Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir erkek severse de aldatırmı çok merak ediyorum neden hep aynı senaryo hiç anlamam. Erkek aldatır ,evliyse eğer bi hataydı der sevgiliyse zaten çeker gider geneli .Bu dünyada aldatmayan erkek kaldımı çok merak ediyorum ya erkekler neden birine sadık kalamaz .Birde aldatılan bir kadın kalmalimi gitmelimi sizce ? Kafamda deli sorular :)
cunku oyle erkeklerin pesinde de avlamaya calisan cok or. OluyorAldatmayan karakterli kişiler çok.
Gözlemlediğim bir şey var, makamında değişiklik olan, cebinde değişiklik olan erkekler daha çok aldatıyor.
cunku oyle erkeklerin pesinde de avlamaya calisan cok or. Oluyor
ha tabi her zamanki gibi yorumları okuyunca KK nın kendini kandıran kadınlarının burda olduğunu unutmuşum hee hee aldatır sevse de aldatır yazık çok zayıflar, beyinleri de yok, napsınlar kandırılıyolar falan, zavallı korunup kollanması gereken canlılardır aldatan erkekler. Aslında çok da sevgi doludurlar canlarımm yaaaSeven insan ASLA ALDATMAZ.
Seviyorum diyo. Seviyorda cünkü 30 yıl boyunca benim salak ablamdan başkası kahrını çekmez.Peki enişteniz ablanızı seviyor mu sizce? Konu erkekler aldatır mı değil çünkü seven erkek aldatır mı konu bu.
Canim 30 yıllık evli ama babam ölene kadar onlara baktı. Çocuklarını eniştem değil babam büyüttü eniştem sürekli cezaevine girip çıkıyor her çıktığında bi çocuk yapıp girdi içeri. Yani bir maddi dayanağı yoktu ona karşı boşasa boşanır da ablam seviyom diyor. Aman anlatsam roman resmen yaCanm ablan ne yapsın insan hemen bitiremiyor bitirmek bile istese o güç herkeste olmuyor
Seven taraf burda ablanız yalnız, enişteniz değil. Seven erkek aldatır mı konumuz seven kadın aldatılır mı değilSeviyorum diyo. Seviyorda cünkü 30 yıl boyunca benim salak ablamdan başkası kahrını çekmez.
Valla canim ablamin sevdiği kesin. Ayrıca hangi erkek aldatipda karısı yakalayınca seni sevmiyorum diyor. Seviyorum seni bırakmam,o bir hataydı,senden başkası yok gönlümde falan filan yalan dolan. Sence seven aldatır mi. Aldatiyo kanı bozuksa içinde adilik varsa yapıyor. Ben aldatipda karımı sevmiyorum diyen adam duymadım nankörler. Başına inşallah gelmez gelirse anlarsın seviyor mu sevmiyor mu. Peki böyle sevdiğini söylediği halde niye bunu yaptı dersin.Seven taraf burda ablanız yalnız, enişteniz değil. Seven erkek aldatır mı konumuz seven kadın aldatılır mı değil
Kadınlar gördüklerini, gozlemlediklerini genel olarak paylaşıyor. İstisnalar her zaman vardır.Erkeklerin davranış eğilimleriyle ilgili ahkam kesen onlarca kadın. Bayılıyorum bu siteye. Kimisi o kadar emin yazmış ki, bir erkek okusa allah allah öyle miyiz acaba gerçekten der. O kadar saçma ve anlamsız bir soru ki aslında, bir kadın olarak bile bütün kadınların ne şekilde davranacağını bilemezsiniz. O yüzden çok da şeyapma konu sahibi.
Suc onu avlamaya calisanlarda muhakkakcunku oyle erkeklerin pesinde de avlamaya calisan cok or. Oluyor