Bir erkeğin öpmesine sarılmasına izin vermedikçe kıymetli mi oluruz

alemsiniz..
tanışır tanışmaz girişimde bulunuyor yani oğlunuz.
çok abazaca bir hareket.

Ama ben de diyorum ki Ilahi adalet bu zihniyetleri bulsun. Ve bulacaktır da.
Marmariste-Bodrum da barda /plajda tanıştığı birlikte bir hafta tatil yapıp aşık olduğu Rus kızla evlenecek bu çocuk !! Bak buraya yazıyorum.
Ona kısaca ilahi adalet diyelim.

Ilahi adalet bu tipleri bulsun. Ve bulacaktır.

Kişiye göre değişir.
Senin değer yargıların, onun görüşü...
Mesela benim için saçma sapan bir düşünce başlıkta yazan
Şahsen ben elele tutuşmadan, sarılıp öpüşmeden, kucaklamadan, saclarini oksamadan bir gün duramam sevgilimin. Her daim içimden sevgi taşar, yüzünü gözünü mıncırmak isterim
Hiç de en ufak bir değersizmisim hissi bile yaşamadım. Zaten. Öyle hissetsem içimdeki sevgi azalır,bir süre sonra ayrilirim.

bidahakine iyice bakarsın artık:)
Senin gibi bir erkek annesi olacaksam Allahta bana erkek cocuk vermesin.Oglun olunca boyle dusunmeyeceksin demissin.Dusunecem efendim dusunecem.Çünkü benim vicdanım var.Benim oglum eline alacak gezecek seyini...kizlarla gönül eglendirecek sonra evlenecek kız arayacak.Olduuuuu...Ben eşimle 6 yıl sevgili kaldım elleştik koklaştık...1 gun dahi sen bole yaptın diye laf etmedi.Ederse onu da bosarim.Tek mi yapılıo o isler sanki.Sizede pesss

istediği eline geçecek ve kıymetim bilinmeyecek gibime geliyor
İşte bu zihniyetteki adamlar nişanlılıkta kadının ağzının içine düşüp evlilikte 'nihai emeline ulasinca' artık kadını yok sayan insanlar.
Kadınlar kulübünde 'sevgiliyken böyle degildi,evlenince kiymetim kalmadi' diyen çoğu kişinin kocası da bu ekolden bence

Benim de 18 yaşında oğlum var, romantik ilişkiler ve karşı cins hakkında konuşuruz ama onunla hiç davetine icabet eden=namuslu ve icabet etmeyen= götürülecek kız muhabbeti yapmıyoruz.
Çok ilginç doğrusu...
Çünkü o hanfendi oğlunu öyle yetiştirmiş, oğlu annesınden ve ailesinden öyle görüp öyle öğrenmiş. Annesi babası ona kadınları görürülecek ve götürülemeyecek olarak ikiye ayırmayı öğretmiş.

Bu “kullanılma” kafa yapısından çıkın. Bir şey yaşanıyorsa birlikte yaşanıyor. Sarılma, öpüşme, sevişme hepsi birer basamak. Sizin çizginiz neresiyse orada durursunuz. Bi çizgi varsa durulur yani, kullanılır mıyım diye durulmaz.

Eğlenilecek kız, evlenilecek kız ayrımı yapan cücük beyinler genelde kendi kalpleri kadar pis insanları buluyorlar. Sizinkide öyleyse koyverirsiniz gider.

çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
Keske oglunuzu öyle yetistirmeseniz. Gercekten igrenc bir düsünce bicimi.

A anne_353535
Ne kadar iğrenç bir düşünce yapınız var kadın mal değildir götürülecek falan ne biçim laflar birde kadın olacaksınız
Sizin gibiler azdır umarım
Yarın birgün oğlun öyle birine tutulur kalıverirsin insan olsun insan neleri görüyoruz namus abidesi size göre olan biri başınıza bir işler açar görürsünüz
Çok şükür 18e girecek yeğenim var hiç duymadım o lafları bu terbiyrsizlik
Sizde gururlamoyormusınuz bir anne olarak öyle konuşunca
Bizden tokatı yer konuşursa

evet soru gayet net

3 aylık ilişkimiz var ama çok fazla buluşamadık bazı Sorunlardan ötürü

geçen hafta annelerimiz tanıştı ,

3-4 ay sonraya da düğün düşünüyoruz

Yemeğe çıkacağız ama ofisimde olalım , baş başa olalım rahat vakit geçirelim diyor
Ben de çok istiyorum ama sanki sarılmasına öpmesine izin versem bişeylerin büyüsü bozulacak gibi , ya da istediği eline geçecek ve kıymetim bilinmeyecek gibime geliyor
Çok mu saçma düşünüyorum bilmiyorum
Sizce daha erken mi yoksa normal mi
Eğer böyle bir durumda büyünün bozulacağını düşünüyorsanız, o büyü evlenince de bozulur. Evlenince de mi büyü bozulur mu endişesi yaşayacaksınız? Kendinizi hazır hissetmiyorsanız ya da evlenmekten vazgeçer endişeniz varsa bunlar farklı konular. Bence öncelikle kendinize ben ne hissediyorum ve ne kadar güveniyorum diye sorun. Nacizane bir öneri tabi.

evet soru gayet net

3 aylık ilişkimiz var ama çok fazla buluşamadık bazı Sorunlardan ötürü

geçen hafta annelerimiz tanıştı ,

3-4 ay sonraya da düğün düşünüyoruz

Yemeğe çıkacağız ama ofisimde olalım , baş başa olalım rahat vakit geçirelim diyor
Ben de çok istiyorum ama sanki sarılmasına öpmesine izin versem bişeylerin büyüsü bozulacak gibi , ya da istediği eline geçecek ve kıymetim bilinmeyecek gibime geliyor
Çok mu saçma düşünüyorum bilmiyorum
Sizce daha erken mi yoksa normal mi
Sarılma ve öpme için erken ama evlilik için yeterli bir zaman...

çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...

Kizlari nereye götürüyolarmis ah be ablacim onlar nasil tabirlerdir öyle sen duydugunda oglunun agzina kürekle vurmuyonda onaymi verion sen kiz olmadinmi kocanla evlenmeden ele ele tutusup sarilmadinmi? Oglunun götürdügü kizlar hadi ogluna bakireligini veriosa ve oglun yinede o kiza götürülcek kiz gözpyle vakicaksa onu öylece birakicaksa sen buna bisey demicekmisin senin kizin yokmuki acaba... bu konusnalar bunlari gelip buraya konusman fln yasin kac bilmiyorum ama yasina göre cahil ve bencilce

Öyle erkeklerin ben taaaa....

Bir kadın olarak böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için ve böyle düşüncelere sahip olduğunuz için size acıyorum

X