Bir erkeğin öpmesine sarılmasına izin vermedikçe kıymetli mi oluruz

çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
Ne cirkin muhabbetler
Ana ogul neler konusuyorsunuz öyle
Ayrıca bi kadını öpmenin veya sarılmanın neresi götürülmek oluyor hangi devirde yasıyorsunuz

Taktik yapmayın içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın bence asla alakası yok.Gece klubünde tanıştığım erkek bana deli gib aşıktı biran önce evlenmek istiyordu istsem hemen istemeye geleceklerdi.Ama doğru düzgün elele bile tutuşmadığım erkek saçma sapan sebeplerden beni bıraktı o yüzden kısmetin neyse onu yaşarsın.

çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...

Erkekler arasında yapılan muhabbeti siz nereden biliyorsunuz ? Ve bu muhabbete şahit olup neden hemscinsleriniz hakkında aşağılayıcı konuşmalarına izin veriyorsunuz .

Acaba kendileri çok mu düzgün ? El değmemiş gül gonca mi ?

Yooo bu açıklama bir grup açılımı oluyor , grubun adını merak ettim
valla ben anlamam, oğlum olduğu için, haliyle erkek muabbetlerine, konuşmalarına şahit oluyorum...ne ben, ne babası
oğlumuza kadınlar hakkında olumsuz hiçbir söylemimiz olmamıştır...modern sayılabilecek bir aileyiz...hatta bazen, ben bile bazı konuşmalarına şaşırıyorum.
yani bu öğrenimler yada önyargılar dışardan edindiği bilgiler...erkeklerin kendine has bir dünyası var
5 günlük ban dan yeni geldim
Bişey demiyorum alt metinden anlayın hislerimi
içinizde kalmasın:)

valla ben anlamam, oğlum olduğu için, haliyle erkek muabbetlerine, konuşmalarına şahit oluyorum...ne ben, ne babası
oğlumuza kadınlar hakkında olumsuz hiçbir söylemimiz olmamıştır...modern sayılabilecek bir aileyiz...hatta bazen, ben bile bazı konuşmalarına şaşırıyorum.
yani bu öğrenimler yada önyargılar dışardan edindiği bilgiler...erkeklerin kendine has bir dünyası var

içinizde kalmasın:)
Dışardan edindiği bilgileri anne baba olarak neden değiştiremiyorsunuz ??? Kadınlar hakkında olumsuz bir şey söylemiyor olmanız “alkışlanmanız” anlamına gelmez , yanlışı doğruya çevirmeniz lazım önce aile de başlar eğitim sonra çevreye yayılır

X