatindan yeterince ödün vermissin. Daha fazla yapma. O cocuklarin babadan daha daha cok mutlu anneye ihtiyaclari var inan. Zaten anlattigin karakterdeki baba iki gun sonra bulur kendine bir hatun, unutur cocuklarini, hayatina bakar. O yuzden yorma kendini bu kadar. Evet cocuklariyla ilgilensin ama kendi evinde! Inan en dogrusu bu. Cocuklar sıkılırsa sıkılsın. Herseyi sen dusunemezsin, duzeltemezsin. Biraz kendini dusun, bazi seyleri akısına birak. Dilerim ki cocuklarinla cok cok mutlu ol insallah.

bence çocuklara durumu net şekilde anlatmamakla hata etmişsiniz. emin olun onlarda birşeylerin farkında ve aslında içten içe sizden doğruyu duymayı bekliyorlar.
ne kadar geç öğrenirlerse o kadar kötü.
evi 1+0 ise orada bakmalı, size gelmesi hatta kalması çok çok yanlış bana göre - şayet barışma düşünceniz yoksa tabi ki.
bir an önce herkes yerini bilsin derim.

Gerçekten merak ettiğim bir şey var. Evlenirken bu adam saçınızı okşamadı mı hiç? Size güzel davranmadı mı? Saygılı değil miydi? Beğene bayıla alıyorlar, ayağında köpek oluyorlar, sonra neden bu hale geliyorlar?
Bu adam baştan böyle değil miydi? Sizi bu hale getiren ne oldu? Olan olmuş sorgulamanın faydası yok belki ama bir şeyleri değiştirmek için kendinizi değiştirmeye çalışın. Altında yatan sebep ne, sizin de mutlaka yanlışınız vardır. O eleştirdikçe siz de o konulara daha dikkat eder olmuşsanız kendini fazla değerli bulmaya başlamıştır. O başkalarına baktıkça siz güzelleşmeye çalıştınız, adam kendinize güveniniz olmadığını hissetmiştir. İnsan egosu, kendini bir halt sanmaya yer arar. Önce kendinize güvenin artık. Sonra olması gereken neyse onu yapmaya başlayın. Mahkemeler iki haftada bir gösteriyor babalarına genelde, bir kere oradan başlayın. Ayrı evi olduğunu söyleyin. Önce bunu düzene oturtun ki kendi yaşamınızı da kurmaya başlayın. Siz o boyunduruktan çıkamamışsınız bahanesi ne olursa olsun. Sadece sizi eleştiremesin diye uzaklaştırmış gibisiniz. Önce gerçek anlamda boşanın, gerisi gelecektir zaten.

Düşünmeyin artık. Çünkü o ESKİ eş!Bunu kendinize yapmayın.Boş bir baba ile bu görüştürme çabası neden?
Çocuklarınız için pedagog desteği öneririm.Umarım hayatınızı düzene koyabilirsiniz. Çünkü böylesi de hiç sağlıklı gelmedi bana.

ne de güzel anlatmışsınız duygularınızı
bende 2 çocuğumla boşandım
bence senin evine gelmesine izin verme çocukları alıp dışarı çıkarsın gezsinler yemek yiyip gelsinler
benim oğlum hastalandı babası girmek zorunda kaldı eve ben o kadar rahatsız oldum ki onun eve girmesine,benim dişimle tırnağımla kurduğum eve nasıl girer oturur bi de demesin mi bu evde çay kahve yok mu yaa pişkin pişkin yatıcaz biz dedim anladı zaten kalktı gitti
kendine bunu yaşatma dışarı çıksınlar daha iyi olur senin içinde

Çok üzüldüm okurken ama çokta sevindim böyle bir adamı bıraktığınız için. Hiç birşey için geç değil daha gençsiniz umarim bundan sonra hep mutlu olursunuz. Böyle adamlar da hep mutsuz olsun.

Bir insan akıl sağlığını korumak zorundadır. Üzgünüm düzen bu şekilde gitmez.
Adamın size uyguladığı psikolojik şiddet maalesef hala devam ediyor kendinizi yetersiz hissettiriyor yılların etkisi ile.
O adamı çocuklar değil siz hayatınızdan çıkaracaksınız, kendinize özel zamanlar harcayacaksınız. Onsuz bir hayat kurabileceğiniz onsuz bir aşk hayatınız olacağını siz kabul edebilmelisiniz.

Resmen adamın her zerresine iğrendim
Çocuklara uygun bir dille babalarından ayrıldığınızı artık başka evde yaşayacağını anlatın
Bilmem kaç yılınızı çalmış sizden bir sürü şey alıp götürmüş birde boşandıktan sonra sizi sinirsel olarak yıpratmasına izin verneyin
Dışarıda buluşsun çocuklarıyla bahçe kapısından içeri sokmazdım bu tipi ben

Bu adamı evine alma bi daha sohbet sitelerinde cirit atmaya devam etsin..mümkünse uzağa taşın hayatından çıkıp gittiğinizi idrak etsin iyice..sonra aklını başına toplayıp gelirse çocuklarınla görüştürürsün sen çok muhattap olmazsın..bundan sonra mutlu olmaya bakın kendi hayatınıza bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…