Bir erkeğin öpmesine sarılmasına izin vermedikçe kıymetli mi oluruz

Peki bunları düşünen erkekler hangi gruplara ayrılıyor ?
Kadınlara insan olduğu için değer veren evlenilecek erkekler ve kadını malı olarak gören, sıfır km arayan uzak durulacak erkekler.
İkinci gruptan bir erkekle olan kadınların kayınvalide sorunu yaşayacağı da aşikar:KK66:

Ah canım benim ya.. Deniyormuşmuş.
Oğlunuza kızların da insan olduğunu, istedikleri zaman sarılıp, öpüşebileceğini anlatmak için ne bekliyorsunuz acaba ?
Boşver anlamaz kızlar davete ıcabet etmeyınce temızmı oluomus oglun ole dusunmeye devam etsın

Dışardan edindiği bilgileri anne baba olarak neden değiştiremiyorsunuz ??? Kadınlar hakkında olumsuz bir şey söylemiyor olmanız “alkışlanmanız” anlamına gelmez , yanlışı doğruya çevirmeniz lazım önce aile de başlar eğitim sonra çevreye yayılır
bazı konuları tabiki onaylamıyorum ama , sen bilmessin anne diyor...erkekler arasında bilinen şeyler bunlar diyor...

çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
Böyle "ayrım"yapan tiplerden uzak durun sevgili konu sahibi.

Çünkü siz pazardan alınacak bir mal değilsiniz. Birilerinin seçintisi olmak iğrenç bir "ataerkil"zihniyettir. Ve ortadoğuda tirmanan erkek terörizminin nedenidir.

Bu tiplerin çoğalmasını el birliği ile engellemek zorundayız.

Ben evlenmeden önce illaki bir şeyler yaşanmalı mantığında değilim. Yaşanıyorsada Gerçek aşk varsa arada büyü falan bozulmaz. İşin özü sevgi. Gerçekten seven adam öpmeme izin verdi diye soğumaz. Eğer dini hassasiyetleriniz varsa yapmayın ama. Sonra vicdan azabı duyuyor insan.

Ben 2003 de öpüşmeye başlayıp 2010 da evlendim kocamla..

Hem götürdü hem evlendi sağolsun.. Bende onu götürdüm tabi
En azından "aramızda ten uyumu yok,iki ayda bir yıkanıyor birlikte olmak istemiyorum,sevismeye başlaması bitmesi birbucuk dakika rekor mu/normal mi?" başlıklarından birinden konu acmayacaksiniz

evet soru gayet net

3 aylık ilişkimiz var ama çok fazla buluşamadık bazı Sorunlardan ötürü

geçen hafta annelerimiz tanıştı ,

3-4 ay sonraya da düğün düşünüyoruz

Yemeğe çıkacağız ama ofisimde olalım , baş başa olalım rahat vakit geçirelim diyor
Ben de çok istiyorum ama sanki sarılmasına öpmesine izin versem bişeylerin büyüsü bozulacak gibi , ya da istediği eline geçecek ve kıymetim bilinmeyecek gibime geliyor
Çok mu saçma düşünüyorum bilmiyorum
Sizce daha erken mi yoksa normal mi
Öpüştüm koklaştım tenhada sıkıştırdım her fırsatta beş yıl sevgili kaldık,yedi yıldır da evliyiz,ilişki sağlam olunca öyle hiçbir şeyin büyüsü kaçmıyor,şuan kızımı uyutuyorum,uyusa da yanına gitsem diye bakıyorum :KK49::KK76:

Dokunmayla ulaşmak onu elde etmek şeklinde düşünüyorsun
Kısmen haklısında ama
Evlilik düşünüyorsan bu er yada geç olacamtır
Aşk en çok ulaşılamayınca yıkmetlidir

ten uyumu diye birşey var. öpüşerek bile tam anlaşılamayan bir durum. ben denemeden tshirt, şapka bile almayan insanların böyle ciddi bir konuya denemeden dalmalarına anlam veremiyorum. sonra gelsin bdv de birlikte olamıyoruz, kocam ön sevişme yapmıyor, canım çok acıyor konuları.öpüşmeden, öpüşmesini beğenmeden sevgili bile olmadım kimseyle. hiçbir erkek arkadaşımda bu yüzden benden vazgeçmedi. şuana kadar hiç vazgeçilen bile olmadım. böyle zihniyetteki adamlardan uzak durup soylarını kurutmak bir sosyal bilinç haline gelmeli bence.

çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
Lütfen oğlunuzu böyle yetiştirmeyiniz...Kadın kadındır...Evlenilecek,evlenilmeyecek diye ayrım yapılamaz.Bir gün oğlum olursa hiçbir kızın günahına girmemesi konusunda yemin ettirecem...Anneler sizin gibi böyle erkek çocugu yetistirirse ortalıkta psikolojisi düzgün kızmı kalır Allah aşkına.

Aşık olduğun adamla yakinlasinca büyü kacicaksa ve kıymetini yitireceksen 3 ay değil 30 yıl sonra evlen bence.Cunku sonsuza kadar "el değmemiş gul " konseptinde olmayacaksın.Ben tam tersi yakınlaştikca ...ten tene degdikce ve bundan da iki taraf hoşnut oldukça ilişkinin daha büyülü bir hal alacağını düşünüyorum.

X