- 18 Ekim 2018
- 7.890
- 32.649
İnsan sevdiğinden nasıl intikam alır? Böyle sıcağı sıcağına dişe diş çıkarma yapması sevdiği için çok canı yandığını değil öfkeyle çok çabuk karar alabilen biri olduğunu gösterir.Seven erkek kadindan intikam almak icin aldatir. Veya sevmiyorsa aldatir. Bu ince cizgiyi bilmek onemlidir. Mesela ben esimle sevgiliyken eski sevgilimle gorusup ona artik sevgilim oldugnu rahatsiz etmememesi gerektigini soylemistim.
Esime de 2 gun sonra anlatmistim bu durumu. Cok sinirlenmis olsa gerek o da eski sevgilisini aramisti o dönem.
Bende kendime cok sormustum neden beni aldatti diye de evlendikten bikac sene sonra " sende yapmistin hatirla " diye cvp verince anlamistim.
Ben devam ettirdim cunku artik sevgili degil nişanliydik. Aramasinin uzerinden de 1 sene gecmisti. Ozellikle de sadece aradim konustuk gorusmek isteseydim gorusurdm ama sana bunu yapmadim dedi. O ara sana cok kizgindim ve senden ayrilamyi bilr dusundm. Dusundugum gece aradim ertesi gun seni gorunce senden ayrilmak istemedigimi anladim falan demisti.
Yani cok karisik bir beyin yapilari var bu erkeklerin anlam veremiyorum...