bir erkek icin değmezmis ağlamaya

valla ben şunu gördüm çevremde hatta en yakınlarımda bile erkeğe maddi destek sağlamayın bence, çok fazlada fedakarlık yapmayın, erkeke milleti kıymet bilmiyor ama kötü olursanız on numara kıymet biliyorlar

Ben hepsini okudum. NE bekliyordun ki? Aynısı arkadaşımın başına geldi. Kıçındaki dona kadar alırdı çocuğun, telefon faturalarını bile öderdi. Çocuğu iş sahibi yaptı. Çocuk da bunu iş yerindeki kızla aldattı. Üstüne 7 senelik ilişkisini o kız yüzünden bitirdi. Onunla evlendi. Erkeklere asla ama asla bu kadar fedakarlık yapmayacaksınız. Çünkü sonuç olarak elleriniz boş kalıyor. Adamın senin üstünde emeği yok ki. Emeği yoksa değer de vermez, böylece biter. İyi olmuş ayrıldığınız. Hayal neymiş. Sonu hüsranla sonuçlanan hayal, hayal değildir. O olmazsa başka olur. Olmadığı da gayet iyi. Ne biçim insanlar baksana. Çocuk resmen seni aldatmış bi de üste çıkmış. Onu almam bunu almam diye vızıldanan kayın validen yarın 18-19 yaşında bir kız bulur oğluna, onu kendi beğendi ya, her istediğini alır merak etme sen. Hiç de düşünme bunları. Bu görgüsüz aileden geç olmadan kurtulduğuna şükret.
Erkekler gercekten gururunu hice sayan kadınlardan cok kolay vazgecebiliyorlar,aşık olamıyorlar olsa da ömrü kısa oluyor bu bir gercek.

Öyle hesap ödeyerek para vererek bir erkeğe yaranamazsın canım. Bu da sana ders olsun tekrarlama sonraki ilişkilerinde. Boşuna uğraşmışsın bence şükret o cadı kaynanadan kurtulduğun için. Mutlu olman gerek üzülmen değil. Gerçekten unutmak isteyen unutur. Unutmayıp acısını çekmek istersen unutamazsın. Dünyada başka erkek mi yok yani?

Burda en önemlisi babanin sana sahip cikmasi canim .sevgili oldun adiniz cikcak yok yuzugu atamazsin muhabbetleri yapmadan baban kestirip atmis helal olsun.sana gelince 30 yasina gelmis koskoca insanin cebine parayi sen koyuyomussun.utanmadan bide yüzsuz aliyomus ne bekliodun daha.yarin bigun evlenince o evde oturur sen calisirdin baksana adam alisık zaten.ayrica cadi bi kv ömur gecermi delimisin bu bile bile inthar gibi bisi olur.hergun gelip basini yiyecegine bigun gelmis yemis iyi olmus nasil bi insan oldugunu anlamisin hem.canim cicim diyip sonra evliligini burnundan getirseydi dahami iyi bosver iyi olmus.kocaman bir ohhhhhhhhh de sükret bence :KK76:

Öyle hesap ödeyerek para vererek bir erkeğe yaranamazsın canım. Bu da sana ders olsun tekrarlama sonraki ilişkilerinde. Boşuna uğraşmışsın bence şükret o cadı kaynanadan kurtulduğun için. Mutlu olman gerek üzülmen değil. Gerçekten unutmak isteyen unutur. Unutmayıp acısını çekmek istersen unutamazsın. Dünyada başka erkek mi yok yani?
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Evet kizlar ne zaman bitecek bu ayrilik acisi benimde ayrilma hikayem soyle 4 yillik iliskim vardi duse kalka giden sonunda evlenmeye karar verdik ailer tanisti hersey yolundaydi geldiler istediler ve sorunlarimiz basladi.
sozlendikten 2 ay sonra kv. Annemin cagirmasiyla nisan icin konusmaya geldi ki o zaman zarfinda ne dogru duzgun aradi sordu muhabbet neyse dedim sustum ve olanlar nisan icin konusmaya geldiginde oldu kadin sanki evime zorla gelmis ogluna zorla yamanmisim havasindaydi annem oglunuz askere gitcek ne zaman yapacagiz nisani diye konu acti ki sozlum 30 yasinda ailesine baktigi icin askere gidemiyor kadin su tarihte olur sunu yapariz demeye basladi benim bildigim kiz tarafina sorulur adetler kadin ben adetimden vazgecemem benim adetim olur ben sana bohca yapamam ben sana onu alamam bunu alamam dedi allah ogun bana evliya sabri verdi sustum neyse dedim konu nisanin nasil olacagina geldi babam tarfi kapali oynamali hic birseye gitmiyorlar bunu dile getirdinde annem aldigimiz cevap aynen su oldu senin tarafin gelmesede olur benim tarafim bana yeter biz oynuycaz onada susutum neyse sinirden kudurudum ama disari ciktik sonra biz sozlumun telefonuyla oynarken seytan durttu whatsapp baktik bitane kadinla yazismalari var aynen su sekilde isim dustu sana bisey sorcam basima is aldim kuzenim benden kirmizi kalpli pasta istedinasil yaparim kuzen ben oluyorum adam sozlusunu kuzeni oolarak taniriyor pasta olayida o hafta 3 senemiz bitecekti onun icin mesaji okuyunca bendeki butun teller koptu tartistik oturdum.sinirden agladim neyse eve donduk haliyle benim suratim dustu eve geldik neyse kv.olacak kadinin elini optum gitti onlar kadin tuttu ben ona surat vurmusum utanmadan bana bileklik alin nisanda demisim neymis ariyacakmisim ozur dileyecekmisim annesinden olsemde dilemem dedim benim sorunum senle annenle degil dedim tartistik o zaman zarfinda beni hic aramadi bende aramadim ki saat basina 3.4 kere arayan adam 2 gun sonra annesi aradi anneme senin kizin bana surat vurdu onu istedi bunu istedi diye saydi babam aldi telefonu daha bir yuzukle benim aileme baski yapamazsiniz ben kizima kefilim benim kizim Hic kimseye surat asmaz ki kendinden buyil birine dedi savundu babam bir yuzukle bu dedikodular ne boyle giderse biter dedi kapatti ve ben hala aptal gibi sozlum arar ozur diler diye bekliyorum aramadi bndr aksammesaj attim beni bu saate kadar aramayan adama ihtiyacım yok diye ve bitirdik.
benim zoruma giden ise bu adamin parasiz zamanlarinda yaninda oldum cuzdanimdaki son parayi verdim is gorusmesine giderken akbil parasini benden aldi 1 sene biyunca issiz diye tek basima hesap odedim hic birinin lafini yapmadim yapmamda o zamanlar benim ailem sensin seni asla birakmam vazgecemem ailemin bana sahip cikmadigi kadar sen sahip ciktin diyen adam ailesinin agzina bakarak bizi bu hale getirdi kimse icin degmiyormus uzuldugum nokta 4 senelik emejlerim hayallerim oldu uzun oldu kusura bakmayin yazmak istedim rahatlamak icin
Şimdi burda pasta olayını herkes aldatma olarak görmüş,ben bir aldatma göremiyorum.Pastayı yıldönümünüz sebebiyle senin için yaptıracakmış.Ve birtanıdığı kadından fikir almış.Neden kuzeni diye tanıttısında takılmışsın.Erkekler bizler gibi değil.Böyle romantizm havalarını bşkalarına yansıtmaktan utanabailirler.Veya özelini herkes bilsin istemezler.Art niyet görmüyorum.Sonuçta yüzüğünü parmağına takmış.

Burda ailelerin ne istediği değil,iki geç insanın ne istediği önemlidir.Herkesin yaşam biçimi istekleri farklıdır.O yüzden kendi siteğinizi belirleyecek,bu isteği belirlerken de,ailelerin yaşam biçimlerinin ortak yönlerini ele alacaktınız.30 yaşında bir erkek,düğün yapabilecek kapasitede olmalı.

Siizn asıl sorununuz bohça düğün nişan değil.Senin evleneceğin adamın kendi ayakları üzerinde durmuyor olması.30 una gelmiş adamın akbilini sen ödersen,harçlığını sen verirsen o da kalkar bohça yok altın yok nişan şöyle dedirtir.Bu senin yaptığında fedakarlık olmuyor,erkeğin her haline katlanabileceğin gerçeğini ona göstermiş oluyorsun.Bir kız ne dye erkeğin cebine para koysun.Bunu kabul eden erkekten ne hayır bekliyorsun.

Kimse için ağlamaya değmez de yürek işte söz geçiremiyorsun.

Erkekler gercekten gururunu hice sayan kadınlardan cok kolay vazgecebiliyorlar,aşık olamıyorlar olsa da ömrü kısa oluyor bu bir gercek.
Amaaaan bıktım bu erkeklerden valla :) Hep üzüyorlar sevgililerini, eşlerini ya da nişanlılarını. Forumda okudukça sinirleniyorum. Allahtan eşimle ben tersiz, ben erkek, o kız gibi :KK70:

X