- 22 Temmuz 2014
- 1.655
- 2.537
- 29
-
- Konu Sahibi akademisyen567
Öpüştüm koklaştım tenhada sıkıştırdım her fırsatta beş yıl sevgili kaldık,yedi yıldır da evliyiz,ilişki sağlam olunca öyle hiçbir şeyin büyüsü kaçmıyor,şuan kızımı uyutuyorum,uyusa da yanına gitsem diye bakıyorum
Lütfen oğlunuzu böyle yetiştirmeyiniz...Kadın kadındır...Evlenilecek,evlenilmeyecek diye ayrım yapılamaz.Bir gün oğlum olursa hiçbir kızın günahına girmemesi konusunda yemin ettirecem...Anneler sizin gibi böyle erkek çocugu yetistirirse ortalıkta psikolojisi düzgün kızmı kalır Allah aşkına.[/QUOTE
oğlun olunca bugünkü aklınla düşünmeyeceğine eminim....
Maalesef ki sizin gibi düşünenlerin yetiştirdiği erkekler bu tarz iğrenç muhabbetler yapıyorlar... biz kadınlar da aramızda erkekleri annelerinin yetiştirme tarzina göre gruplandiriyoruz.... aklı namus=bacak arası, namus=karakter, insanlık olarak çalışan erkekler diye 2 grup yaptık... konu sahibi sevgilin hangi grupta?çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
Sizin ak pak masum kuzucuk oğlunuz izin verene yürüyecek(tabiri caizse)benimki tanışır tanışmaz herşeye izin verenlere değil, birbirini tanıyıp, duygusal şeyler yaşanmaya başladığında izin verenlerden hoşlanıyor...
benimki tanışır tanışmaz herşeye izin verenlere değil, birbirini tanıyıp, duygusal şeyler yaşanmaya başladığında izin verenlerden hoşlanıyor...
Biz eşimle flört döneminde özel şeyler yaşadık evleneli 10 sene olacak evlendik evleneli başıma vurur ben tek başıma yaşamışım gibi halbuki o ısrar ederdi ben yanlış adamla evlendim tercihim yanlıştı yoksa bu şekilde konuşmazdı demem o ki doğru insan olduğuna eminseniz yaşayabilirsiniz tabi okumuş cahilse hiç bulaşmayın derim ben yoksa kendi elinizle kendi hayatınızı mahvedersiniz benim gibi yaşanılanların büyüsüne kapılıp gerçekleri görmezsiniz şansınız bol olsun mutlu olun inşallahevet soru gayet net
3 aylık ilişkimiz var ama çok fazla buluşamadık bazı Sorunlardan ötürü
geçen hafta annelerimiz tanıştı ,
3-4 ay sonraya da düğün düşünüyoruz
Yemeğe çıkacağız ama ofisimde olalım , baş başa olalım rahat vakit geçirelim diyor
Ben de çok istiyorum ama sanki sarılmasına öpmesine izin versem bişeylerin büyüsü bozulacak gibi , ya da istediği eline geçecek ve kıymetim bilinmeyecek gibime geliyor
Çok mu saçma düşünüyorum bilmiyorum
Sizce daha erken mi yoksa normal mi
alemsiniz..
tanışır tanışmaz girişimde bulunuyor yani oğlunuz.
çok abazaca bir hareket.
Marmariste-Bodrum da barda /plajda tanıştığı birlikte bir hafta tatil yapıp aşık olduğu Rus kızla evlenecek bu çocuk !! Bak buraya yazıyorum.Sizin ak pak masum kuzucuk oğlunuz izin verene yürüyecek(tabiri caizse)
Kız hafif kız olacak.
Oğlunuz da karar verme makami olarak tertemiz namusu ile o kızı reddedecek öyle mi?
Kaldi ki bir kadinin tanisir tanismaz her seye izin vermesi de karsidaki erkekle ya da o erkegin girdigi ortamlarla alakali bir durum
Allah senin evladını bizim evlatlarımızdan uzak tutsun. Ama senin oğlun gibilerin karşısına da yüzlerce adamla sevişip yiyişip her tür şeyi yapıp da gidip diktirip “ay elime erkek sinek değmedi” diyenler geliyor. Bunu da diyeyim hanım teyzecim sana. Hayırlı olsunçoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
zaten bu hayatında bir kadınla konuşamamış, bir güzel bakış dahi görmemiş, ömrünü fantezi dünyasında geçiren erkek grubunun, sanki sıraya kızlar dizilmişte onu bekliyorlarmış gibi, getirilecek kız götürülecek kız muhabbeti yapmaları yok mu kafayı yedirir insana.Bunların haspel kader evlenmiş olan bir level yukarısı da "erkek çok eşlidir aga, yapamaz öyle tek kadınla" muhabbeti yapıp, millete yazıp, taciz ederek rahatsızlık verip, tek eşli hayatına devam ediyor.Marmariste-Bodrum da barda /plajda tanıştığı birlikte bir hafta tatil yapıp aşık olduğu Rus kızla evlenecek bu çocuk !! Bak buraya yazıyorum.
Harikasın, al benden de o kadarBen 2003 de öpüşmeye başlayıp 2010 da evlendim kocamla..
Hem götürdü hem evlendi sağolsun.. Bende onu götürdüm tabi
Hadi öpüsmeden evlendin ilk geceden sonra dedinkii iiiyy bu nasil öpüsüyo öpmüyo resmen yaliyo :) ozaman nolcek