- 20 Eylül 2017
- 2.380
- 9.391
- 158
- 38
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
Ne güzel anne elleri öpülesi4,5 yıl sonraGerçi ben öğrenciydim. Canım annem ‘Üniv diploman eve gelmeden kapıma bacama gelmesinler hayatta kabul etmem’ demişti. Mecbur bekledik bizde..
Tanıştıktan 3 gün sonra evlenme teklifi aldım. Ama bu karaktere ve niyete göre değişir bence. 5 yıl sevgili kalıpta hala ay acaba olurmu diye düşünen hödük te tanıyorum
Fark ediyor mu?Hödük kız mı erkek mi oluyor?
Beni yanlış anlamayın ama 28 yaşımda bir erkek eğer ciddi bir mazereti veya maddi sıkıntısı yoksa bir yüzük takmak için bile iki sene sonrasını gösteriyorsa bu ilişkinin sonu pek hayır değil. Tamam 20 lerin başında öğrenciyken bu süre normal olabilir hatta çok daha fazla bile beklenebilir ama 25 yaşından sonra biraz oyalama gibi geliyor bana. Ne bu böyle avrupa birliği müzakere süreci gibi. Zaten senin evleneceği kız olduğunu düşünüyorsa neden bekliyor. Benden sana abla tavsiyesi sevgilinin geçerli bir mazereti yoksa bekleme. Benim bir arkadaşın başına geldi. Adam üç sene bekletti nişan için, sonra kız diretince ayrıldı evliliğe hazır hissetmiyorum diye ama bir seneye kalmadan başkası ile evlendiğini duyduk. Adamın arkadaş çevresine dediği aşık oldum hep yanımda olsun istedim. Bunu duyan arkadaşım daha da yıkıldı. Hala kalp kırıklığını yaşıyor. Yani ilişki senin sen bilirsin ama evlilk konusunu müzakere süreci gibi bir sürece yaymak pek mantıklı değil.Gayet güzel giden bi birlikteliğimiz var evlilik üzerine de konuşuyoruz hatta konuyu hep o açar ben pek belli etmem düşüncelerimi, adam 2021 yaz nişan 2022 düğün diyor. işimiz gücümüz var ben 26 o 28 yaşında neden bu kadar uzatıcaz anlamadım ama vardır bi hayır diyorum :))
Buraya da yazayım 2021 de olucak bu iş
Neden Nisan 2020 de degıl?Gayet güzel giden bi birlikteliğimiz var evlilik üzerine de konuşuyoruz hatta konuyu hep o açar ben pek belli etmem düşüncelerimi, adam 2021 yaz nişan 2022 düğün diyor. işimiz gücümüz var ben 26 o 28 yaşında neden bu kadar uzatıcaz anlamadım ama vardır bi hayır diyorum :))
Buraya da yazayım 2021 de olucak bu iş
Eger isi gücü varsa farkli sıkıntilar yoksa erkekler birkac ayda karar veriyor evlenmeye. Benim gözlemlerim bu yönde genelde. Evelenecegi kadini buldugunu dusunen adam acele ediyor. Ötelemiyor. Kadinin acabasi genelde mantiga dayanir ancak erkekler daha düz dusunuyor bence. Ben bununla evlenirim dusuncesine maks 3 ayda ulasiyorlar. Ondan sonra kosullarina gore yol haritasi belirliyorlar. Istisnalar kaideyi bozmaz ama 2 sene boyunca evlilige yanasmayan erkek aslinda genelde partnerini istemiyor oluyor. Ondan ayrilinca da pat diye 3 ay icinde evleniyorlarBeni yanlış anlamayın ama 28 yaşımda bir erkek eğer ciddi bir mazereti veya maddi sıkıntısı yoksa bir yüzük takmak için bile iki sene sonrasını gösteriyorsa bu ilişkinin sonu pek hayır değil. Tamam 20 lerin başında öğrenciyken bu süre normal olabilir hatta çok daha fazla bile beklenebilir ama 25 yaşından sonra biraz oyalama gibi geliyor bana. Ne bu böyle avrupa birliği müzakere süreci gibi. Zaten senin evleneceği kız olduğunu düşünüyorsa neden bekliyor. Benden sana abla tavsiyesi sevgilinin geçerli bir mazereti yoksa bekleme. Benim bir arkadaşın başına geldi. Adam üç sene bekletti nişan için, sonra kız diretince ayrıldı evliliğe hazır hissetmiyorum diye ama bir seneye kalmadan başkası ile evlendiğini duyduk. Adamın arkadaş çevresine dediği aşık oldum hep yanımda olsun istedim. Bunu duyan arkadaşım daha da yıkıldı. Hala kalp kırıklığını yaşıyor. Yani ilişki senin sen bilirsin ama evlilk konusunu müzakere süreci gibi bir sürece yaymak pek mantıklı değil.
Bunun genellemesi şu: adam karakterliyse evlilik düşünür. Karaktersizse asla evlilik düşünmeden ilerler.Bir erkek ilişki de kaç ayda evliliği düşünür. Yada kaçar evlilikten. Evet hatunlar siz ilişkiniz de kaç ay sonra evlilik teklifi aldınız. Cevaplarınızı görelim.
3.ayımızdayız şuan henüz çok yeni ama sağlam gittiğini hissediyorum sevgi saygı konusunda hep yanımda olmasını istediğim birisi koyabiliyorum eş yerine, o da beni koyabiliyor.Beni yanlış anlamayın ama 28 yaşımda bir erkek eğer ciddi bir mazereti veya maddi sıkıntısı yoksa bir yüzük takmak için bile iki sene sonrasını gösteriyorsa bu ilişkinin sonu pek hayır değil. Tamam 20 lerin başında öğrenciyken bu süre normal olabilir hatta çok daha fazla bile beklenebilir ama 25 yaşından sonra biraz oyalama gibi geliyor bana. Ne bu böyle avrupa birliği müzakere süreci gibi. Zaten senin evleneceği kız olduğunu düşünüyorsa neden bekliyor. Benden sana abla tavsiyesi sevgilinin geçerli bir mazereti yoksa bekleme. Benim bir arkadaşın başına geldi. Adam üç sene bekletti nişan için, sonra kız diretince ayrıldı evliliğe hazır hissetmiyorum diye ama bir seneye kalmadan başkası ile evlendiğini duyduk. Adamın arkadaş çevresine dediği aşık oldum hep yanımda olsun istedim. Bunu duyan arkadaşım daha da yıkıldı. Hala kalp kırıklığını yaşıyor. Yani ilişki senin sen bilirsin ama evlilk konusunu müzakere süreci gibi bir sürece yaymak pek mantıklı değil.
gönül ister öyle olsun ben hazırım ciddi anlamda :)Neden Nisan 2020 de degıl?
Aynen öyle oldu benim deBen hemen alanlardanım.Yani adam bana direk ben seninle evlenicem diye giriş yapmıştı.Dediğinide yaptı.❤
Bu kesinlikle kişinin potansiyeline göre. Yani planı evlenmekse ilk dakikada belli eder bence. Değilse biraz takılalım bakalım gibi yaklaşır diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?