Bir erkeğin öpmesine sarılmasına izin vermedikçe kıymetli mi oluruz

3 ay flort ve 3 ay sonra evlenme suresi???? Cok erken degil mi? Insanlar ayni evde senelerce yasadigi esinin gercek yuzunu bosanirken gordugu şu devirde 3 ayda siz ne kadar tanidiniz da evlenmeye karar verdiniz?
Bence once opuyum mu, elletiyim mi, buyu bozulur mu dan cok evlilige hazir miyim, o sorumlulugu kaldirabilir miyim, karsimdaki paylasimci mi, onu yeterince taniyor muyum diye sorun kendinize. Buyuyu muyuyu bosverin cunku suan sizin yaninizda suklum puklum olan adam yarin karsinizda gobegini acip kasiyacak, corabini cikarip ayak parmaklarindaki pislikleri temizleyecek, belki de yaninizda hic cekinmeden gaz cikaracak. Once bir taniyin birbirinizi... aceleniz ne...

benimki tanışır tanışmaz herşeye izin verenlere değil, birbirini tanıyıp, duygusal şeyler yaşanmaya başladığında izin verenlerden hoşlanıyor...
Sizin oğlunuz niye tanışır tanışmaz her şeyi yapmaya yelteniyor peki? Bu durumda hangi kategoride oluyor?

Son düzenleme:
Belki de o kadinlar deniyordur erkegi kimbilir? Evlenilecek biri mi diye...
Benim de oglum var. Anne olarak bizler kadin erkek demeden karsisindakine once insan gozuyle bakmasini ogretmeliyiz bence...Sanirim toplum olarak esas sorunumuz da bu: Kadinlar da insan, "goturulecek" bir yaratik degil....

Herkes ne kadarda çağdaş!!!3 ayda tanışılıp evlenilir ewet. 10 yıl takılıp öpüşüp koklaşıp evlenenler çokmu mutluymuş acaba? Kadınlar yapmasın erkekler yapsın die bi derdimizde yok.her iki tarafta kendi hür iradesiyle davranır.nasıl bir zamanda yaşıyosak 3 ayda öpüşen değilde evlenen eleştiriliyor!!!!

Benim oğlum böyle bir cümle kursa onun çenesini kırar şeyini de keser köpeklere yediririm. Siz burda bir kadın olarak bununla övünüp doğru bir şey gibi arkasında duruyorsunuz. Pesss. Sizin yetiştirdiğiniz erkekler kadınları hizmetkarı ihtiyaçlarını gideren varlıklar olarak görüyor. Oğlunuz hemen onların üzerine atlayınca namuslu kadınlar namussuz öyle mi. Yazık ki ne yazık size bir kadın olarak bunu savunmanız daha da içler acısı. Umarım oğlunuzun günahına girdiği kızların ahı sarmaz sizi.

Bu sarılma öpüşme faslı garip bi şey ya. “Kendiliğinden” oluveriyor gelişiveriyor. Pat diye elini tutuyor vakit geçirdikçe bi bakıyorsun dudaklar buluşmuş. Yani hesapla kitapla 3. 5. ay diyerek olmuyor.
Ben rahat vakit geçirme kısmına takıldım. Yargılıyor gibi olmayayım ama aranızda deli dolu bir aşk varmış gibi hissedemedim. Bu yüzden evlilik kararınızı erken buldum. Tanıma sürecini biraz daha uzatmanızı tavsiye ederim.
Rahat vakit geçirme kısmını da erteleyin bence.
Bana pek iyi niyetli gibi gelmedi.
Öpüşmüyoruz diye bizi kıymete bindirecek zihniyetlerinde Allah cezasını versin diyerek yorumumu noktalıyorum.

Bence erkekler malum duyguları tetikleyen kızlardan hoşlanıyor. Bu başdöndürücü etkiler eşliğinde evliliğe koşarak gidiyor. Doğruya doğru
Haklısınız olumlu etkide bulunur belki de

Haklısınız teşekkür ederim

Ben :)
Ünideyken yasadım gayet aylarca görüştüğüm hoslandıgımı düşündügüm adamın öpmesi tiksindirdi diye ayrıldım

Yaaa işte bu beni kendime getirdi nişandan önce bişeyler yaşamak lazım demek kesin

Ben mutluyum valla, diğerlerini bilmem. Adamın ağzı mı kokuyo, ayağı mı terliyo, uyurken horluyo mu, temiz mi, düzenli mi, üç dakkada işini halledip sırtını mı dönüyo, hangi yemeği seviyo, hangi müziği dinliyo her yediği haltı bilerek evlendim, hiç de sürpriz yaşamadım. 5 yıl illegal, 6 yıl legal olarak birlikteyiz. Gül gibi de geçinip gidiyoruz. Sefamız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…