Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

ay evet ama şimdi ben de belli etsem ya bu sefer o beni kırarsa, ona birşey sorucak cesaretim de yok faceten de eklemeye çekiniyorum normalde aramızdaki diyolog sadece günaydın ve iyi günlerden ibaretti..o da beni eklemiyor birşey yapmasam da fazla naz aşık usandırır misali boşverebilir de beni sevmiyor diye..nasıl davranıcağımı bilemiyorum

kızlar beni bu konuda yalnız bıraktınız :2::26:

faceten ekliyim mi eklemiyim mi ? biraz ilgisi azaldı gibi..

ekle cnm nolucak zaten normaldede merhabalaşıyomuşsunuz belki cesaret edemiyo böylece sende onu cesaretlendirmiş olursuntabi bu benim fikrim yine en iyi kararı sen verirsin yanlış yönlendirme yapmak da istemem ama ben olsam eklerdim

kızlar beni bu konuda yalnız bıraktınız :2::26:

faceten ekliyim mi eklemiyim mi ? biraz ilgisi azaldı gibi..

Seni isterse bulabileceğine emin misin soyadını falan biliyor mu? Eğer bulabilecek durumdaysa o eklese daha iyi olur ama eğer biraz çekingen biri gibiyse ekle gitsin.

Seni isterse bulabileceğine emin misin soyadını falan biliyor mu? Eğer bulabilecek durumdaysa o eklese daha iyi olur ama eğer biraz çekingen biri gibiyse ekle gitsin.

canım adımı ve soyadımı biliyor, hatta ev telim ve cep telim bile var..o gittiğim kursa kaydolurken ona vermiştim kayıt için..ama öyle tel edip açılmaz bence, faceten ekleme konusuna gelince bilmiyorum acaba benden mi çekiniyor yoksa gerçekten istemiyor mu ay çok kafamı karıştırdı ya ne güzel pazar günü vazgeçmiştim ama pazartesi öyle bir baktı ki, bakışında telaş vardı nedense sonra da o hareketleri falan (

kız arkadaşı olma ihtimali de var öfff çok cesaretsizim, bugün hiç görmedim beni beklemiyordu..dün de arkasını dönmüştü bana ya bu vazgeçti benden

napimmm kızlar ekle mi diyorsunuz ? cesarete ihtiyacım var ya beni eklemezse isteğimi, ya beni niye ekledin derse ne diycem ?

yani sadece merhabamız vardı artık o da yok
akıl vericek çok fırlama birine ihtiyacım var

çocuğun beni tek yakalama ihtimali yok telefon da etmez kesinlikle..

cnm bizim durumumuz çok benzio. bnde aynı konudan muzdaribim. sınıfımızdaki bi çocuğun geçen sene bana bakışlarını ilgisini hissettim. dansa filan kaldırmıştı özel bi eğlencede. bnde bnden hoşlanıo sandım ama teklif gelmedi gerçi bn çekingen olduum için soğuk davrandım. belki bu yüzden teklif edemedi. başka sebepler de var tabi. neyse senin konuna geliyim. bnce face ten ekle. bnden hoşlandığını düşündüğüm çocuğu da kkendim ekledim faceime. o eklemedi. face ten eklemekle bişe olmaz. eklemelisin bnce. nie ekledin diceini sanmıyorum. sonuçta muhabbetin olan birisi.

hayır canım hiç muhabbet etmedik, sadece selamımız var bir de biz zor iletişim kuruyorduk birbirimizle, ben kasıyordum kendimi, o da pek yanaşmıyordu muhabbet için düşün 1 kere muhabbet etmek için yanıma gelmişti ama o sırada da tel çaldı tele koştu..sonra da ben kalktım gittim işim bitmişti çünkü..
hocam durumunda kendisi ama 3 yaş büyük sadece benden..çocuk faceten arkadaşlık isteğini kabul etmedi mi senin ? ekleyince açılmadı mı sana ?

Son düzenleme:

kabul etti cnm etmez olur mu. aynı sınıftayız. gerçi o benimle ilgilenene kadar hiç muhabbetimiz yoktu. baya kalabalık bizim sınıf çünkü. ama sonra teklif gelmedi bnde aynı senin gibi heyecanlanırım muhabbet edemem her gördüünde yanıma gelir konuşur. uzaktan bakışlarını üzerimde hissedebiliyorum ama tık yok daha öncesinde bunun bi arkadaşı ( çok yakın arkadaşı deil) bnden hoşlanmıştı. bn hiç olayı uzatmadan şu ara kimseyle çıkmak istemediimi söledim. bu geçen sene olmuştu. belki bu olayı bildiinden çekinio olabilir. daha önceden sınıfta başka hoşlananlarda oldu ama hiç birini sevmedim. bu da kendi geldi ilgilendi. bnde etkilendim tabi ama teklif etmedi. şimdi gıcıklık yapmaya karar verdim. bnde bakıcam gülücem. hoşlanıomuş gibi yapıcam( gerçi hoşlanıorum ztn). kafası karışsın istiyorum o benimkini nasıl karıştırdıysa bnde onu sinir edicem sonra da hiç ilgilenmicem. slm bile vermicem yapabilirsem hedefim bu güzel giyinen bakımlı herkes tarafından beenilen biriyim. o da beenio bnce beni. her gördüğünde ayaktan başa süzüo, bakıo. o yüzden etkilenmesi zor olmucak bnce

senin konuna gelince cnm. sonuçta tanışıosunuz. 3 ay merhabalaşmışsınız. illa sen ekleyince bu bnden hoşlanıo diyemez ki. bn bi kere bile gördüğüm kişileri ekliyorum face te. face ten ekle bnce. yani bn olsam eklerdim

bekliyim mi ekliyim mi , eklersem mesaj da atim mi ? yoksa sadece ekliyim mi
şeytan diyo ekle ve de ki : senin önünden geçerken hep bir tereddüt var içimde, içim rahat bir şekilde ordan geçmek istiyorum falan mı desem ? kurs bitti selam da bitmesin diye ekledim mi desem..ay ne desem de dili çözülse ? bir de kız arkadaşı varmış, in a relationship yazıyormuş o zaman düşer bayılırım işte ((14::26:

bnce bekleme. çünkü zaman geçtikten sonra eklemen daha saçma olur. sıcağı sıcağına eklemlisin. hatta kursa giderken de ekleyebilirdin. bu senin hocan mı cnm? arkadaşlarında filan ekli deiil mi? hiç bişe demeden de eklesen olur bnce. bn öyle yapmıştım:26:

yok cnm, arkadaşım yok kursta..bu sporla ilgili bir kurstu..kazma kabul edip yine de konuyu açmayabilir bana.. haklısın sonradan eklemek saçma olur..şu an o kaçıyor benden sanki karşılaşmak istemio benle gibi..
elinden telefon da düşmüyor beni görünce telefona gömülüyor..

Son düzenleme:
yok cnm, arkadaşım yok kursta..bu sporla ilgili bir kurstu..kazma kabul edip yine de konuyu açmayabilir bana.. haklısın sonradan eklemek saçma olur..şu an o kaçıyor benden sanki karşılaşmak istemio benle gibi..

aman erkekleri anlamak zor iş valla. dediğin gibi de yapabilir. sen herşeye hazırlıklı ol. sen mi hissettin önce bakışlarını filan cnm? başka bişeylerde yaptı mı seninle ilgilendiğini gösteren?

aman erkekleri anlamak zor iş valla. dediğin gibi de yapabilir. sen herşeye hazırlıklı ol. sen mi hissettin önce bakışlarını filan cnm? başka bişeylerde yaptı mı seninle ilgilendiğini gösteren?

canım evet özelden attım sana detaylı ama çok uzun yazmışım ya çok pardon, kaptırmışım kendimi yazarken şimdi farkettim,özür

canım evet özelden attım sana detaylı ama çok uzun yazmışım ya çok pardon, kaptırmışım kendimi yazarken şimdi farkettim,özür

olsun cnm. hiç sıkılmadım okurken. ama bn siteye yeni üye olduum için henüz 100 msj tamamlayamadım. özel msj gönderemiomuşum senin durumunda benimkine benzio. önce ilgilenmiş sonra ne olduysa bakmamaya başlamış. hiç anlamıorum ya bnde yaşadım aynı şeyleri. bnce ilgilenmeye dvm edicek. sinyalleri de vermiş sanırım en son bakarak sen güzel giyin her daim alımlı ol. face ten ekle bnce daha fazla geç kalmadan. o zmn face ten sohbet etme imkanınız olur. telefon numaran varmış ama telefon etmeye çekiniyodur face te görünce konuşursunuz belki

bilmiyorum ki o benden vazgeçmiş belli,hiç karşıma çıkmıyor bir de kız arkadaşı olmasından şüpheleniyorum

sabah gıcığı yine gördüm kızlar, telle konuşuyordu bir taraftan da bana bakıyordu gülerek,bana mı teldekine mi güldüğü meçhul artık ((
havası batsın

hayır henüz eklemedim, bugün ekliyim diye düşünüyordum ama çok sinir oldum telle görünce
in a relationship görürsem acaip bozulucam yani
ama acaba ekliyip kafasnı mı karıştırsam ben de onun :)

hala eklemedin mi ekle tabi bırak o düşünsün ya. kafası karışsın onunda

hala eklemedin mi ekle tabi bırak o düşünsün ya. kafası karışsın onunda

ay ben yapamayacağım elim tuşa gitmiyor, bir arkadaşıma söyliycem o eklesin benim listeme
birşey olursa derim ben seni eklemedim ki:76:

bu arada akşam yine aynı şeyi yaptı , ama bu sefer duydum teldekine abi diyordu haha
Allah bozmasın beni dua edin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…