- 12 Eylül 2018
- 161
- 158
- 35
Canm ablan ne yapsın insan hemen bitiremiyor bitirmek bile istese o güç herkeste olmuyorAldatir. Enistem abla mi kac kere aldatti sayisini unuttum. Hatta bebek bile aldırdı salak ablam hep affetti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm ablan ne yapsın insan hemen bitiremiyor bitirmek bile istese o güç herkeste olmuyorAldatir. Enistem abla mi kac kere aldatti sayisini unuttum. Hatta bebek bile aldırdı salak ablam hep affetti
Peki enişteniz ablanızı seviyor mu sizce? Konu erkekler aldatır mı değil çünkü seven erkek aldatır mı konu bu.Aldatir. Enistem abla mi kac kere aldatti sayisini unuttum. Hatta bebek bile aldırdı salak ablam hep affetti
Seven erkek aldatır sevmeyen de aldatır. Karekterle ilgili. Aldatılmayı kabul eden kadınlarda erkeklerde var. Zevkle kabul etmiyorlar. Aşktan Alışkanlık, çaresizlik bir sebeple ilişki devam ediyor. İnsan söz konusu ise hiçbirşey kesin değildir.Bir erkek severse de aldatırmı çok merak ediyorum neden hep aynı senaryo hiç anlamam. Erkek aldatır ,evliyse eğer bi hataydı der sevgiliyse zaten çeker gider geneli .Bu dünyada aldatmayan erkek kaldımı çok merak ediyorum ya erkekler neden birine sadık kalamaz .Birde aldatılan bir kadın kalmalimi gitmelimi sizce ? Kafamda deli sorular :)
Erkekler en doğal hakları olduğunu düşündüğü için aldatıyor. Erkeğe yılarca sen erkeksin elinin kiri çapkınlık iyidir dersen aldatmasa şok olurum. Kadına da bunları söyle, böyle büyüt, kadında aldatır hoş zaten aldatıyor.Seven aldatmaz kıyamaz sevdiğine bi yerde okumuştum erkekler cinsellik eksikliginden kadınsa duygusal acidan aldatirmis
Bir erkek severse de aldatırmı çok merak ediyorum neden hep aynı senaryo hiç anlamam. Erkek aldatır ,evliyse eğer bi hataydı der sevgiliyse zaten çeker gider geneli .Bu dünyada aldatmayan erkek kaldımı çok merak ediyorum ya erkekler neden birine sadık kalamaz .Birde aldatılan bir kadın kalmalimi gitmelimi sizce ? Kafamda deli sorular :)
çevreni değiştir..Kimi duysam herkes aldatıyor artik anlamadım
Bir erkek severse de aldatırmı çok merak ediyorum neden hep aynı senaryo hiç anlamam. Erkek aldatır ,evliyse eğer bi hataydı der sevgiliyse zaten çeker gider geneli .Bu dünyada aldatmayan erkek kaldımı çok merak ediyorum ya erkekler neden birine sadık kalamaz .Birde aldatılan bir kadın kalmalimi gitmelimi sizce ? Kafamda deli sorular :)