- 21 Ağustos 2018
- 196
- 263
- 30
-
- Konu Sahibi akademisyen567
Aslında İnan’ın o böyle bir insan değil sadece benim gereksiz korkumİşte bu zihniyetteki adamlar nişanlılıkta kadının ağzının içine düşüp evlilikte 'nihai emeline ulasinca' artık kadını yok sayan insanlar.
Kadınlar kulübünde 'sevgiliyken böyle degildi,evlenince kiymetim kalmadi' diyen çoğu kişinin kocası da bu ekolden bence
Ne diyorsunuz siz?çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
Şöyle söyleyeyim biz küçük bir şehirdeyiz ve gidecek alkolsüz birkaç mekan var gitsek orda da tanıdıklar olacak ben hassasım birileri hemen ilişkimizi öğrensin istemiyorum, düşün düşün ciddi anlamda uygun yer bulamadık en son bu teklifle geldiBu sarılma öpüşme faslı garip bi şey ya. “Kendiliğinden” oluveriyor gelişiveriyor. Pat diye elini tutuyor vakit geçirdikçe bi bakıyorsun dudaklar buluşmuş. Yani hesapla kitapla 3. 5. ay diyerek olmuyor.
Ben rahat vakit geçirme kısmına takıldım. Yargılıyor gibi olmayayım ama aranızda deli dolu bir aşk varmış gibi hissedemedim. Bu yüzden evlilik kararınızı erken buldum. Tanıma sürecini biraz daha uzatmanızı tavsiye ederim.
Rahat vakit geçirme kısmını da erteleyin bence.
Bana pek iyi niyetli gibi gelmedi.
Öpüşmüyoruz diye bizi kıymete bindirecek zihniyetlerinde Allah cezasını versin diyerek yorumumu noktalıyorum.
Sizin oğlunuz niye tanışır tanışmaz her şeyi yapmaya yelteniyor peki? Bu durumda hangi kategoride oluyor?
Erkekler arasında her zaman böyle muhabbetler dönmüyor,sizin oğlunuzun arkadaş ortamı ve düşünceleri pis. Gerçi boşu boşuna yazıyorum anlamayacaksınız,kadını "götürülecek kız" olarak zihniyetten ne bekleyebiliriz ki sizde haklısınız. Lütfen toplumdan çoook uzaklarda yaşayın olur mu? Ne oğlunuza ne oğlunuz gibi düşünen varlıklara tahammülümüz kalmadı.bazı konuları tabiki onaylamıyorum ama , sen bilmessin anne diyor...erkekler arasında bilinen şeyler bunlar diyor...
çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
Değerlerime aykırı değil ben de bazı şeyleri ilk gecemde yaşamak istemiyorum tabiiEğer varsa kızınız da davetine iştirak etmeyen erkekleri takdir eder, götürülecek erkekler ile evlenilecek erkekler diye ayırt eder mi ? Yoksa bu sadece oğlunuza laik gördüğünüz bi ayrıcalık mı ? (!)
Ben de kocamı bi 3 sene götürdüm, ama baktım bu hem götürülür hem evlenilir erkek, bastım nikahı aldım kendime.
Konu sahibi sen de kimlerle aynı safta olduğuna karar ver. Dini, ailevi, manevi değerlerime aykırı dersin saygı duyulur. Ama sırf bu iğrenç zihniyetler tarafından dışlanırım korkusu ile kendi doğrularını yaşamaktan vazgeçersen bu zihniyet çoğalır.
Oturduğunuz yere yakın mesafede başka bir şehirde buluşun.Şöyle söyleyeyim biz küçük bir şehirdeyiz ve gidecek alkolsüz birkaç mekan var gitsek orda da tanıdıklar olacak ben hassasım birileri hemen ilişkimizi öğrensin istemiyorum, düşün düşün ciddi anlamda uygun yer bulamadık en son bu teklifle geldi
Sizin oğlunuz "götürülecek kız" arıyor.benimki tanışır tanışmaz herşeye izin verenlere değil, birbirini tanıyıp, duygusal şeyler yaşanmaya başladığında izin verenlerden hoşlanıyor...
Kadın geldi Saçma sapan yorum yazdı bütün konum dağıldı
Pis zihniyetini kinini bıraktı gitti
Ben yorumlarını okudukça cevap vermeden geçemedim. Özür dilerimKadın geldi Saçma sapan yorum yazdı bütün konum dağıldı
Pis zihniyetini kinini bıraktı gitti
Onlar gercekler degil siz oyle yetistirdiginiz icin cevresinde oyle gorup ogrendigi icin...çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
Değerlerime aykırı değil ben de bazı şeyleri ilk gecemde yaşamak istemiyorum tabii
Daha önceden yaşamak bilmek isterim
Ama bilemedim danışmak istedim
benimki tanışır tanışmaz herşeye izin verenlere değil, birbirini tanıyıp, duygusal şeyler yaşanmaya başladığında izin verenlerden hoşlanıyor...