Bir elti kadar değerim yok mu yaaaa....

karakterinizin zıddı davranmanız olacak olan sorunları belki erteleyecek ama asla ortadan kaldırmayacak..hatta dahada büyütecek...
siz kişiliğinizden ödün vermeyin olacak olan pürüz ve fikir ayrılıklarına göğüs gerin herkes size zamanla alışır ..
ama karakterinizden başka halde davranmanız sizi yoracak hatta tüketecek bir kere çizdiğiniz bu karaktere her aykırı davrandığınızda karşıdan tepki çekeceksiniz ve siz değişmiş olacaksınız onların gözünde..

teşekkür ederim...
iyi biri olduğumu bilmiyorum emin değilim ama kesinlikle kötü olmadığıma eminim
Seni çok iyi anlıyorum canım çok zor bende aynı Cendere içindeyim eşime üzülüyorum ama kv ile görüşmek istemiyorum

Seni çok iyi anlıyorum canım çok zor bende aynı Cendere içindeyim eşime üzülüyorum ama kv ile görüşmek istemiyorum
görüşmemek imkansızsa kesinlikle mesafe koy hemde oldukça irice bir mesafe

hep ayni seyi soyluyorum; iş kocada bitiyor.. adam gibi karilarinin arkasinda dursalar kimse cesaret edemez yanasmaya, ha cesaret eden arsizlar ciktiginda da höst diyebilseler, herkes yerini bilir, karisinin, dolayisiyla kendisinin huzuru bozulmaz dis kapinin dis mandallari icin..
es sesini cikarmayip kadin kendini savununca, bu kez cirkef damgasini yiyor..
konu sahibi, esine sakince anlat bunu lutfen..
israrla devam ediyosa da, saygisizlik yapmadan kavga etmeden koy mesafeni, kim ki onlar, kayinvalideden ogrenecek degilsin kimi arayip aramayacagini, herkes haddini bilsin.. saniyoruz ki, aradikca sordukca onlari dinledikce sevecekler bizi memnun olacaklar.. yok arkadas! olmuyor iste.. kulp takacak olan yine takiyo, dozaji iyice artiriyo, iyice edepsizligi ele aliyo.. vermeyeceksin kendinden ödün; boyle durduk yere ugrasanlar icin..

tamamen katılıyorum...

En iyisini yapıyorsun içinden geldiği gibi davran içinden gelmiyorsa arama bende öyle yapıyorum çokta iyi oluyor eşime de dedim senin ailenle ilgili birşey konuşmak istemiyorum yoksa sürekli tartışıyoruz dedim şimdi biraz olsa rahatım valla neyi savunursa savunsun ben bildiğim i okurum sorun yok ,, gelmemeleri aramamaları daha iyi inan insanın kafası rahat oluyor..

aynen öyle...
gelmiyorlar diye yakınmam tamamen başa kakmayla alakalı gelmeleri beni zaten rahatsız ediyor kayınvalidemin özellikle...
ilk evlendiğim sene eşim çok bağlı bir aile olduklarını söyledi bende kalbimin kapılarını sonuna kadar açtım.
eltime misafir geldi yemek yaptım bulaşık makinesi dolu dedi bulaşığını yıkadım çay KOYARMISIN nio zamanla meyve YIKA nio ya dönüşmeye başlayınca anladım yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu..
ama benim aile ilişkilerim kötü olduğundan normali bu sandım bağlı aile böyle olur sandım..
AMA İTİRAF EDİYORUM SUÇ BENİM..
eltinin kaynananın eteğinde yapılacak başka şey var mı diye dolanırsan adamlar sana yapılacak birşey buluverir...
sonra baktım benim yardıma ihtiyacım olduğunda kiminin başı ağrıdı kiminin beli ağrıdı vs...
o zaman kararı mı verdim
en son gittiğimde eltime misafir geldi mutfağa yardım ettim gerisine hiiiç karışmadım ne oldu tahmin edin??? açık açık çay koy meyve yıka dedi bende bu mutfak senin sanıyorum kızınla karıştırdın beni dedim bozuldu
sonra ki gün kahvaltıya çağırdı yedim içtim eline sağlık dedim geldim..
kv ye yemek yapıyorlardı 2 eltim biz çarşıya çıkıyoruz istediğiniz bişey olursa arayın deyip cevabını beklemeden çıkıp gittim eşime de bişey istemiyorlarmış siz gidin zaten iş bitti dediler dedim
kv ye misafr geldi hayy Allah başım tuttu dedim yedim içtim kaçtım ha zorla ağrı kesici içirdiler o ayrı
ilk önce affalladılar ve son durum şu yavaş yavaş alıştılar...üstüme düşeni yapıyorum sonra sen sağ ben selamet
adam gibi dursalardı olmazdı ama olmazdı beni mecbur bıraktılar

İyi yapmışssın kendini ezdirirsen gerisi gelmiyor kendi ailenin yerine koysanda onlar seni koymuyor hep ezmeye çalışıyorlar nassılsa ne kadar iyi davranırsan davran sen el kızısındır .. dedikoduya gelemiyorum bende kv le kız kardeşleriarasında inanılmaz telefon trafiği var kulağına yapışık geziyor teli herşeyi birbirlerine anlatıyorlar çekiştiriyorlar bebeğim için bile bana yem atmaya kalktılar evlendikten sonra 3 hafta sonra regl gördüm sonraki ay hamilelik testi yaptım 1 ay geçmedi diye sanki bebek var diye evlenmişiz gibi bir konuşma geçmiş aralarında bende dedikoduculardan uzak durmayı seçtim .. Yüzünü ozaman gördüm böyle terbiyesizliklere gelemiyorum okadar saygı göstermeme rağmen bunu bana kondurmaya çalışmış kendi gelinin bu senin nasıl böyle iftira atılır Allaha havale ettim aramıza da mesafe koydum şükür çok rahatım eşime de dedim daha o taraf hakkında konuşmuyoruz şükür rahatım ne arıyorlar ne soruyorlar ne geliyorlar daha güzel valla..

evet aslinda ben cenemi tutamiyorum...cok dolup esime hirsli hirsli anlatinca ne konunun ciddiyeti ne benim hakliligim hafife aliniyor..
galiba esimlede bu ailesi meselesi konusunda mesafe koymaliyim evet evet bundan sonra ki adimim bu olmali.
ben bu konulari konusmak istemiyorum saygi duyarsan iyi olur her ikimiz adina diyecegim..
buraya bu konuyu actigima cok memnunum iste kadin dayanismasi akilldan akil aliyoruz sonra cozum uretiyoruz.
kv konularida en iyi kadinlar arasi konusuluyor yaa ohhhh

görüşmemek imkansızsa kesinlikle mesafe koy hemde oldukça irice bir mesafe
Nasil yani aramiyorum mesela o arayinca soğuk cvp veriyorum oraya gidiliyo illaki hemde her hafta pazar yüz bulsa karı hergün gelecek bana

Nasil yani aramiyorum mesela o arayinca soğuk cvp veriyorum oraya gidiliyo illaki hemde her hafta pazar yüz bulsa karı hergün gelecek bana

benim anladigim mesafe bu zaten..
ben boyle kurtuldum meraba meraba o kadar hic muhabbet etmiuorum bisey sorsa hi hi he he

beyni cücük değildir de sanırsam yüzsüz olabilir...

Şöyleki mesafeliyim derken somurtup oturmuyorum.gayet gület yüzlüyüm,sohbet ederim , olması gerektiği kadar hizmet ederim ama okadar.öyle özel konulara,maddi konulara,içli dışlı olacağımız ortamlara girmiyorum ne eltimle ne kv ile.ben şanslıyım ki kv de mesafeli yapı olarak soğuk o yüzden eşimde hiç sorun etmiyor.ilişkimiz olması gerektiği gibi.çünkü kimse kv ile ana kız olamaz ben öyleyim diyeninde samimiyetine inanmam mutlaka bi beklentisi vardır karşı taraftan

çok doğru söylüyorsun.bencede içinden gelmeyen hiç birşeyi yapma.bu seni daha da uzaklaştırır çünkü.zamanla gelişen şeyler bunlar.nedir güleryüzünü eksik etmezsin iki tatlı sohbet edersin o.mesafeden kasıt soğuk davranmak değil.sadece özel konulara ve maddi konulara girmemek,çok içli dışlı olmamak.

çok çok iyi yapmışsınız. aynı durumdayız. ne kadar ekmek o kadar köfte artık:)

Gercekten yanimda olsan yanaklarindan opucem
Benim yasadiklarimi esimi kv mi o kadar iyi tanimlamissin psikolog musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…