• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin hala eski sevgilisini Instagram da takip etmesi ve numarasını silmemesi neye işaret ?

Ben sevmıyorum ya öyle sevgi sevgiliyi falan sosyal medya hesaplarında görmeyi.
UZAK OLSUNLAR

Terkedilmişliğim hazımsızlığı olabılır

Ben yapmazdım şahsen bir kadın olarak. Erkeklerde de gördüğüm kadarıyla (eski erkek arkadaşımdan biliyorum maaalesef...) bağlantılarını koparmak istemediği insanlarla yapıyorlar bunu. Tabii belki arkadaşta kalmış olabilirler :)

Onlarin kalp ya da beyinlerinin icinde olmadigimizdan tabi ki seviyor mu falan diye bilemeyiz :işsiz: sacma bir soru olmus.

Ama birbirlerini "yedekte" tutuyor olabilirler.

Mantik olarak sizce niye??? Allahim yarrabim yaaa yani mantik yurutun? Bunu buraya yazdiginiza gore siz ne dusunuyorsunuz? Kuskulandiginiz neyse o absurt bir durum olmasa zaten buraya yazmazdiniz degilmi? Niye annesinin numarasi duruyor diye sormuyorsunuz normal birsey cunku o ama eski sevgilisini nosu ve takip ediyor? Illa somut birseymi olmasi gerekiyor insanlarin birseyleri algilamasi icin? Unutamamis umit var ama sizde hayatindasiniz o kiz donerse sizi şutlar. Ama bunu sizde biliyorsunuz bile bile berabersiniz, bosuna icraat yapmiycaksan kurcalama bence .

Back