Yani siz diyorsunuz ki, eğer siz hala o kişiye karşı hisleriniz varsa silmem mi diyorsunuz ?Ben de silmedim
Silmem de
Sanki dayanamıyormuşum görmeye gibi niye sileyim
O siliyorsa silsin
Ben onlar gözümün önünde küçülüp, kendim kişiye hissizleşene kadar inatlaşıyorum
Nefrette bir sevgi göstergesi değil mi aslında :) ?Biz kadinlar nefrette etsek sirf meraktan da takip ediyor olabiliz.
Ama erkeklerde durum yuzdeyuz diyemem ama biraz daha farkli bence..
Hala ilgi duyuyor olabilir.
Yani siz diyorsunuz ki, eğer siz hala o kişiye karşı hisleriniz varsa silmem mi diyorsunuz ?
Nefrette bir sevgi göstergesi değil mi aslında :) ?
Evet, gelir.Hoşlandığım bir erkek var, aldığım kesin bilgiye göre kendisini 2 yıl önce kendisini terk eden ve başka erkeğe tercih eden kızı hala sosyal medyada birbirini o ilk eklediği günden beri takip ediyorlarmış, ve telefon numarası da varmış. Bu kız da kendisinin ilk sevgilisiymiş sanırım erkek çok sevmiş. Ben de bu erkekten çok hoşlandığım için merak ediyorum şimdi bunu.., bir insan kendisini 2 sene önce terk eden birini hala takip ediyorsa ve numarasını saklıyorsa, onu hala seviyor anlamına gelir mi ? yada hala hisleri olduğu anlamına gelir mi ?
İlk aşklar unutulmaz diye biliyorum aradan 7-8 geçtikten sonra bile cüzdanlarından eski sevgili resmi duruyorsa bi de geçmişte çok sevmişse onu kafasından atması pek kolay olmaz benim düşüncem böyle başkası ne düşünür bilemem. Ben o kızı unuttururum düşüncesi ile hiç yaklaşma derim üzülen de sen olursun.Hoşlandığım bir erkek var, aldığım kesin bilgiye göre kendisini 2 yıl önce kendisini terk eden ve başka erkeğe tercih eden kızı hala sosyal medyada birbirini o ilk eklediği günden beri takip ediyorlarmış, ve telefon numarası da varmış. Bu kız da kendisinin ilk sevgilisiymiş sanırım erkek çok sevmiş. Ben de bu erkekten çok hoşlandığım için merak ediyorum şimdi bunu.., bir insan kendisini 2 sene önce terk eden birini hala takip ediyorsa ve numarasını saklıyorsa, onu hala seviyor anlamına gelir mi ? yada hala hisleri olduğu anlamına gelir mi ?
hala birşey hissediyorsunuz o zamn ?Valla bende bazen bakarim merak ederim geberdi mı acaba diye ama üremiş çoğalmış
hala birşey hissediyorsunuz o zamn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?