- 21 Ağustos 2011
- 853
- 485
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
degilim canim bunlar benim evlilik tecrubelerim hep, yapilan haksizliklar vs..Gercekten yanimda olsan yanaklarindan opucem
Benim yasadiklarimi esimi kv mi o kadar iyi tanimlamissin psikolog musun
Bence onun genel agresif tavri var. Siz gayet normal birsey soylemissiniz o ne anlamis ve ne kadar ters cevap vermis. Sanirim siz haklisiniz ilk dediginizdedeYavrucum?
Terslemedim kimseyi, kızmak da haddime değil. Sadece insan kendi altındaki eşeği de görmeli diyorum.
Pardon kimle ilgili yaziniz bu alinti benimle olan bi yazismaydi anlayamadimBence onun genel agresif tavri var. Siz gayet normal birsey soylemissiniz o ne anlamis ve ne kadar ters cevap vermis. Sanirim siz haklisiniz ilk dediginizdede
Düşmanınız dahi olsa elinize tablet yada kitap alıp oturmanız hoş değil.Sohbet etmek zorunda değilsin ama nezaketen dinlemelisin.Eline sağlık diyorlar afiyet olsun diyemeyecek kadar acizsin.Bence sende bir anormalik var!
Pardon kimle ilgili yaziniz bu alinti benimle olan bi yazismaydi anlayamadim
Alintiyi gorunce cevaplar sanirimevet bunu bende anlamadim.
Olayi tamamen karistirmisim ya :) ben sephoraya senin icin demistim uymayin lutfen diye. Anladim simdi okuyunca tekrar. Evet evet dogru anlmissiniz sizin icin demisim :) saldiriya gecesiniz varsada buyrun simdiPardon kimle ilgili yaziniz bu alinti benimle olan bi yazismaydi anlayamadim
Sephora icin demisim buldum.Alintiyi gorunce cevaplar sanirim
CevapladimAlintiyi gorunce cevaplar sanirim
Tutumum saldirgan degildi karistirmayin lutfen.Olayi tamamen karistirmisim ya :) ben sephoraya senin icin demistim uymayin lutfen diye. Anladim simdi okuyunca tekrar. Evet evet dogru anlmissiniz sizin icin demisim :) saldiriya gecesiniz varsada buyrun simdi
:) ben neden seninle kavga edeyimki? Kiza hak verdim yanlis tavriniz yuzunden. Pesime dusen sizsiniz :) eee diyorsaniz ki bir kere oyle kiskirtilmaya geldim demek ki sorun yok :) alinti yapip yapamayacagimada birakin ben karar vereyim degil miTutumum saldirgan degildi karistirmayin lutfen.
Bu tip bir kiskirtmaya bir kere geldim bir daha asla gelmem kavga edecek baskasini arayin. Alinti yapmayin...
:) ben neden seninle kavga edeyimki? Kiza hak verdim yanlis tavriniz yuzunden. Pesime dusen sizsiniz :) eee diyorsaniz ki bir kere oyle kiskirtilmaya geldim demek ki sorun yok :) alinti yapip yapamayacagimada birakin ben karar vereyim degil mi