• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkeğe nasıl çiçek aldırırsınız ?

ozly91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
329
0
46
33
Bursa
kızlar ilşkinz üstünden 1buçk yıl geçtiyse sevgilinz size hala çiçek almıosa naparsınız nsl aldrırsınız :5:

cicekcilerin onunden gecerken sevdigin ciceklerden konu ac. sokakta satiliyosa dur kokla. bak bu cicegi cok severim falan de. esek degilse anlar.:9:

hehe sevgili bulmakla bitmioki canmm. çiçekçinn önnden geçmeye gerek yok yüzüne de söyledm almıosn die denk gelmemş dedi hala almıo ne özel günlerde ne normalde şmdiden böyleyse ilerde nolucak blmiyorm çok üzülüyorum millete 2 günlk sevgilileri alıo hatta her bulşmada alan arkadşlarm var bi çare bulun kızlarr :43:

canim biz ciktik nisanlandik evlendik yillardir tek cicek aldiramadim, elime gecen tek cicek dugun cicegimdi onu da annesi yaptirmisti. ama normalde o kadar odun degildir hele cikarken asiri romantikti ama adama cicek aldiramadim yani yok, ne yaptiysam ise yaramadi. cicek sevmiyor ve gereksiz buluyor dugun cicegim ve onlarin yaka ciceklerini secerken katalogtan ona fenalik gelmisti hadi gidelim diye tutturmus burnumuzdan getirmisti. bir ara soyluyordum cicek almiyorsun vs simdi onu da biraktim aman bosver diyorum ne diyeyim. ne zaman hatirlatsam hayatim sana cikolata aliyorum dondurma aliyorum onlar daha kiymetli degil mi deyip beni hassas yerimden vuruyor :27::27:

Bence de arkadaşın dediği gibi çiçekçinin önünden geçerken bana çiçek alanım yok ben kendim alayım falan de ...
Ya hoş bunlar taktikler nereye kadar 1 alır 2 alır, almayan adam var alan adamda var ..

Benim ki alır bana :38: Almasa alması için ugrasmam sanırım, kendi isteyerek düşünerek alsın diye isterim ..

haha :) bak sana ne anlatıcam... biz sewglmle dışarda gezerkn çingene gelmişti kıza çiçek al fln diye.inanmazsın elele tutuşuodk resmen kaçtık ya tuttu elimden hızlı hızlı yürümeye bşladı. resmen koşuyoruz :D kadın peşimizden geldi . sewgilm dediki istiosan alıyım bnde utanırım öle istemekten gerek yok dedim bi 1 dk falan almamaya mücadele etti ve çingenenin ısrarıyla zar zor aldı :) oda bni düşündgü için deildi çingene başımızdan gitsin diye aldı :):17: :17:http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/viannen39.gif

teşekkrler yorumlarınız için. ysmehmt haklısın bnde düşünerek alsın istiyorum 1buçk sene ondan tek kelime etmedm ama yetti artk :43::2:

canım başka hediyeler alıyorsa sorun yok yani çiçeği dert etme.. kalıcı birşey olması daha önemli..

Başlığı görünce gülümsedim..Anılarımızı anımsattı.
Çiçek alır bana almasa da taktik geliştirmezdim elbette. Arkadaşın dediği gibi çikolatalar jelibonlar da alır yollar:12:
Uzaktan olunca yollamacalı oluyor :1:

İlk buluşmamızda ikimizde çok heyecanlıydık hemde çok, çiçekçinin önünden geçerken aşkım sana çicek alayım mı demişti :1:
Bende:1: soruyor musun gibi bir şeyler söylemiştim takılmıştım kendisine utanmıştı yavrucağım :1:

Bir başka çiçek anımız da dolaşıyorduk yine tabi ben İstanbul'u bilmiyorum bir yerlere gidiyoruz çaktırmıyor da meğer çiçekçi arıyormuş 1 buket kocaman papatya almıştı bana hala duruyor :69:

Romantiktir sevgilim:38:

Konu sahibine ise, eğer söylediğin halde almıyorsa demek ki yapısıdır mı desek hoşlanmıyor mu desek öyle kabullenmeye çalışabilirsin, yaptığın göndermeler de etkisiz kaldıysa herhalde ancak çiçekçiden bir buketi eline alıp teşekkürler aşkım çok romantiksin de öp :1: Böyle eğlenceli şekilde mesajı iletebilirsin belki.:44:

bende staj yaptgın yere çiçek yollarm sen almazsan die tehdit etmştm phoenix :)

Önemli olan onun düşünüp alması.Ben o kadar uğraşacam ona çiçek aldıracağım sonra da mutlu olacağım kendi isteyerek almamış ki.

bende staj yaptgın yere çiçek yollarm sen almazsan die tehdit etmştm phoenix :)

E hani ısrar etmemiş hatta bu konuyu hiç açmamıştın sen ona? :27:
Takıntı mı yaptın nedir, kaktüs al bi tane sevgiline en iyisi, cidden, anlasın hatasını.

Back
X