• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeği kıskandırmak ve sonuçları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence siz yanlış anlıyorsunuz . Ben her erkek demedim bazı erkekler evlenmeden önce istekli olsa bile evlendikten sonra değişiyor demek istedim . Belki de ben ifade edemedim . Ayrıca evlenmeden önce mutlaka sevisme aşaması da bana ilginç geliyor

İnanç gereği mümkün değil. Hem evlenmeden önce sevişen erkekler evlendikten sonra isteksiz olabiliyorlar

Bunu yazmiştiniz, bilmiyorum artik. 🐱

Konu biraz karışık olmuş ama anladığım kadarını cevaplayayım.
kıskançlık insanın genetik kodlarında olan bir duygudur. Kimisi başkasının güzelliğini, parasını, yaşadığı evi... kıskanır. Kimisi eşini, sevgilisini. Kimisi hastalık derecesinde kıskanır. Kendisine ve karşısındakine hayatı zehir eder.
ben ne kıskanılmayı, ne kıskanmayı severim. Nefret gibi yogun bir duygu ve bana zarar verdiğini düşünüyorum. Allah’a şükür eşim onu kıskanmamı gerektirecek davranışlarda bulunmuyor. Aynı şekilde o da benim kendisini kıskandırmamdan hiç haz etmez. Kılık kıyafetime, konuşmama özen göstermemi bekler. Önemli olan bizim evimizdeki huzur.
Bir de eski sevgilinin arkadaşına duyulan bir yakınlık hissi olmuş sanırım. Bu son derece tehlikeli bir durumdur. Dünyada başka erkek mi kalmadı? O arkadaşlar yarın bir gün buluşur, karşılaşır. Sohbet konusu sen olursun.

Gerçekten şunu anladım ki bir erkek kıskanınca bir kadına daha çok bağlanıyormuş. Kıskandıran ben değilim bir tanıdığım . Siz de hak veriyor musunuz?
Simdi bahsi gecen erkek icin bu durum gecerli olur,bir baska erkek icin ise gerisin geri ters teper.Bunu bir ogreti gibi yayip milletin izdivacini bozmayasiniz sonra.. :)

Son düzenleme:
Kadın Kıskandırmak için özellikle birşeyler yapıyorsa o ters etki yapabilir ama bir erkek doğal olarak yani nasıl desem olay akışı içinde, kıskanacağı bir durumla karşılaşırsa evet aşkı kabarıyor bence.

Dayanamadım yazmışsınız ya ne yaptınız o anda ? Ben olsam eski erkek arkadaşımın arkadaşının sevgili durumlarıyla ilgilenmezdim . Doğru anladığımı varsayıyorum bu arada .
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demiş atalarımız . Uzak durun bence .
Dayanamadım ve ona mesaj yazdım çok bunaldım yazdıklarından , çıkmam lazım dedim. Bir daha mesajlaşmayi hiic düşünmüyorum

Kadın Kıskandırmak için özellikle birşeyler yapıyorsa o ters etki yapabilir ama bir erkek doğal olarak yani nasıl desem olay akışı içinde, kıskanacağı bir durumla karşılaşırsa evet aşkı kabarıyor bence.
Bunları ki de öyle olmuş heralde . Bir de kadını çok masum saf zannediyor hâlâ . En tehlikelisi bu. Masumiyet, bir kadının en guclu silahıdır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back