Bir erkeğin eski sevgilisini unutamadığını nasıl anlarım?

bubanne7

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2024
55
27
8
21
Yara bandı ilişkilerden bıktım. Şuan konuştuğum çocuğun hareketleri beni çok ikilemde bırakıyor. Eski sevgilisinin konusunu açmıyor ama ben kızı tanıdığım için istemsiz kafamda kuruyorum. Takıyorum.
Bir erkeğin eski sevgilisini unutamadığını, hala özlediğini nasıl anlarım?

Kimsenin zihnini okuyamayız keşke mümkün olsaydı çünkü ben de çok merak ediyorum =)

sizinle kurduğu ilişkiye emek veriyor mu? sizi kaybetmekten korktuğunu hissediyor musunuz? telefonunu kurcalayabildiniz mi kızı stalklamış mı?

sizinle kurduğu ilişkiye emek veriyor mu? sizi kaybetmekten korktuğunu hissediyor musunuz? telefonunu kurcalayabildiniz mi kızı stalklamış mı?
Kızla ilgili konu açtı bikeresinde içime çok oturdu. Bu yolda giderken bir arkadasiyla karşılaşmış oda işte sizin iliskinizi duyunca x(kız) ağlamış tuvalete falan koşmuş. Gelmiş bana güle güle anlatıyor. Beni kaybettiğine daha çok ağlar. Yazık annem diye güldü baya. Ben hiç gülmedim bunun içinde bana şey dedi "hayırdır bi bozuldun?" Normal değil mi dedim o da degil tabiki o kız la anca böyle dalga geçerim demişti.

Seni işkillendirmek istemem ama kızı kıskandırmak onu keyiflendirdiyse bir şeyler bitmemiş demektir.

hırs yapmış olabilir mi o ayrılığı?

Tam toksik adammis kizin akli varsa bunu heryerden engeller.asil unutamadigi tuvaletlerde aglayanda kendidir Allah bilir

Bu ikilemde bırakan adama yol ver gitsin

hırs yapmış olabilir mi o ayrılığı?
Bende öyle düşünüyorum. Ya o kızı kıskandırmak için yada tamamen benle ilgili bir çıkarı var ve başlarda bunu anlayamadım kendime kızıyorum. Neyseki 1 ay dayandim ya daha geç anlasaydım

siz ilişkiye nasıl başlamıştınız?
Bana yazıp duruyordu gittiğim yerlerde karşıma çıkıyordu aniden ama arkadaştık biz tanıyorduk öncesindende birbirimizi eski sevgilisini de tanıyordum. Olmak istemedim başta geçmişini bildiğim için..ama sonrasında oldu birşeyler çok uğraştı peşimden koştu bende sanırım büyüsüne kapıldım ama şuan pişmanım. İlk başlarda ki sevgiside yok sadece haber veriyor gittiği yere o kadar

Bu konuşmayı karşımdaki erkek bana yapamaz ya büyük saygisizlik hem bana hem eski sevgilisi olan kadına

Böyle düşünmeye başladıysanız anlamış olmanız lazım.
Unutamamış ki size böyle bir soru işareti bırakmış

Ne hissediyorsanız doğrudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…