- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.022
- Konu Sahibi akademisyen567
Ay evet ya tiksinirseHadi öpüsmeden evlendin ilk geceden sonra dedinkii iiiyy bu nasil öpüsüyo öpmüyo resmen yaliyo :) ozaman nolcek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet ya tiksinirseHadi öpüsmeden evlendin ilk geceden sonra dedinkii iiiyy bu nasil öpüsüyo öpmüyo resmen yaliyo :) ozaman nolcek
Kadınlara insan olduğu için değer veren evlenilecek erkekler ve kadını malı olarak gören, sıfır km arayan uzak durulacak erkekler.Peki bunları düşünen erkekler hangi gruplara ayrılıyor ?
Boşver anlamaz kızlar davete ıcabet etmeyınce temızmı oluomus oglun ole dusunmeye devam etsınAh canım benim ya.. Deniyormuşmuş.
Oğlunuza kızların da insan olduğunu, istedikleri zaman sarılıp, öpüşebileceğini anlatmak için ne bekliyorsunuz acaba ?
bazı konuları tabiki onaylamıyorum ama , sen bilmessin anne diyor...erkekler arasında bilinen şeyler bunlar diyor...Dışardan edindiği bilgileri anne baba olarak neden değiştiremiyorsunuz ??? Kadınlar hakkında olumsuz bir şey söylemiyor olmanız “alkışlanmanız” anlamına gelmez , yanlışı doğruya çevirmeniz lazım önce aile de başlar eğitim sonra çevreye yayılır
Yaaaa seslı güldüm.Tabıkı yitek yapılmıo oniş karsılıklı.Allahım zıhnıyetlerBen 2003 de öpüşmeye başlayıp 2010 da evlendim kocamla..
Hem götürdü hem evlendi sağolsun.. Bende onu götürdüm tabi
Böyle "ayrım"yapan tiplerden uzak durun sevgili konu sahibi.çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
Ay evet ya tiksinirse
Ben :)Eveeet bence bu olmayan bisey degil yasayanlar kesin var..
Ben :)
Ünideyken yasadım gayet ayşarca görüştüğüm hoslandıgımı düşündügüm adamın öpmesi tiksindirdi diye ayrıldım
Ben evlenmeden önce illaki bir şeyler yaşanmalı mantığında değilim. Yaşanıyorsada Gerçek aşk varsa arada büyü falan bozulmaz. İşin özü sevgi. Gerçekten seven adam öpmeme izin verdi diye soğumaz. Eğer dini hassasiyetleriniz varsa yapmayın ama. Sonra vicdan azabı duyuyor insan.
En azından "aramızda ten uyumu yok,iki ayda bir yıkanıyor birlikte olmak istemiyorum,sevismeye başlaması bitmesi birbucuk dakika rekor mu/normal mi?" başlıklarından birinden konu acmayacaksinizBen 2003 de öpüşmeye başlayıp 2010 da evlendim kocamla..
Hem götürdü hem evlendi sağolsun.. Bende onu götürdüm tabi
Öpüştüm koklaştım tenhada sıkıştırdım her fırsatta beş yıl sevgili kaldık,yedi yıldır da evliyiz,ilişki sağlam olunca öyle hiçbir şeyin büyüsü kaçmıyor,şuan kızımı uyutuyorum,uyusa da yanına gitsem diye bakıyorumevet soru gayet net
3 aylık ilişkimiz var ama çok fazla buluşamadık bazı Sorunlardan ötürü
geçen hafta annelerimiz tanıştı ,
3-4 ay sonraya da düğün düşünüyoruz
Yemeğe çıkacağız ama ofisimde olalım , baş başa olalım rahat vakit geçirelim diyor
Ben de çok istiyorum ama sanki sarılmasına öpmesine izin versem bişeylerin büyüsü bozulacak gibi , ya da istediği eline geçecek ve kıymetim bilinmeyecek gibime geliyor
Çok mu saçma düşünüyorum bilmiyorum
Sizce daha erken mi yoksa normal mi
Herkes aynı seyi yasayacak diye birşey yok ancak ben gibi örneklerde vardır bu hayatta :)Yani bak var iste iyyy birden düsündüm söylede böööö
iyiki kocisimi öpmüsüm evlenmeden önce :)
Lütfen oğlunuzu böyle yetiştirmeyiniz...Kadın kadındır...Evlenilecek,evlenilmeyecek diye ayrım yapılamaz.Bir gün oğlum olursa hiçbir kızın günahına girmemesi konusunda yemin ettirecem...Anneler sizin gibi böyle erkek çocugu yetistirirse ortalıkta psikolojisi düzgün kızmı kalır Allah aşkına.çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...