Bir erkeğin hiç çocuk istememesi normal mi

genelde erkekler hemen ister kadınlar biraz daha çekinir.28 yaş aslına bakarsanız bi erkeğin baba olması için küçük bi yaş.ama sizin yaşınız 27 ve bazı sağlık sıkıntılarınızdan bahsediyosunuz.bence en doğru hareket kocanızla beraber kadın doğum doktoruna gitmeniz.daha sonrasında da karşınıza alıp konuşmanız olur.

Bende ona şaşırıyorum ya bizde hep tam tersi oldu zaten evlilik kararı aldığımız da da böyle olmuştu biraz uzamıştı süreç. Heralde evlilikte hiç şaşmayan bir denge var ters orantılı olarak. Sen ne kadar verirsen karşı tarafta o kadar alıcı oluyor o denge hiç şaşmıyor

Evet malesef bende kendisi de deli gibi istesin o zaman olsun diyorum ilerde sen istedin vs. gibi muhabbetler olmasın diye. Konuşma konuşma nereye kadar. Bişey demesem bi ömür istemeyecek heralde

Sebebi istememek yani ve gayet doğal bir sebep bence senin istemen kadar doğal herkes çocuklu bir evlilik hayali kurmaz kendimden biliorum

Sebebi istememek yani ve gayet doğal bir sebep bence senin istemen kadar doğal herkes çocuklu bir evlilik hayali kurmaz kendimden biliorum
En iyisi biraz daha askıya almak o zaman ne yapalım allah bizede nasip eder inşallah sonuçta tek tarafın istemesiylenolacak bi şey değil bu can sonuçta

Öncelikle ailesi ile aranızı düzeltin, çekişmeli bir ortam gelecek ile ilgili karar vermeye engel olur. Eşiniz ailem ile anlaşamayan nasıl aile olacak diye düşünüyor da olabilir. Sonra da çocuk diye baskılamayın zaten eşinizin ailesi artık aile olun vs diye baskı kurmaya başlar. Oradan yürürsünüz.

acaba eşiniz "evlilik adamı"mı değil?bunun sizi sevmemesiyle bi ilgisi olmaz da tarzı öyle olabilir ama mahalle baskısı olur fln diye mi acaba evlilik kararı aldı?şimdi siz evlilik süreci de uzun olmuştu diyince aklıma geldi.

Asla istemem mi diyor? Boyleyse konu farkli.

Yoksa hayal kurmamasi falan normal. Bilmiyorum ki insanlar hemen cocuk yapmak icin mi evleniyor? 4 5 yil cocuk istememek bana anormal gelmiyor. Evliligin temel amaci uremek degildir ki. Ben 5. Yilin sonunda karar verdim cok sukur hemen bebegim de oldu.
5 yilda dunyayi gezdik yedik ictik kariyerlerimize odaklandik. Onceden her hafta tatile giderdik mini 2 gunluk kacamaklar. Simdi cocukla ayda 1 gidersek sukrediyoruz.

Bebek olunca bütün hayatının değişeceğinin bilincinde olduğu için olamaz mı?Demek ki daha erken diye düşünüyor ve sizin çocuklara düşkünlüğünüzü de görüyorsa konu açıp hemen heveslendirmek istemiyordur. Maddi olarak hazır olsanızda manevi olarak hazır hissetmiyorsa beklemeniz ve çocuksuz evliliğin bir süre daha tadını çıkarın derim:)
Sizin de kendince haklı sebepleriniz var, çalışma ortamını kuzenimden biliyorum.
Farklı bir işe yönelmeyi düşünemez misiniz? Öyle bir imkanınız var mı? Sonuçta radyasyon bebeğe de yansıyabilir bir de o aklıma geldi benim. Sadece merakımdan soruyorum:)

Aileaiyle çok büyük kavgalarımız yok ama pek sevmiyoruz birbirmizi. Ama söylediğiniz doğru tabi aile çok önemli ailesiyle iyi geçindiğin kadar yolunda giditor evlilik bu bir gerçek

Devlet memuruyum bu zamanda bi iş bulmak iş alanını değiştirmek çok zor malesef. Bende çok memnun değilim ama işimi de bırakamam

Devlet memuruyum bu zamanda bi iş bulmak iş alanını değiştirmek çok zor malesef. Bende çok memnun değilim ama işimi de bırakamam
Anladım devlet memuru olduktan sonra çok haklısınız.
Biraz zamana bırakın kafanıza takmayın evliliğin tadını çıkarın kısa tatiller ayarlayın :)

A
Asla istemem demiyor. Bi 4 5 yıl sonra diyor ama bu süre hep uzuyor. İlk evlendiğimizde 2 yıl diyordu şimdi 5 yıla filan çıktı. Küçük kız kardeşim hamile. Ben onun adına seviniyorum tabi ama içimde gitmiyor değil

Hiç istememek çok normal gelmiyor bana
erkek ya da kadın için
öyle bir özelliğin var ki neslini yürütebileceksin
canından çıkmış bir insanla ömür geçireceksin
istememe nedeni ne olabilirki?

maddi nedenler engeller vs den bahsetmiyorum
gerçekten istememeye anlam veremiyorum

arkadaşım HİÇ diye belirtmiş o nedenle
yoksa bir süre istenmeyebilir tabi

Anladım devlet memuru olduktan sonra çok haklısınız.
Biraz zamana bırakın kafanıza takmayın evliliğin tadını çıkarın kısa tatiller ayarlayın :)
G
Evliliğe çabuk adapte oldu sorumluluklarını hiç ertelemedi evlendikten sonra. Bi defa konuştuğumuzda çok kalbimi kırdı. Bunu kendime bile hiç tekrar etmedim ama benimle bir ömür geçireceğine emin olmadığını söyledi. Ben çok ağladım sonra düzeltti yablış anladın diye ama laf ağızdan çıkmıştı. Ailesiyle tartıştığımız bir vakit söyledi bunu. O yüzden hiç mi istemeyecek acaba diyorum

o süre sen menapoza girene dek bitmez canım

Evliliğiniz yeni olduğu için sizden emin olamıyor olabilir. Bence aynısını siz de düşünün, bu kadar yeni bir evlilikte karşı taraftan emin misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…