Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

kızlar ekledik çok dua edin, çok korkuyorum gerçekten de :S :S :26:
şu an hiç açamıyorum faceimi :S

bu arada hayırlı kandiller..

Son düzenleme:
kızlar ekledik çok dua edin, çok korkuyorum gerçekten de :S :S :26:
şu an hiç açamıyorum faceimi :S

bu arada hayırlı kandiller..

ayy ekledin mi cnm. inş ilişkisi yoktur aç face ini ya bakalım ne yapcak seninde kandilin mübarek olsun. inş bu mübarek gecede bütün duaların kabul olsun cnm.

ayy ekledin mi cnm. inş ilişkisi yoktur aç face ini ya bakalım ne yapcak seninde kandilin mübarek olsun. inş bu mübarek gecede bütün duaların kabul olsun cnm.

ben açmıycam, ya ilişkisi varsa çok bozulucam :S :S kabul etmezse de çok bozulucam :S
onun dersi vardı daha yeni yeni evine gidiyordur face e de girer mi bu akşam bilmiyorum hiç,
arkadaş faceimde nöbet tutuyor o söyliycek bana
şu düştüğüm hallere bak ya

ayyy amiiiinnnn hepimizin kabul olsun,

çok manalı bir gecede ekledim,

gizli bir mesaj içeriyor onu bugün eklemem hahaha
allah sonunda da güldürsün de ağlatmaz inşallah beni

Son düzenleme:
Çok tatlı duygular bunlar inşallah ilerde br gün anlatır gülersiniz bu hallerinize. En çok sevindiğim kısım ise "abi" kısmı oldu canım hayırlısı olsun.

kızlar sabahın köründe işe gidince işten eklemiş, ama mesaj falan hiçbir şey yok, ilişki durumu yazmıyor ya da bana kapalı belki de, wall unu bana ya da herkese kapatmış, sadece 2 tane fotosu var, altında da 1 -2 tane yorum var o kadar..benim de tüm fotolarım açıktı hepsini ona kapattım...sabah beklemiyordu beni..akşam beni görünce çıktı..ama hiçbir mesaj falan hiçbir şey yok kızlar ya..ne diyosunuz bu işe ? buyrun yorumlayın bakalım bana..

Son düzenleme:

bnce face le çok alakası yok gibi. biraz bekle cnm. face te ol sen akşamları özellikle. online olunca konuşcak mı bakalım?

online olamam falla direk belli olur onu beklediğim bu kadarını zor yaptım ya artık bi mesaj da atıversin yanlış mı düşünüyorum ?

hımm. doğru diosun. hemen online olma. bekle bakalım. daha senin yapcaın bişe kalmadı

biz kızların makus kaderi beklemek

canım anlayamadım, yanlış mesaj mı attın acaba ?
abi derken ? ne abisi allah korusun ben senin abinim falan demesin :26:

Evet öyle yapmışım kusura bakma kafam karışık bu aralar.

Gizem yapıyodur bi şey yoktur, açık dur tabi ki onu beklediğini nerden anlayacak, face de online olmak ne zamandır birini beklemek anlamına geliyor? Laf atarsa atar, atmazsa sen at.

kızlar ben online olmaya çekiniyorum..o da online olsa bile ben mesaj atamam ki..
ürkmesin benden :S:S
dün 2 kere girdim çıktım akşam ikisinde de yoktu hem
ay görün falla bana hiçbir mesaj atmayacak bence..

bakışlar diyorum başka bir şey demiyorum.. jest ve mimikler ufak gülümsemeler dokunuşlar hepsi aşık olduğunu belli eder.. Ben ilk defa aşık olduğumu onu ilk öptüğümde söyledim referansım bakışlarım ve dokunuşlarım oldu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…