Gene yamuk yapmasın dikkat et.
Belli olmaz yav erkek bu bir baktın gene aynı kıza dönüyor filan.Dikkat ediyorum, hep aklımın bi köşesinde temkinliyim yani. Eskisi gibi değilim bende zaten öyle bağlandım ayrılamıyorum durumum yok yani baktım olmuyor keserim konusmayı. Ama sorun su ki öyle yamuk yapacak bi halide yok açıkçası ya, öyle yapacak olsa buluşmak, arkadaşlarıyla tanıştırmak filan istemezdi diye düşünüyorum.
Doğru diyosun eskiden de bıraktı sonuçta, yapar mı yapar. Dikkat etmem lazım elimden baska da bisey gelmiyor.Belli olmaz yav erkek bu bir baktın gene aynı kıza dönüyor filan.
bence hala sevgilisi var
Ece, bu çocuktan bir şey olmaz. Aynı şekilde davranıyor, uygun birini bulur bulmaz yine ortadan kaybolacak. Yani onca sene önce zaten sana karşı bir şey hissetmiş olsa o kıza döner miydi? Kaldı ki, bu nasıl bir ayran gönüllü ki, senin için kızı, kız için seni terk ediyor. İnsan kuzeninden çekinir bari ama adam bildiğin yüzsüz.Aman diyeyim.
Tam olarak amaç bu işteHaklısın, bende hep onu düşünüyorum. Madem o zaman sevmişti, o zaman neden sevgilisine döndü aradan 2 ay geçince. Seven insan yapamaz, hatta ben hoşlansam bile yapamam. Ama iste aradan çok zaman geçti niye bu kadar sene sonra yazdı tekrar, konusucak baska birini bulurdu istese. Neden ben yani. Bu kısım kurcalıyor aklımı açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?