Bir erkeğin öpmesine sarılmasına izin vermedikçe kıymetli mi oluruz

Benim de neredeyse 18 yaşında bir oğlum var, getirilecek götürülecek kadın manasında cümle kursam, benden tiksinir, o böyle bir cümle kırsa bir kadın olarak inanılmaz kalbim kırılır.Keşke gençler kahvehane kültürüyle büyümese, daha entelektüel, daha vizyon sahibi, kültürlü ve saygılı olsa.Sırf böyle bir çocuk yetiştirdim diye çekmediğim eziyette kalmadı bu arada.Tüm okullarda sürekli sorun yaşadık.İnsana saygı duyan, terbiyeli, derinliği olan bir çocuk gördükleri anda ötekileştirip psikolojik şiddet uygulamaya başlıyorlar.Konuya yorum yazan üye bu yönden şanslı olsa gerek.Çoğunluğa dahil bir çocuk yetiştirmiş.

Yine konu eglenilecek ve evlenilecek kadin ayrimina gelmis dayanmis.. bende buradaki annelerin tam tersine cocuklarima birlikte eglenmediginiz insanlarla evlenmeyin diyorum.. sonra gelsin mutsuzluklar, bosanmalar, hir gur.. insallah karsilarina da kadinlari duzgun/duzgun olmayan diye siniflandiran insanlarin yetistirdigi kizlar cikmaz, hic cekemem..

Maalesef ki sizin gibi düşünenlerin yetiştirdiği erkekler bu tarz iğrenç muhabbetler yapıyorlar... biz kadınlar da aramızda erkekleri annelerinin yetiştirme tarzina göre gruplandiriyoruz.... aklı namus=bacak arası, namus=karakter, insanlık olarak çalışan erkekler diye 2 grup yaptık... konu sahibi sevgilin hangi grupta?

benimki tanışır tanışmaz herşeye izin verenlere değil, birbirini tanıyıp, duygusal şeyler yaşanmaya başladığında izin verenlerden hoşlanıyor...
Sizin ak pak masum kuzucuk oğlunuz izin verene yürüyecek(tabiri caizse)

Kız hafif kız olacak.

Oğlunuz da karar verme makami olarak tertemiz namusu ile o kızı reddedecek öyle mi?

Biz eşimle flört döneminde özel şeyler yaşadık evleneli 10 sene olacak evlendik evleneli başıma vurur ben tek başıma yaşamışım gibi halbuki o ısrar ederdi ben yanlış adamla evlendim tercihim yanlıştı yoksa bu şekilde konuşmazdı demem o ki doğru insan olduğuna eminseniz yaşayabilirsiniz tabi okumuş cahilse hiç bulaşmayın derim ben yoksa kendi elinizle kendi hayatınızı mahvedersiniz benim gibi yaşanılanların büyüsüne kapılıp gerçekleri görmezsiniz şansınız bol olsun mutlu olun inşallah

Sizin ak pak masum kuzucuk oğlunuz izin verene yürüyecek(tabiri caizse)

Kız hafif kız olacak.

Oğlunuz da karar verme makami olarak tertemiz namusu ile o kızı reddedecek öyle mi?
Marmariste-Bodrum da barda /plajda tanıştığı birlikte bir hafta tatil yapıp aşık olduğu Rus kızla evlenecek bu çocuk !! Bak buraya yazıyorum.

Kaldi ki bir kadinin tanisir tanismaz her seye izin vermesi de karsidaki erkekle ya da o erkegin girdigi ortamlarla alakali bir durum

hayır birde sen anlamazsın anne erkekler arasında diyormuş bacaksız kendini otorite sanıyor zaar..

konu sahibesi ya ağzı kokuyorsa?

Allah senin evladını bizim evlatlarımızdan uzak tutsun. Ama senin oğlun gibilerin karşısına da yüzlerce adamla sevişip yiyişip her tür şeyi yapıp da gidip diktirip “ay elime erkek sinek değmedi” diyenler geliyor. Bunu da diyeyim hanım teyzecim sana. Hayırlı olsun

Marmariste-Bodrum da barda /plajda tanıştığı birlikte bir hafta tatil yapıp aşık olduğu Rus kızla evlenecek bu çocuk !! Bak buraya yazıyorum.
zaten bu hayatında bir kadınla konuşamamış, bir güzel bakış dahi görmemiş, ömrünü fantezi dünyasında geçiren erkek grubunun, sanki sıraya kızlar dizilmişte onu bekliyorlarmış gibi, getirilecek kız götürülecek kız muhabbeti yapmaları yok mu kafayı yedirir insana.Bunların haspel kader evlenmiş olan bir level yukarısı da "erkek çok eşlidir aga, yapamaz öyle tek kadınla" muhabbeti yapıp, millete yazıp, taciz ederek rahatsızlık verip, tek eşli hayatına devam ediyor.

Eşimle evlenmeden önce öpüştükte yakinlastikta.. beni hiç aldatmadı kendimi değerli hissettirdi sert bi insan olmama rağmen hep tolere etti.. Çok yakın arkadaşım evlenmeden el ele bile tutuşmadı evlendiler adam aldattı küfürde etti dövdü de bosandilar en son. Yani bi genelleme yapamayız. Çok az erkek aaa çok namuslu opturmedi bile der.. sen taktik yapma bence taktikle bi aşk yürümez. Çoğu kadın aldatılıp şiddet görüyor hiç birinin kocası bana geldiğinde el değmemiş bi goncaydi elimi bile tutmadı demiyor bile erkek milleti böyle canım strateji ile olmaz bu isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…