- Konu Sahibi tourmaline
-
kızlar ekledik çok dua edin, çok korkuyorum gerçekten de :S :S :26:
şu an hiç açamıyorum faceimi :S
bu arada hayırlı kandiller..
ayy ekledin mi cnm.inş ilişkisi yoktur aç face ini ya bakalım ne yapcak seninde kandilin mübarek olsun. inş bu mübarek gecede bütün duaların kabul olsun cnm.
ayy ekledin mi cnm.inş ilişkisi yoktur aç face ini ya bakalım ne yapcak seninde kandilin mübarek olsun. inş bu mübarek gecede bütün duaların kabul olsun cnm.
Çok tatlı duygular bunlar inşallah ilerde br gün anlatır gülersiniz bu hallerinize. En çok sevindiğim kısım ise "abi" kısmı oldu canım hayırlısı olsun.
kızlar beni hiç merak etmiyorsunuz küstüm size((
kızlar sabahın köründe işe gidince işten eklemiş, ama mesaj falan hiçbir şey yok, ilişki durumu yazmıyor ya da bana kapalı belki de, wall unu bana ya da herkese kapatmış, sadece 2 tane fotosu var, altında da 1 -2 tane yorum var o kadar..benim de tüm fotolarım açıktı hepsini ona kapattım...sabah beklemiyordu beni..akşam beni görünce çıktı..ama hiçbir mesaj falan hiçbir şey yok kızlar ya..ne diyosunuz bu işe ? buyrun yorumlayın bakalım bana..
bnce face le çok alakası yok gibi. biraz bekle cnm. face te ol sen akşamları özellikle. online olunca konuşcak mı bakalım?
online olamam falladirek belli olur onu beklediğim bu kadarını zor yaptım ya artık bi mesaj da atıversin yanlış mı düşünüyorum ?
hımm. doğru diosun. hemen online olma. bekle bakalım. daha senin yapcaın bişe kalmadı
biz kızların makus kaderi beklemek
canım anlayamadım, yanlış mesaj mı attın acaba ?
abi derken ? ne abisi allah korusunben senin abinim falan demesin :26:
kızlar sabahın köründe işe gidince işten eklemiş, ama mesaj falan hiçbir şey yok, ilişki durumu yazmıyor ya da bana kapalı belki de, wall unu bana ya da herkese kapatmış, sadece 2 tane fotosu var, altında da 1 -2 tane yorum var o kadar..benim de tüm fotolarım açıktı hepsini ona kapattım...sabah beklemiyordu beni..akşam beni görünce çıktı..ama hiçbir mesaj falan hiçbir şey yok kızlar ya..ne diyosunuz bu işe ? buyrun yorumlayın bakalım bana..
Evet öyle yapmışım kusura bakma kafam karışık bu aralar.
Gizem yapıyodur bi şey yoktur, açık dur tabi ki onu beklediğini nerden anlayacak, face de online olmak ne zamandır birini beklemek anlamına geliyor? Laf atarsa atar, atmazsa sen at.
öff kızlar yok mesaj falan atmıyor vazgeçti bu ya..istemiyor artık..
dur cnm hemen acele etme. bekle bakalım biraz. face te online ol. valla erkekleri anlamak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?