Bir erkeğin öpmesine sarılmasına izin vermedikçe kıymetli mi oluruz

İşte bu zihniyetteki adamlar nişanlılıkta kadının ağzının içine düşüp evlilikte 'nihai emeline ulasinca' artık kadını yok sayan insanlar.
Kadınlar kulübünde 'sevgiliyken böyle degildi,evlenince kiymetim kalmadi' diyen çoğu kişinin kocası da bu ekolden bence
Aslında İnan’ın o böyle bir insan değil sadece benim gereksiz korkum

çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
Ne diyorsunuz siz?
Haddinizi bilin.
İlişkiye giriyoruz diye götürülecek kız mı oluyoruz?! Yok ya :KK70:
O sizin oğlunuzun karakter özelliğinden olmasın,hani midesiz olanlardan. Hani her kızla yatayım ama evleneceğim kız bakire olsun kafasında olanlardan :KK70: kusura bakmayın,sevgilim var 11. Aydan beri ilişkiye giriyoruz,ilişkimiz 3 yılı devirdi ve sözleneceğiz. Çoğu zaman telefonu bende olur,bakarım ne yazmışlar nereye girmişler diye şöyle bir kurcalarım bir kere olsun sizin söylediğiniz konuşmalara denk gelmedim.
Hatta sosyal hesapları varken arkadaş grupları vardı,hep birlikte orada geyik yaparlardı,bir kere olsun bir kızın namusuna laf edip "götürülecek,becerilecek kız" diye konuşma geçmedi. Sizin oğlunuzun ve arkadaş çevresinin terbiyesi ve seviyesi yerlerde olmalı ki aralarında böyle muhabbetler geçiyor. Cahil kesimi diyip geçiyorum,umarım toplum olarak oğlunuz ve oğlunuz zihniyetindeki arkadaşlarından uzak yaşarız,zira zihniyetiniz leş!

Bu sarılma öpüşme faslı garip bi şey ya. “Kendiliğinden” oluveriyor gelişiveriyor. Pat diye elini tutuyor vakit geçirdikçe bi bakıyorsun dudaklar buluşmuş. Yani hesapla kitapla 3. 5. ay diyerek olmuyor.
Ben rahat vakit geçirme kısmına takıldım. Yargılıyor gibi olmayayım ama aranızda deli dolu bir aşk varmış gibi hissedemedim. Bu yüzden evlilik kararınızı erken buldum. Tanıma sürecini biraz daha uzatmanızı tavsiye ederim.
Rahat vakit geçirme kısmını da erteleyin bence.
Bana pek iyi niyetli gibi gelmedi.
Öpüşmüyoruz diye bizi kıymete bindirecek zihniyetlerinde Allah cezasını versin diyerek yorumumu noktalıyorum.
Şöyle söyleyeyim biz küçük bir şehirdeyiz ve gidecek alkolsüz birkaç mekan var gitsek orda da tanıdıklar olacak ben hassasım birileri hemen ilişkimizi öğrensin istemiyorum, düşün düşün ciddi anlamda uygun yer bulamadık en son bu teklifle geldi

Sizin oğlunuz niye tanışır tanışmaz her şeyi yapmaya yelteniyor peki? Bu durumda hangi kategoride oluyor?
:KK9:
Elletsin ama hemen elletmesin. Azıcık kendini naza çeksin, kıymete bindirsin. Tam bir karaktersiz erkek örneği ve yetiştirdiğiyle gurur duyan annesi!

bazı konuları tabiki onaylamıyorum ama , sen bilmessin anne diyor...erkekler arasında bilinen şeyler bunlar diyor...
Erkekler arasında her zaman böyle muhabbetler dönmüyor,sizin oğlunuzun arkadaş ortamı ve düşünceleri pis. Gerçi boşu boşuna yazıyorum anlamayacaksınız,kadını "götürülecek kız" olarak zihniyetten ne bekleyebiliriz ki sizde haklısınız. Lütfen toplumdan çoook uzaklarda yaşayın olur mu? Ne oğlunuza ne oğlunuz gibi düşünen varlıklara tahammülümüz kalmadı.

çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...

Eğer varsa kızınız da davetine iştirak etmeyen erkekleri takdir eder, götürülecek erkekler ile evlenilecek erkekler diye ayırt eder mi ? Yoksa bu sadece oğlunuza laik gördüğünüz bi ayrıcalık mı ? (!)

Ben de kocamı bi 3 sene götürdüm, ama baktım bu hem götürülür hem evlenilir erkek, bastım nikahı aldım kendime.

Konu sahibi sen de kimlerle aynı safta olduğuna karar ver. Dini, ailevi, manevi değerlerime aykırı dersin saygı duyulur. Ama sırf bu iğrenç zihniyetler tarafından dışlanırım korkusu ile kendi doğrularını yaşamaktan vazgeçersen bu zihniyet çoğalır.

Eğer varsa kızınız da davetine iştirak etmeyen erkekleri takdir eder, götürülecek erkekler ile evlenilecek erkekler diye ayırt eder mi ? Yoksa bu sadece oğlunuza laik gördüğünüz bi ayrıcalık mı ? (!)

Ben de kocamı bi 3 sene götürdüm, ama baktım bu hem götürülür hem evlenilir erkek, bastım nikahı aldım kendime.

Konu sahibi sen de kimlerle aynı safta olduğuna karar ver. Dini, ailevi, manevi değerlerime aykırı dersin saygı duyulur. Ama sırf bu iğrenç zihniyetler tarafından dışlanırım korkusu ile kendi doğrularını yaşamaktan vazgeçersen bu zihniyet çoğalır.
Değerlerime aykırı değil ben de bazı şeyleri ilk gecemde yaşamak istemiyorum tabii
Daha önceden yaşamak bilmek isterim
Ama bilemedim danışmak istedim

Şöyle söyleyeyim biz küçük bir şehirdeyiz ve gidecek alkolsüz birkaç mekan var gitsek orda da tanıdıklar olacak ben hassasım birileri hemen ilişkimizi öğrensin istemiyorum, düşün düşün ciddi anlamda uygun yer bulamadık en son bu teklifle geldi
Oturduğunuz yere yakın mesafede başka bir şehirde buluşun. :KK70: Ben olsam öyle yapardım ki küçük bir şehre çalışmaya gidersem öyle yapıcam.
Hem gezmiş olursunuz.
Ya bu ofisimde olalım olayını sevmedim biliyor musun. Sen bilirsin ama bu görünmeyelim kimseyeyi bahane ediyor olmasın dikkat et.

benimki tanışır tanışmaz herşeye izin verenlere değil, birbirini tanıyıp, duygusal şeyler yaşanmaya başladığında izin verenlerden hoşlanıyor...
Sizin oğlunuz "götürülecek kız" arıyor.
Peki hemen herşeye izin veren kızla oğlunuz neden hemen herşeyi yaşıyor? Neden onu kirletiyor? Neden onu kullanıyor?
Açıklayın yahu açıklayın!
Sizin oğlunuz hangi grupta biliyor musunuz?
Öpüşeni sevişeni hafif kız olarak gören ama kesinlikle yapacağını yapan evlenirken ise bakire el değmemiş kız isteyen abaza kesimden.
Haddinizi bilin,burada gelip insanları küçük görüp aşağılar nitelikte konuşamazsınız. Önce oğlunuza terbiye verin ve kızları "götürülecek kız" olarak ayırmamasını öğretin. Zira buradan bakınca oğlunuz terbiyeyi ahlakı ve insanlığı alamamış gözüküyor. Ne yazık.

Sadece bunlar için kıymetli iseniz şu an,evlendikten sonra kıymetiniz kalmayacak demektir.-ki öyle biri ise zaten mutlu olmayacaksanız bunu deneyip sonucu görmek en mantıklısı tüm hayatınızı geçireceğiniz kişi için..
Önceden tanışıp 3 aydır sevgili olup sonrasında evlenmeyi düşünüp hala bunları yaşamadıysanız ya mantık ilişkisi yaşıyorsunuz ya da aile geleneklerinize yaşam tarzlarınıza göre böyle mesafeli bir ilişkiyi karşılıklı olarak doğru buluyorsunuz.Hangisi olursa olsun bir ömür hayatınızı bu insanla geçireceksiniz.Şöyle söyleyeyim fikrimi; merdivenleri evlenene kadar zaman içinde kendi sınırlanırınıza ve hislerinize göre birer birer alışarak ve sindirerek çıkmazsanız evlendiğiniz gün merdivenlerin hepsini birden çıkmaya çalışacaksınız.
Dilerim mutlu bir ömrünüz ve evliliğiniz olur.

Onlar gercekler degil siz oyle yetistirdiginiz icin cevresinde oyle gorup ogrendigi icin...

Değerlerime aykırı değil ben de bazı şeyleri ilk gecemde yaşamak istemiyorum tabii
Daha önceden yaşamak bilmek isterim
Ama bilemedim danışmak istedim

O size adım attığında sizin gözünüzde değeri azalıyor mu ? Kıymetsizleşiyor mu ? Ahlakını, namusunu sorguluyor musunuz ?

Bu muameleyi kendinize layık görmezseniz kimse de size bu muameleyi yapamaz. Olur da yaparsa yatın kalkın dua edin ki böyle biriyle evlenmeyeceksiniz. Zira öpüşüp sevişmeyi kendine hak görüp, kadın yapınca namus damarı sızlayan adamlar evlenince de başka şeyleri kendilerine hak görürler. Kendisi aldatsa da namusu kirlenmez mesela. Çünkü onlara göre namus sadece kadında olur. Karısı bi adama gülümser namusu kirlenir, kızı sevdiğiyle elele tutuşur namusu kirlenir ama kendi ne yaparsa yapsın namusuna hiç bi şey olmaz. Kendi namuslarını da bize yüklerler. Bu adamları çoğaltmayalım, artık bitsinler.

İnsan öpmediği, sarılmadığı biriyle niye sevgili olur ki...
Veya insan sevdiği birine öpmek sarılmak istemez mi. Arkadaşlarımızı bile öpüp sarılıyoruz. Sevgilim dediğim kişi benden kaçınsa evlenmem.

O öpmezsen kıymetlisin, sarılmazsan kıymetlisin lafları bana biraz kekoca geliyor. E o zaman görücü usülü evlen kardeşim? Sevgililiğin amacı ne?

Yangından mal kaçırır gibi de evlenmeyin bence. Daha teniniz birbirine değmemiş, 6 ayda evlilik. Birbirinizi tanımıyorsunuz ki. Şaka gibi.

Tensel temas çok sakat bir konu karşındaki kişinin niyetini gerçekten anlamayabilirsin,o yüzden dikkat etmekte fayda var bir de kendin bunu doğru buluyorsan çokta düşünme..

3 aydir tanidigin sevgilinle evlenirsin ya da 10 yildir tanidiginla senin bileceğin iş ama elini tutmak/sarılmak için 3 ayı kısa görüyorsun peki (evlenince doğal olarak birlikte olacaksın) 6 ay sevişmek için yeterli bir süre mi senin için? Arada bir tutarsızlık var gibi geldi bana.

benimki tanışır tanışmaz herşeye izin verenlere değil, birbirini tanıyıp, duygusal şeyler yaşanmaya başladığında izin verenlerden hoşlanıyor...

Şimdi uzaklardasınız ama,

Yine de birsey diyeceğim, sizin oğlan da kızları deniyormuş ya öpüşüp öpüşmediklerini denemek için, sizin oğlan hangi gruba giriyor şimdi.

Çok oturgaçlı götürgeç mi sizin oğlan?:KK53:

Öpüşmekten dudakları tahriş olmuştur onun yazık, ama oğlana birşey olmaz, kızlar terbiyesiz:KK8:

X