• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkek Telefon Numarasını Neden İstemez?

eceburgaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2016
5
1
1
Selamlar herkese,

Durum şöyle,
Konuştuğum bir çocuk var şu anda, 2 bucuk yıl önceden tanışıyoruz. Kuzenimin yakın arkadaşıydı, kuzenimle beraber İzmir'de okuyorlardı o dönem. İşte bir tatil dönemi kuzenim yanımdayken o da olduğumuz yere gelmişti o şekilde tanışmıştık. Ama çocuğa daha ilk baktığımda tutulur gibi olmustum. Daha sonraki 10 gün filan biz hep birlikte gezdik takıldık çokta eğlendik hepimiz. Ben zaten dediğim gibi ilk görüşte beğenmiştim onu ama onda da vardı birseyler yürürken filan özellikle hep benim yanımdan yürüyordu, bana bir farklı bakıyordu böyle. Ama sevgilisi vardı tanıştığımız zaman onu da öğrenmiştim öyle olunca kendimi bi geri çektim olmaz diye direkt ertesi gün geldi dediki bitirdim ben sevgilimle. Nitekim sonra bu bana Twitterdan yazmaya başladı, gayet konusuyoruz güzel güzel. Kuzenimde birlikte olmamızı istemiyor ama çocuğun kötülüğünden diye düşünmeyin direkt kendi bencilliğinden, yarı abim gibi büyüdüğümüz için kıskançtır çok. Çocukta kuzenimden çekiniyor baya anlıyorum. Bunlar İzmir'e döndüler filan biz hala Twitterdan konusmaya devam bir kaç ay daha ama asla telefon numaramı istemiyor o kadar zaman konusmaya rağmen, bende neden istemiyor diye dert ediyorum kendime. Sonra bir anda koptu ilişki. O yazmadı ben yazdım bir iki gün, sonra baktım isteksiz üstelemedim. Sonra zaten haber aldım ki o benim için ayrıldığı sevgilisine dönmüş. Tabiki heryerden sildim engelledim bende. Sadece Swarm'da ekli kalmış.

Neyse simdi aradan 2 bucuk yıl geçti, ilk zamanlar çok zor oldu ama çıkardım aklımdan zamanla. O da İstanbulda bi üniversiteye geçmiş, burda yaşıyor artık. 2 ay önce filan pat diye mesaj geldi Swarm'dan baktım o. Cevap verdim. Çoktandır aklımdasın ama sevgilin vardır ya da belki cevap vermezsin diye cesaret edemedim, bugün bütün cesaretimi toplayıp yazdım dedi. Başta o eski kırgınlığımdan, yarım kalan duyguları unutamadığımdan bi ters konuştum tabi ama zaten içimde ukte kalmış, o kadar da istekli güzel konusuyor ki konusuyor buldum kendimi. Zaten aradan geçmiş 3 sene kızgınlık mı kalmış.

Şimdi biz 2 aydır konuşuyoruz her gün her saat, AMA SWARM ÜZERİNDEN.. Buluşalım diyor, seni görmek istiyorum diyor ama bi türlü numaramı istemiyor. Aynı 3 sene önceki gibi.. O zaman Twitterdı şimdi Swarm. Bende kalkıp niye artık whatsapptan konusmuyoruz diyemiyorum cünkü ben biraz utangacım bu konularda bu benim için çoook büyük bir adım olur. Sorsam ne cevap vereceğini de kestiremiyorum içten içe.

Sizce bir erkek neden böyle yapar? Neden bulusmak dahi istediği halde telefon numarası istemez? İçime garip şüpheler düşüyor böyle olunca, acaba benle sadece zaman mı geçiriyor diyorum. Ne amacı olabilir ki acaba diye düşünüyorum.
(Bu arada sevgilisi olmadığından eminim öyle birseyi gizleme gibi bir durumu yok yani ortada)

Yorumlarınızı bekliyorum, sizce evham yapmakta haklı mıyım. Ne yapmalıyım?

Gene yamuk yapmasın dikkat et.

Dikkat ediyorum, hep aklımın bi köşesinde temkinliyim yani. Eskisi gibi değilim bende zaten öyle bağlandım ayrılamıyorum durumum yok yani baktım olmuyor keserim konusmayı. Ama sorun su ki öyle yamuk yapacak bi halide yok açıkçası ya, öyle yapacak olsa buluşmak, arkadaşlarıyla tanıştırmak filan istemezdi diye düşünüyorum.

Dikkat ediyorum, hep aklımın bi köşesinde temkinliyim yani. Eskisi gibi değilim bende zaten öyle bağlandım ayrılamıyorum durumum yok yani baktım olmuyor keserim konusmayı. Ama sorun su ki öyle yamuk yapacak bi halide yok açıkçası ya, öyle yapacak olsa buluşmak, arkadaşlarıyla tanıştırmak filan istemezdi diye düşünüyorum.
Belli olmaz yav erkek bu bir baktın gene aynı kıza dönüyor filan.

bence hala sevgilisi var

Mümkün değil ya instagramdan ordan burdan her yerden ekli öyle birsey olsa illaki bi açık verirdi. Bide dediğim gibi kuzenimle yakın arkadaslar zaten, kuzenim konustuğumuzu bilmese de anlatıyor onla ilgili seyleri mutlaka söylerdi öyle bisey olsa. O kadar da herkesten saklayamaz.

Ece, bu çocuktan bir şey olmaz. Aynı şekilde davranıyor, uygun birini bulur bulmaz yine ortadan kaybolacak. Yani onca sene önce zaten sana karşı bir şey hissetmiş olsa o kıza döner miydi? Kaldı ki, bu nasıl bir ayran gönüllü ki, senin için kızı, kız için seni terk ediyor. İnsan kuzeninden çekinir bari ama adam bildiğin yüzsüz.Aman diyeyim.

Ece, bu çocuktan bir şey olmaz. Aynı şekilde davranıyor, uygun birini bulur bulmaz yine ortadan kaybolacak. Yani onca sene önce zaten sana karşı bir şey hissetmiş olsa o kıza döner miydi? Kaldı ki, bu nasıl bir ayran gönüllü ki, senin için kızı, kız için seni terk ediyor. İnsan kuzeninden çekinir bari ama adam bildiğin yüzsüz.Aman diyeyim.

Haklısın, bende hep onu düşünüyorum. Madem o zaman sevmişti, o zaman neden sevgilisine döndü aradan 2 ay geçince. Seven insan yapamaz, hatta ben hoşlansam bile yapamam. Ama iste aradan çok zaman geçti niye bu kadar sene sonra yazdı tekrar, konusucak baska birini bulurdu istese. Neden ben yani. Bu kısım kurcalıyor aklımı açıkçası.

Haklısın, bende hep onu düşünüyorum. Madem o zaman sevmişti, o zaman neden sevgilisine döndü aradan 2 ay geçince. Seven insan yapamaz, hatta ben hoşlansam bile yapamam. Ama iste aradan çok zaman geçti niye bu kadar sene sonra yazdı tekrar, konusucak baska birini bulurdu istese. Neden ben yani. Bu kısım kurcalıyor aklımı açıkçası.
Tam olarak amaç bu işte :KK48:

Yaşın çok genç tatlım benim, henüz ruhun tertemiz o yüzden durumu kavrayamıyorsun ve kafanı kurcalıyor, ileride hem bir kaç gerçek ilişki yaşayıp, hem etrafındaki onlarca kişinin ilişkilerini incelediğinde bu kurcalamalar olayı ortadan kalkacak, davranışların gerçek sebeplerini net şekilde görebileceksin eğer kendini kandırma huyun yoksa. Sana tavsiyem duruma analitik olarak bak ve kesip at, sana abla tavsiyesi.

Zaman geçirmek amaç numara istememe sebebi de salça olmasın başıma düşüncesi bence hiç muhattap olma. Benim en yakın erkek arkadaşım bu kafadaydı. Bir tane ciddi ilişkisi vardı. Ama asla ona sadık kalmadı hep başka kızlar o da böyle telefon numarasını vermezdi yada çok zorda kalırsa verirdi. Uzak dur

Bence o çocukla görüşmen için ortada bir sebep yok daha önce sana da diğer kıza da hatası olmuş tekrar olmayacagının garantisi yok.Çocuk elimin altındasın muamelesi yapıyor sana bu kadar saf olma. Hiç mi arkadaşın yok bu kadar mı ilgiye muhtaçsın

Daha önceden benim için ayrıldığı kıza döndü demişsin ama bana durum pek öyle gelmedi.baya inişli çıkışlı dönemde çıkmışsın da karşısına O dönem tanımış seni sonra eskiye dönmüş gibi...

Aradan yıllar geçmiş aynın durum tekrarlamış yine eski sevgili hortlamasın dikkat et.gğvenmiyorsan çok yaklaşma ama içimde kalmasın diyorsan üzülme riskinin yüksekliğini düşün bu çocuk pek seni hak etmıyor

Baskasini buldugu zaman arayip durma diye vermiyor telefonunu.. neden gorusursunuz bu kendini bilmezlerle anlamiyorum.. seni birakip gitmis, cani istemis yazmis ve seni yine elinin altinda bulmus.. neden baskasi degil de ben diyorsun, baskasi 3 dakika da adamin ne mal oldugunu anlardi o yuzden..

"Başkası degıl neden ben?" Demişsin. Herkes senin gibi, giden kişiyi 3 yıl geçsede dünden razı şekilde beklemiyor. Üstelik başka bir kız için bırakılmışsın öylece.
Seni yoklamış ve yerinde bulmuş. Sen olmasan 40 yıl yas tutmayacaktı ve başkasına yazacaktı. Yıllar sonra yoklama çekmek, büyük aşk sebebi değil yani klasik olan birşey.

Telini istemiyor çünkü telini verince onu ordan arayacaksın o seni arayacak .hayatındaki insanlarda senin msjlar ı görücek çocuğun başı yanıcak.yani görüştüğü insanlar var .başka açıklaması olamaz.zaten ilgilense senle ciddi olarak telden konuşur buluşur böyle olmaz.ayrıca sen kendini niye bu duruma düşürdün ki adam canı isteyince yazıyor istemeyince yazmıyor ne güzel valla .kendine değer ver bence .senle oynamasına izin verme..

Gecin boylelerini! ortalik bu tip karaktersizlerle dolu. hata ustune hata yapmayin 3 yil arayla!! sayin kilicbaligi guzel yazmis...

Back
X