- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 33
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Hoşlandığım biri değil biri tanıdık vasıtasıyla tanıştırılmak istendimeski sevgili muhabbeti nasıl yapabiliyorsunuz hoşlandığınız biriyle?
Tutamamakla kalmamis iyice eşelemişsiniz.Kizin ailesine begenilerini sunup severken ayrildik dese mutlu mu olacaktiniz anlamadim kiben kendimi tabiki tutamadım nasıl kısa sürede kendini toparlayabildiğini sordum
Bir de insan o kadar dengesiz falan dememeli öyle olsa bile. Bunun için sözlenmek bana da tuhaf geldiHaftada 1-2 saat gorusmek bana gore normal degil ama daha cok gorusmek için sozlenmek daha da normaaal değil. Kendisine baksin bence, kendi çok dengeliymiş.
hmm olsun yine de konuşmazdım ben.Hoşlandığım biri değil biri tanıdık vasıtasıyla tanıştırılmak istendim
Bence de olmazTutamamakla kalmamis iyice eşelemişsiniz.Kizin ailesine begenilerini sunup severken ayrildik dese mutlu mu olacaktiniz anlamadim ki♀
Yine de anlatmis beyefendi.Ama sizin is olmaz
katılıyorum beni de rahatsız ettiErkek arkadaşınız bana hiç güvenilir gelmedi. Ayrıca üslubu berbat
Kesinlikle benim de takıldığım konu bu. Erkek arkadaşım değil tanıdık vasıtasıyla tanıştırılmak istendik. Kızın annesine dengesiz demesi çook tuhafErkek arkadaşınız bana hiç güvenilir gelmedi. Ayrıca üslubu berbat
Ben bu kadar ayrıntılı konuşacağını tahmin etmedim. Kızın annesine dengesiz demesi kızı haftada 1 görüşüyordu diye eleştirmesi tuhafhmm olsun yine de konuşmazdım ben.
Erkek arkadaşınız bana hiç güvenilir gelmedi. Ayrıca üslubu berbat
Ben çok kısa sürede söz olaylarına girdiklerini söyledim. Sözlendiğin insanı sevmişsindir sonuçta. Söyledikleri bana pek de iç açıcı gelmedi olayları detaylandıran oydu. Yok annesi dengesiz kız 2 iki saat görüşüyor.Tutamamakla kalmamis iyice eşelemişsiniz.Kizin ailesine begenilerini sunup severken ayrildik dese mutlu mu olacaktiniz anlamadim ki♀
Yine de anlatmis beyefendi.Ama sizin is olmaz
Hatta bana da şunu söyledi. Ben seninle haftada 1 iki saat görüşsem benim devam etmezdin emin ol gibi. Bence haftada 1 iki saat görüşmek gayet normal. Dengesiz demesi bana çook itici geldi.Ben biten Bi ilişkinin ardından karşı tarafın annesi hakkında böyle densiz laf eden birine güvenemezdim bizde erkek arkadaşımla hafta bir Bi iki sa görüşüyoruz ama bunun lafını yapıp beni üzmüyo ne kadar zorlandığını görsem de
Şuan asama ne peki?Ben çok kısa sürede söz olaylarına girdiklerini söyledim. Sözlendiğin insanı sevmişsindir sonuçta. Söyledikleri bana pek de iç açıcı gelmedi olayları detaylandıran oydu. Yok annesi dengesiz kız 2 iki saat görüşüyor.
Görüşmemek kesin kararım oldu. Yorumlarda düşüncelerimde haklı olduğumu gösteriyor++++
Saçma sapan bir tip
Konu sahibesi uzak dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?