- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
-
- Konu Sahibi akademisyen567
Sizin oğlunuz niye tanışır tanışmaz her şeyi yapmaya yelteniyor peki? Bu durumda hangi kategoride oluyor?benimki tanışır tanışmaz herşeye izin verenlere değil, birbirini tanıyıp, duygusal şeyler yaşanmaya başladığında izin verenlerden hoşlanıyor...
Aman ne büyük marifet!benimki tanışır tanışmaz herşeye izin verenlere değil, birbirini tanıyıp, duygusal şeyler yaşanmaya başladığında izin verenlerden hoşlanıyor...
Belki de o kadinlar deniyordur erkegi kimbilir? Evlenilecek biri mi diye...çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
Daha önceden sevgili nişanlı yada eş olarak tanımıyordun değil mi insanlar ilk tanıştığın zamanda çok farklı olabiliyorlar olaylar ve yaşanmışlıklar insanın karakterini ortaya koyuyor 3 ayda benim fikrimce çok erkenYok daha önce de tanışıyorduk
Benim oğlum böyle bir cümle kursa onun çenesini kırar şeyini de keser köpeklere yediririm. Siz burda bir kadın olarak bununla övünüp doğru bir şey gibi arkasında duruyorsunuz. Pesss. Sizin yetiştirdiğiniz erkekler kadınları hizmetkarı ihtiyaçlarını gideren varlıklar olarak görüyor. Oğlunuz hemen onların üzerine atlayınca namuslu kadınlar namussuz öyle mi. Yazık ki ne yazık size bir kadın olarak bunu savunmanız daha da içler acısı. Umarım oğlunuzun günahına girdiği kızların ahı sarmaz sizi.çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
koptum çok yaşayın emiBen 2003 de öpüşmeye başlayıp 2010 da evlendim kocamla..
Hem götürdü hem evlendi sağolsun.. Bende onu götürdüm tabi
sefan olsun bacım.koptum çok yaşayın emi
Haklısınız olumlu etkide bulunur belki deBence erkekler malum duyguları tetikleyen kızlardan hoşlanıyor. Bu başdöndürücü etkiler eşliğinde evliliğe koşarak gidiyor. Doğruya doğru
Haklısınız teşekkür ederimBöyle "ayrım"yapan tiplerden uzak durun sevgili konu sahibi.
Çünkü siz pazardan alınacak bir mal değilsiniz. Birilerinin seçintisi olmak iğrenç bir "ataerkil"zihniyettir. Ve ortadoğuda tirmanan erkek terörizminin nedenidir.
Bu tiplerin çoğalmasını el birliği ile engellemek zorundayız.
Ben :)
Ünideyken yasadım gayet aylarca görüştüğüm hoslandıgımı düşündügüm adamın öpmesi tiksindirdi diye ayrıldım
YaaaaaÖpüştüm koklaştım tenhada sıkıştırdım her fırsatta beş yıl sevgili kaldık,yedi yıldır da evliyiz,ilişki sağlam olunca öyle hiçbir şeyin büyüsü kaçmıyor,şuan kızımı uyutuyorum,uyusa da yanına gitsem diye bakıyorum
Gece gecesefan olsun bacım.
Çok haklısınız yarın gidip ilk fırsatta öpeceğim karar verdimhayır birde sen anlamazsın anne erkekler arasında diyormuş bacaksız kendini otorite sanıyor zaar..
konu sahibesi ya ağzı kokuyorsa?
uyansın daha iyi yaGece gecebenim götürdüğüm de uyanacak gülmeme şimdi
Ben mutluyum valla, diğerlerini bilmem. Adamın ağzı mı kokuyo, ayağı mı terliyo, uyurken horluyo mu, temiz mi, düzenli mi, üç dakkada işini halledip sırtını mı dönüyo, hangi yemeği seviyo, hangi müziği dinliyo her yediği haltı bilerek evlendim, hiç de sürpriz yaşamadım. 5 yıl illegal, 6 yıl legal olarak birlikteyiz. Gül gibi de geçinip gidiyoruz. Sefamız olsunHerkes ne kadarda çağdaş!!!3 ayda tanışılıp evlenilir ewet. 10 yıl takılıp öpüşüp koklaşıp evlenenler çokmu mutluymuş acaba? Kadınlar yapmasın erkekler yapsın die bi derdimizde yok.her iki tarafta kendi hür iradesiyle davranır.nasıl bir zamanda yaşıyosak 3 ayda öpüşen değilde evlenen eleştiriliyor!!!!
hadi bakalım. rasgeleÇok haklısınız yarın gidip ilk fırsatta öpeceğim karar verdim