• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

hani bişey sorduğumda "evet" diyorsun ya bana o an ayağına basmak geliyor içimden..ben buna bayıldım süper:37::37:

tourmaline aramızda ençok yaklaşan ve cesareti olan sensin sanırım artık hayırlı haber bekliyoruz senden:66::66:

bn sizden küçüğüm ama yine de artık bişey olsun istiyorum ya:84::84::84:

ayrıca bu benim bahsettiğim çocuktan en yakın arkadaşım da hoşlanıo bnce:47::47: bn hoşlandıımı sölemedim. güvenmiorum çünki. ama anlıo çocuğun bana karşı boş olmadıını. arada imalar yapıo gibi:63: daha öncede bi çocuk vardı benden hoşlanıomuş meğer gelmiş buna sölemiş bu da bana sölemedi:47: kıskançlığından işte:47:

tourmaline aramızda ençok yaklaşan ve cesareti olan sensin sanırım artık hayırlı haber bekliyoruz senden:66::66:

ya yok canım baksana çocuk benden saklanıyor artık, facete görse hemen kapatıyor, istemiyor anlamadım gitti...çok yakışıklı biri ya allah bilir aynı anda 3 kız idare ediyordur o, benimle niye uğraşsın :43::43::43::43: onun etrafında benden kat be kat güzelleri vardır mutlaka..

başlamadan bitti , artık size birşey yazamıycam galiba..benim de hiç mesaj yazasım kalmadı walla ona..

Son düzenleme:
hemen msjlarımı gözden geçirdim ve şunu buldum: şimdi saklambaç oynayalım seninle,yüreğime saklanırsan eğer seni bulmak zor olmaz.ama kendi kabuğunun ardına saklanırsan seni kimse bulamaz??? :62:

kimbilir kaç kişi senin zarif hallerini sevdi, kaç kişi güzelliğini sevdi..belki gerçek aşkla belki değil ama bir tek kişi seni sevdi..bir tek kişi değişen yüzündeki hüznünü sevdi.. bu nslll:71:

bazen ona bişeyler yazarsın,yazar silersin yazar silersin..o hiçbirini okumamış olur ama sen hepsini söylemiş olursun... murathan mungandan buda :24:

akla gelen başa gelir diyorlar ya,yalan! öyle olsa milyonlarca sen düşerdi başıma... cemal süreya :32:

şimdilk benden bu kadar tatlım,en güzel bunları bulabildim ve duruma uygun tabikide :46:

canım çok beğendim özellikle de en baştakini ve en sondakini ama bunlar da resmen aşkı ilan etmek gibi birşey ya :(((( bilemiyorum ki zaten kaçıyor, bunları yazarsam tepkisi ne olur ki ? belli ki direk üzerine alınacak şu durumda..öfff siz olsanız yazar mıydınız ? şu en üsteki baya manalı..

Son düzenleme:
ya yok canım baksana çocuk benden saklanıyor artık, facete görse hemen kapatıyor, istemiyor anlamadım gitti...çok yakışıklı biri ya allah bilir aynı anda 3 kız idare ediyordur o, benimle niye uğraşsın :43::43::43::43:

başlamadan bitti , artık size birşey yazamıycam galiba..

boşversene tatlım adamların umurunda bile değiliz geceleri buralarda ne yapsak diye kafa yoruyoruz düşünmekten beynimiz patlıyor adamlar güzellik uykusunda...... eminim akıllarına bile gelmiyoruzdur olmazsa olmaz bu işler böyle ne yapalım kimini biz istemiyoruz kimileride bizi istemiyor... hiç sıkma canını peşinede düşme odunun biryerleri kalkmıştır senden ilgi görünce sen ondan daha değerlisin kendimizi sevelim biraz beş para etmez adamlar için(üstelik ortada yaşanmış bişeyde yok aşıkmıyız hayır sadece hoşlanıyoruz) canımızı sıktığımıza deymezzz... o gider yenisi gelir o yakışıklıysa sende güzelsin o kaybettiğine yansın boşverrrrr

şu an onda hiç ciddi bir adım yok, ben de sessizliğimi mi korusam acaba ?

ben bu konuda biraz fazla gururluyum sanırım benim fikrimi sorarsan ondan ciddi adım gelmeyince aslaa belli etme hislerini. sana karşı boş değilse senin bunca yaklaşmana karşı bi adım atması gerekirdi. ekledin adamda tık yokk. online oluyorum anında kaçıyor diyorsun.. ne bu şimdi oyunmu oynuyor ya kaçmayı seviyor peşinde koşturmak istiyor ya da sana karşı ilgisi yok ben yaptıklarından başka bi anlam çıkaramadım bu kadar utangaç olamaz heralde

ben bu konuda biraz fazla gururluyum sanırım benim fikrimi sorarsan ondan ciddi adım gelmeyince aslaa belli etme hislerini. sana karşı boş değilse senin bunca yaklaşmana karşı bi adım atması gerekirdi. ekledin adamda tık yokk. online oluyorum anında kaçıyor diyorsun.. ne bu şimdi oyunmu oynuyor ya kaçmayı seviyor peşinde koşturmak istiyor ya da sana karşı ilgisi yok ben yaptıklarından başka bi anlam çıkaramadım bu kadar utangaç olamaz heralde

haklısın, ben o kadar peşimden gelmesinden ve sürekli bana bakmasından hoşlandığını çıkarmıştım amaaaaan kapatıcam artık konuyu hiç çekemiycem böyle bir durumu, artık hiçbir şey yapmıycam..
mesaj yok, anlamlı ileti de yok..bitti gittiiiiiiiiiii............

sizce arkadaş listemden sileyim mi kalsın mı ?

bence kalsın şu durumda silersen senin beklediğini bulamayıp sildiğini anlar en azından öylesine eklediğini düşünsün

Ya "merhaba nasılsın?" yazmak bu kadar mı zor? Bahsedilen kartpostal arkası sözlerini yazmayı düşünmüyorsun herhalde. :27:

Ya "merhaba nasılsın?" yazmak bu kadar mı zor? Bahsedilen kartpostal arkası sözlerini yazmayı düşünmüyorsun herhalde. :27:

evet şu anda benim için öyle birşey yazmak çok zor , kırıldım çünkü, benimle oynadığını düşünüyorum artık ne bu böle, hem peşimde dolanıyor hem ben bir adım atınca geri kaçıyor, duygularımla oynamaya hakkı yok :( peki onun için çok mu zor acaba merhaba nasılsın demek ?

evet şu anda benim için öyle birşey yazmak çok zor , kırıldım çünkü, benimle oynadığını düşünüyorum artık ne bu böle, hem peşimde dolanıyor hem ben bir adım atınca geri kaçıyor, duygularımla oynamaya hakkı yok :( peki onun için çok mu zor acaba merhaba nasılsın demek ?

Kaçmıyor tepkini ölçüyor belki de. Sosyal davranmalısın bence ekleyen benim sıra onda diye düşünme, cevap vermezse diye korkuyorum demişsin bir yerde, cevaplamazsa her şey kesinleşir ve rahatlarsın ki bence cevaplar. Hatta cevaplamasa bile istemiyor demek anlamına gelmez. KArışık işler bunlar. Sen aceleci biri değilsin zaten bu onun hoşuna gider.

Kaçmıyor tepkini ölçüyor belki de. Sosyal davranmalısın bence ekleyen benim sıra onda diye düşünme, cevap vermezse diye korkuyorum demişsin bir yerde, cevaplamazsa her şey kesinleşir ve rahatlarsın ki bence cevaplar. Hatta cevaplamasa bile istemiyor demek anlamına gelmez. KArışık işler bunlar. Sen aceleci biri değilsin zaten bu onun hoşuna gider.

canım kafamı çok karıştırdın, şuan ona gerçekten de çok sinirliyim, ağlayasım var hatta...
evet cevap vermemsinden de korkuyorum, bir de ters tepki almaktan da korkuyorum, bi tekrar baktığını görsem o zaman mesaj atmak için bir cesaret bulucam..ama demiştim ya kız arkadaşı da olabilir..
ama zaten ekleyen benim demek ki sorsa kabul edicem, onu o kadar aramış bulmuşum, eklemişim bir çaba harcamışım soyadını bile bilmiyordum çünkü..bak en son pazartesi bi action yaptı, kaç gün olmuş, ya belki de vazgeçti artık istemio belki :( bir de ben aceleci biriyim aslında :D sadece çekiniyorum :D onu eklemem belki de onu rahatsız etmiştir..

bir de ben ona asılıyormuşum konumuna düştüm sanki şu an ? mesaj atarsam da o konuma düşücem ? ordaki hocalara da anlatır ..

Son düzenleme:
canım çok beğendim özellikle de en baştakini ve en sondakini ama bunlar da resmen aşkı ilan etmek gibi birşey ya :(((( bilemiyorum ki zaten kaçıyor, bunları yazarsam tepkisi ne olur ki ? belli ki direk üzerine alınacak şu durumda..öfff siz olsanız yazar mıydınız ? şu en üsteki baya manalı..

cnm sen bunu duvarına yazsan anlıcakmı sanıyosn,listende bi sürü erkek arkadaşn olabilir, onlarada laf atmış olabilirsin,sonuçta birebir isim belirtmiceksin:74: ayrıca saciuzunaklikisa arkadaşımada katılıyorum,sadece merhaba demek bu kadar zor olmamalı,hem şuda var biz sana aslında ne kadar şunu yap bunu yap desekte,aslında bunları yapmamak için sen kendine engeller kuruyosun,o yüzdendiyorum önce kendine güven,sonra konuş onunla diye,sonuçta seni ister veya istemez bu ikinizin aranızda bişey.. ha nolur seni istiyosa beraber mutlu olur gidersinz, istemezsede sen önündekilere bakarsn artı bu kadar düşünmekten kendini heba etmezsin:54::36:

TOURMALINEEEEE kendine GUVEN !!!!! VE yolla bir mesaj !!!
Sen tek'sin senin bir esin yok.. sen degerlisin !! o kimmis ki yaaa.......
kendini paraladigina deger mi ya gerçekten deger mii... ilerde bu gunleri hatirladiginda belki kendine guleceksin.. ne saçmalamisim zamanimi bosa kaybetmisim diceksin !!!
Belki sadece bu degmez insan için!
Veya degecektir!! ama sen hiç bir zaman bir mesaj yollamazsan cevabinida bilemezsin !!
vesvese yapma... korkma cesaretli ol..oda bi insan basbakinin oglumu sankii ?!!!
SIMDI YOLLA HIC BIR SEYDEN DUSUNMEDEN KENDINE eminim diyip yolla!!!
ne kaybedeksin ki ?? ne ?

:47:

TOURMALINEEEEE kendine GUVEN !!!!! VE yolla bir mesaj !!!
Sen tek'sin senin bir esin yok.. sen degerlisin !! o kimmis ki yaaa.......
kendini paraladigina deger mi ya gerçekten deger mii... ilerde bu gunleri hatirladiginda belki kendine guleceksin.. ne saçmalamisim zamanimi bosa kaybetmisim diceksin !!!
Belki sadece bu degmez insan için!
Veya degecektir!! ama sen hiç bir zaman bir mesaj yollamazsan cevabinida bilemezsin !!
vesvese yapma... korkma cesaretli ol..oda bi insan basbakinin oglumu sankii ?!!!
SIMDI YOLLA HIC BIR SEYDEN DUSUNMEDEN KENDINE eminim diyip yolla!!!
ne kaybedeksin ki ?? ne ?

:47:

ne güzel yazmışsın cnm ya. bana da yardımcı olur musun:26: bnmde 1 senedir bnden hoşlandığını düşündüğüm bi çocuk var. ya kadın anlar ya bakıştan. bugün de iice dikkat ettim ki yanlış anlamış olabilir miyim die. ama yok çocuk bana bi farklı bakıo var bnce kesin bişe. biraz göz önünde olan biri. reddeilme korkusu olabilir. bnde dışardan çok havalı duruo olabilirim. giyimime çok özen gösteririm. bilmiorum cesaret edemio belki:26: daha önce sınıftan bi kaç teklif eden olmuştu onları kabul etmedim belki bunu duymuş olabilir. o yüzde mi çekinio. off bilemedm ki.:59: nası yüreklendircem. yada kafamı karıştırdığı için bnde onun kafasını karıştırmak istiorum. ne yapıyim sizce?

Back
X