- 14 Ekim 2016
- 7.050
- 47.508
-
- Konu Sahibi akademisyen567
alemsiniz..
tanışır tanışmaz girişimde bulunuyor yani oğlunuz.
çok abazaca bir hareket.
Ona kısaca ilahi adalet diyelim.Marmariste-Bodrum da barda /plajda tanıştığı birlikte bir hafta tatil yapıp aşık olduğu Rus kızla evlenecek bu çocuk !! Bak buraya yazıyorum.
Allah senin evladını bizim evlatlarımızdan uzak tutsun. Ama senin oğlun gibilerin karşısına da yüzlerce adamla sevişip yiyişip her tür şeyi yapıp da gidip diktirip “ay elime erkek sinek değmedi” diyenler geliyor. Bunu da diyeyim hanım teyzecim sana. Hayırlı olsun
sanada diktirmemişi gelsin ozaman ne diyeyim...
Yalnız erkekler diktiremiyor, gelmişse bile farketmemişimdirsanada diktirmemişi gelsin ozaman ne diyeyim...
bidahakine iyice bakarsın artık:)Yalnız erkekler diktiremiyor, gelmişse bile farketmemişimdir
Ay gece gece tövbe estağfurullah
Krize giriyorum burda, çekilen ayarlarla yaaaYalnız erkekler diktiremiyor, gelmişse bile farketmemişimdir
Ay gece gece tövbe estağfurullah
Senin gibi bir erkek annesi olacaksam Allahta bana erkek cocuk vermesin.Oglun olunca boyle dusunmeyeceksin demissin.Dusunecem efendim dusunecem.Çünkü benim vicdanım var.Benim oglum eline alacak gezecek seyini...kizlarla gönül eglendirecek sonra evlenecek kız arayacak.Olduuuuu...Ben eşimle 6 yıl sevgili kaldım elleştik koklaştık...1 gun dahi sen bole yaptın diye laf etmedi.Ederse onu da bosarim.Tek mi yapılıo o isler sanki.Sizede pesssbidahakine iyice bakarsın artık:)
İşte bu zihniyetteki adamlar nişanlılıkta kadının ağzının içine düşüp evlilikte 'nihai emeline ulasinca' artık kadını yok sayan insanlar.istediği eline geçecek ve kıymetim bilinmeyecek gibime geliyor
Çünkü o hanfendi oğlunu öyle yetiştirmiş, oğlu annesınden ve ailesinden öyle görüp öyle öğrenmiş. Annesi babası ona kadınları görürülecek ve götürülemeyecek olarak ikiye ayırmayı öğretmiş.Benim de 18 yaşında oğlum var, romantik ilişkiler ve karşı cins hakkında konuşuruz ama onunla hiç davetine icabet eden=namuslu ve icabet etmeyen= götürülecek kız muhabbeti yapmıyoruz.
Çok ilginç doğrusu...
Keske oglunuzu öyle yetistirmeseniz. Gercekten igrenc bir düsünce bicimi.çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
Eğer böyle bir durumda büyünün bozulacağını düşünüyorsanız, o büyü evlenince de bozulur. Evlenince de mi büyü bozulur mu endişesi yaşayacaksınız? Kendinizi hazır hissetmiyorsanız ya da evlenmekten vazgeçer endişeniz varsa bunlar farklı konular. Bence öncelikle kendinize ben ne hissediyorum ve ne kadar güveniyorum diye sorun. Nacizane bir öneri tabi.evet soru gayet net
3 aylık ilişkimiz var ama çok fazla buluşamadık bazı Sorunlardan ötürü
geçen hafta annelerimiz tanıştı ,
3-4 ay sonraya da düğün düşünüyoruz
Yemeğe çıkacağız ama ofisimde olalım , baş başa olalım rahat vakit geçirelim diyor
Ben de çok istiyorum ama sanki sarılmasına öpmesine izin versem bişeylerin büyüsü bozulacak gibi , ya da istediği eline geçecek ve kıymetim bilinmeyecek gibime geliyor
Çok mu saçma düşünüyorum bilmiyorum
Sizce daha erken mi yoksa normal mi
Sarılma ve öpme için erken ama evlilik için yeterli bir zaman...evet soru gayet net
3 aylık ilişkimiz var ama çok fazla buluşamadık bazı Sorunlardan ötürü
geçen hafta annelerimiz tanıştı ,
3-4 ay sonraya da düğün düşünüyoruz
Yemeğe çıkacağız ama ofisimde olalım , baş başa olalım rahat vakit geçirelim diyor
Ben de çok istiyorum ama sanki sarılmasına öpmesine izin versem bişeylerin büyüsü bozulacak gibi , ya da istediği eline geçecek ve kıymetim bilinmeyecek gibime geliyor
Çok mu saçma düşünüyorum bilmiyorum
Sizce daha erken mi yoksa normal mi
çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
Öyle erkeklerin ben taaaa....çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
Bir kadın olarak böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için ve böyle düşüncelere sahip olduğunuz için size acıyorumçoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...