Bir erkek eski kız arkadaşının ailesine bunları diyebilir mi

Tanıdıklar vasıtasıyla tanıştırılmak istendik. Ama benim içime sinmeyen iki ay önce ayrılmış olmasıydı belki unutamadı ve teseelli için biriyle görüşüyor. Ayrıca ex kayınvalide adayına dengesiz demesi çok kaba. Üstelik yeni tanıyacağı insanın karşısında bu sözü nasıl kullanır

Haftada 1 2 saat bana göre normal değil sıkılırım öyle ilişkiden. Eski sevgilisinin annesi hakkında konuşma şekli iğrenç. Güvenilir biri değil bu kişi.

Haftada 1 2 saat bana göre normal değil sıkılırım öyle ilişkiden. Eski sevgilisinin annesi hakkında konuşma şekli iğrenç. Güvenilir biri değil bu kişi.
Belki görüşme sayısı az olabilir ama kızın annesine dediği kelime terbiyesizce. Gerçekten öyle olsa bile söylenmes

Çok efendi denmişti oysa ki. Üslubu bana da berbat geldi. Bir kaç gündür tanıdğın birine nasıl bu kadar rahat konuşuyorsun ve kullandığın kelimeler nasıl bu kadar kalitesiz oluyor

Tanidigim butun sacma sapan insanlarla akraba ya da arkadas vesilesiyle "cok iyi, efendi" denilerek tanistirildim.

Inanin bir adam eski kiz arkadasini sizin yaninizda kötülüyorsa sorunlu cikiyor. Hic sasmaz. Saygi cercevesinde yorum yapsa zaten kimse birsey diyemezdi
Sağlıklı bir psikolojide görünmüyor anladığım kadarıyla. Bana çok inceliyorsun denir hep. Bende buraya sormak istedim iyi ki de sormuşum. Neredeyse herkes benimle aynı görüşte.

İnsanın sözlüsüyle haftada 2 saat görüşmesi bence normal değil. Bazı aileler aşırı muhafazakar belki evlenene kadar görüşmelerine izin vermemişlerdir.

İnsanın sözlüsüyle haftada 2 saat görüşmesi bence normal değil. Bazı aileler aşırı muhafazakar belki evlenene kadar görüşmelerine izin vermemişlerdir.
Başta sözlüsü değil daha fazla görüşebilmek için sözlenmiş tuhaf olan da bu. Sözlülük için elbette az bir süre. Evliliğe yakın düşündüğü için sözlenir ünsan fazla görüşelim diye değil

Sende farkindasin olyain bu guzel bir sey yorulup uzulecegine bi bay cak gec hatta ona bile gerek yok
Küçük şeylere takıldığım söylenir hep ama küçük şeyler değil mi insanın karakterini ele veren de zaten. Bir çok kadınla aynı düşünce de olduğumu bilmek aslında hiç de gereksiz şeylere takılmadığımı farkettirdi bana teşekkür ediyorum

dıtttt yanlış eşleşme vazgeç bundan hemcinsim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…