Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abes gelecek hic bir durum yok yuzuk takmadan onceki adamla yuzuk taktiktan sonraki adam cok farkliyi zamaninda isteme olmadan hersey konusuldu ben vfe ailem taraf8ndan kabul eden adam inkar etti bn size hic bir soz vermedim diyeKarşılıklı hatalar olmuş, bundan sonra kendinizinkileri tekrarlamazsanız yeniden başka biriyle mutlu olurstarakarlık yerine bol bol bilgi alışverişiyle geçirseydiniz zamanızı çok daha erken bitirebilirdiniz örneğin. Evlilik yoluna girilmişken bir tarafın oynamalı düğünü kabul etmemesi, diğer tarafın bundan haberinin bile olmaması vs. bana çok abes geliyor.
Sozlum olacak adamin bndan haberi vqrdi ki bizde bunu kabul ettik oynamali olacakti kadinlar ustte erkekler altta olacakti
Evet bosa harcadigim zaman en cokta buna uzuluyorum coj sagolun iyi dusunceleriniz icin herkese allah iyisini versinçok üzüldüm ama onun için BOŞA HARCADIĞINIZ 4 seneye.
gerçekten üzüldüm.
Yani eminim siz daha iyilerini hak ediyorsunuz.
Aman boş ver ben hiç üzülmüyorum. Ben olmasam öğrenemeyecekti aldatıldığını. Bile bile lades dedi. Ben ona o pis çocukla çıkma demiştim. Beni dinlemedi. İyi oldu... Şu an benim tanıştırdığım biriyle evli. Çok mutlu. Eşini de çok seviyor. Öbür türlü oğlanın ailesi de bulaşıktı, sorunlu insanlardı zaten Köye gidip gelip millete hizmetçilik yapacaktı. Şimdi kocasını parmağında çeviriyor.Cok haklisiniz sukrediyorum zaten arkadasinizada uzuldum
Bunlari kabul etseydim suan parmqgimda yuzuk olurdu lutfen herseyi biliyormus gibi yorum yapmayin ki hiç bir kadin hak etmez herkesinde kendine saygisi vardirPasta olayını okuduğun halde devam ettiğin için, yani görüp ayrilmadigin için yaşadığın her şey sana mustahak. Uzulmedim. Böyle kızlarada aşırı kızıyorum. Ki, ben erkek olsam ve böyle bir b*k yesem, kız da bunu görse ve benden ayrilmasa o kıza zaten saygım kalmaz o ayrilmasada ben ayrilirdim. Insanlarin peşinden gelen sevgiliyi sevicegi koskoca bir yalan.Sen kendini ne kadar sevmissinki elin oğlu seni sevsin Söyler misin??? Eger sen kendine bu durumu layık gorduysen elin oğlu da sana bu muameleyi layık gorucektir bu da kacinilmaz son. Sevgilisinin herseyine tamam diyen eyvallah eden her kız, o erkeği bir gün surunduren bir kızla evlendigini görecek. Kaçınılmaz son. Belki çok elestirel yaklaşmış olabilirim duruma ama, aslında alt metin "kendini sev" den başka birşey değil. Ablama, kız kardeşime, en yakın dostuma kızmış gibi kızdım. Kendinize sayginiz olsun önce, başka türlü bir başkası size asla kıymet vermeyecekkkkkk. Bu kişiden sonra gelende farklı olmaz böyle davranır rest cekmeyi bilmezseniz. Susmayin. Sözün özü budur.
Insan dengesiz olunca laf soylesenizde dinlemiyorsa ben8m burda sucum ne 60 yaşında ki kadin bunları demekten utanmiyorsa benim cokta diyecek oafim yoktur"Senin tarafın gelmese de olur, benim tarafım bana yeter biz oynıcaz." diyen kayınvalidenin haberi var mıymış? Bence yokmuş.
Abes gelecek hic bir durum yok yuzuk takmadan onceki adamla yuzuk taktiktan sonraki adam cok farkliyi zamaninda isteme olmadan hersey konusuldu ben vfe ailem taraf8ndan kabul eden adam inkar etti bn size hic bir soz vermedim diye
Insan dengesiz olunca laf soylesenizde dinlemiyorsa ben8m burda sucum ne 60 yaşında ki kadin bunları demekten utanmiyorsa benim cokta diyecek oafim yoktur
Aileler tanistiginda hepsi konusuldu ki bunda oncede sevgililik doneminde bizde konustuk emin olun oyle vir degisiyor ki erkekler siz sadece agizi acik izliyorsunuz herseye tamam dedi ailesi adetler onemli degil cocuklar.anlassin dedi bu lafin ustune ne denebilir ki ve benim ailelm illa bizim adetimiz diye tutturmadi benim ailem kizim sen mutlu ol biz bisey beklwmiyoruz diyen insanlarSiz olayın içindesiniz sonuçta tabi ki abes gelmez, bana gelir ama sevgililik aşamasında iki tarafın da adeti varsa konuşulur edilir aileler işe hiç bulaştırılmadan önce. Uyulacak mı, uyulmayacak mı, hangilerine uyulacbalan filan. Erkeklerin yüzükle değiştiği de bana göre safsata. Ama siz neyseki ucuz kurtulmuşsunuz, sorunlarınız katlanarak büyüyeceğine yol yakınken bitmesi daha iyi olmuş.
Bizde sozledik kadinin versigi cevao ben adetimden vazgecemem benim adetim olur dedi ne yapal8m.annemle eve gelmis misafire benim adetim senin adetin kavgasimi yapalim kendini bilen bir insanbunlari yapmaz sen benim istedigim.bir seyi yapamiyorsun bana baski yapmaya kalkiyorsun oynasin kimse oynamasin demiyor zaten ki sorun oynamal yada adet gelenek gorenek degil saygı kendini bilme
Benim de kizdigim.nokta o ailesinin birakin 5 kurus faydasini zarari vardi sorun adetlerde isteklerde degildi sorun sozlumun askere gitmesiydi cunku askere giderse ailesini butun para kaynagi kesilecekti babasi calismiyor emeklisi yok evleri kira tek o bakiyor abisinim tek kurus faydasi yok ailesi askere gondermek istemedigi icin bitirdilerNeden kavga çıksın ben o kısmı anlayamıyorum işte Bilmem ne hanım siz öyle diyorsunuz ama bizim de şunlar var, ortak yol bulalım dediğiniz halde hala inatla kendisi bıkbık ediyorsa evden kovacak değil susup sinirlenmenize de gerek yok işte. Baskı görüp kabul etmiş oluyorsunuz böyle davranınca.
Neyse zaten 30 yaşında hala ailesine bakmakla yükümlü ve ailesiyle iletişimi kopuk biriymiş, bu olayları atlatsanız bile başka bir yerden sonra patlak verirdi.
Benim de kizdigim.nokta o ailesinin birakin 5 kurus faydasini zarari vardi sorun adetlerde isteklerde degildi sorun sozlumun askere gitmesiydi cunku askere giderse ailesini butun para kaynagi kesilecekti babasi calismiyor emeklisi yok evleri kira tek o bakiyor abisinim tek kurus faydasi yok ailesi askere gondermek istemedigi icin bitirdiler
Sozum ona o zaman babasi emekli olacakti koye gideceklerdi ailesine yukumlulugu kalmayacakti ailede bana bunlari dediler biz koye gitcez tanismaya geldiklerinde tek bizim evimizi gecindirecekti ki benim ailemde bir cok seyimize yarim edecketi esyalarin borclari a ev almamiza gel gelelim ki yuzuk takilinca aile gitmekten vazgecti emekli olcak kocam biz geciniriz dedilerKusura bakmayın da neyine evlenecektiniz o zaman? İki ev geçindirmeye katlanacak mıydınız ki? Cebine harçlığını siz koyuyormuşsunuz zaten.
Benim yüzükle değişmez dediğim şeyler bunlar işte. Evlenmeden önce ailesinin sırtını dayadığı adamı, evlendikten sonra rahat bırakacak değiller.
Sozum ona o zaman babasi emekli olacakti koye gideceklerdi ailesine yukumlulugu kalmayacakti ailede bana bunlari dediler biz koye gitcez tanismaya geldiklerinde tek bizim evimizi gecindirecekti ki benim ailemde bir cok seyimize yarim edecketi esyalarin borclari a ev almamiza gel gelelim ki yuzuk takilinca aile gitmekten vazgecti emekli olcak kocam biz geciniriz dediler
Ben hepsini okudum. NE bekliyordun ki? Aynısı arkadaşımın başına geldi. Kıçındaki dona kadar alırdı çocuğun, telefon faturalarını bile öderdi. Çocuğu iş sahibi yaptı. Çocuk da bunu iş yerindeki kızla aldattı. Üstüne 7 senelik ilişkisini o kız yüzünden bitirdi. Onunla evlendi. Erkeklere asla ama asla bu kadar fedakarlık yapmayacaksınız. Çünkü sonuç olarak elleriniz boş kalıyor. Adamın senin üstünde emeği yok ki. Emeği yoksa değer de vermez, böylece biter. İyi olmuş ayrıldığınız. Hayal neymiş. Sonu hüsranla sonuçlanan hayal, hayal değildir. O olmazsa başka olur. Olmadığı da gayet iyi. Ne biçim insanlar baksana. Çocuk resmen seni aldatmış bi de üste çıkmış. Onu almam bunu almam diye vızıldanan kayın validen yarın 18-19 yaşında bir kız bulur oğluna, onu kendi beğendi ya, her istediğini alır merak etme sen. Hiç de düşünme bunları. Bu görgüsüz aileden geç olmadan kurtulduğuna şükret.