- 26 Temmuz 2018
- 364
- 403
-
- Konu Sahibi akademisyen567
Ne cirkin muhabbetlerçoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
Yooo bu açıklama bir grup açılımı oluyor , grubun adını merak ettimbenimki tanışır tanışmaz herşeye izin verenlere değil, birbirini tanıyıp, duygusal şeyler yaşanmaya başladığında izin verenlerden hoşlanıyor...
size göre olunca devir, biz oğlumla konuşunca başka devir mi oluyor...Ne cirkin muhabbetler
Ana ogul neler konusuyorsunuz öyle
Ayrıca bi kadını öpmenin veya sarılmanın neresi götürülmek oluyor hangi devirde yasıyorsunuz
mutluluklar....Ben 2003 de öpüşmeye başlayıp 2010 da evlendim kocamla..
Hem götürdü hem evlendi sağolsun.. Bende onu götürdüm tabi
Karpuz kafa ceviz beyinliPeki bunları düşünen erkekler hangi gruplara ayrılıyor ?
5 günlük ban dan yeni geldimsize göre olunca devir, biz oğlumla konuşunca başka devir mi oluyor...
5 günlük ban mı?5 günlük ban dan yeni geldim
Bişey demiyorum alt metinden anlayın hislerimi
çoğu erkek kadını dener, bazı konularda...lütfen sık dişini...tabiki düğünden sonra bazı şeylerin yaşanması, daha anlamlı bence...benimde oğlum var, hemen davetine iştirak etmeyen kızları daha çok takdir ediyor...az sonra beni burda topa tutacaklar biliyorum ama, malesef gerçekler böyle...hatta erkekler kendi aralarında muabbet ederken bile, götürülecek kız yada düzgün kız diye ayrım yapıyorlar...
Kadınlar erkekleri yetiştirirken “kadın” ayrımı yapmamayı öğretirse bunlar yaşanmaz işte !size göre olunca devir, biz oğlumla konuşunca başka devir mi oluyor...
valla ben anlamam, oğlum olduğu için, haliyle erkek muabbetlerine, konuşmalarına şahit oluyorum...ne ben, ne babasıYooo bu açıklama bir grup açılımı oluyor , grubun adını merak ettim
içinizde kalmasın:)5 günlük ban dan yeni geldim
Bişey demiyorum alt metinden anlayın hislerimi
Hislerimi acık acık söyledim5 günlük ban mı?
Naptınız ayol?
Peki sizin oğlan hangi grupta ?
Dışardan edindiği bilgileri anne baba olarak neden değiştiremiyorsunuz ??? Kadınlar hakkında olumsuz bir şey söylemiyor olmanız “alkışlanmanız” anlamına gelmez , yanlışı doğruya çevirmeniz lazım önce aile de başlar eğitim sonra çevreye yayılırvalla ben anlamam, oğlum olduğu için, haliyle erkek muabbetlerine, konuşmalarına şahit oluyorum...ne ben, ne babası
oğlumuza kadınlar hakkında olumsuz hiçbir söylemimiz olmamıştır...modern sayılabilecek bir aileyiz...hatta bazen, ben bile bazı konuşmalarına şaşırıyorum.
yani bu öğrenimler yada önyargılar dışardan edindiği bilgiler...erkeklerin kendine has bir dünyası var
içinizde kalmasın:)