Bir elti kadar değerim yok mu yaaaa....

Düşmanınız dahi olsa elinize tablet yada kitap alıp oturmanız hoş değil.Sohbet etmek zorunda değilsin ama nezaketen dinlemelisin.Eline sağlık diyorlar afiyet olsun diyemeyecek kadar acizsin.Bence sende bir anormalik var!

Yavrucum?
Terslemedim kimseyi, kızmak da haddime değil. Sadece insan kendi altındaki eşeği de görmeli diyorum.
Bence onun genel agresif tavri var. Siz gayet normal birsey soylemissiniz o ne anlamis ve ne kadar ters cevap vermis. Sanirim siz haklisiniz ilk dediginizdede

Düşmanınız dahi olsa elinize tablet yada kitap alıp oturmanız hoş değil.Sohbet etmek zorunda değilsin ama nezaketen dinlemelisin.Eline sağlık diyorlar afiyet olsun diyemeyecek kadar acizsin.Bence sende bir anormalik var!

Aciz kelimesini aynen iyade ediyorun size..

Pardon kimle ilgili yaziniz bu alinti benimle olan bi yazismaydi anlayamadim:KK43:
Olayi tamamen karistirmisim ya :) ben sephoraya senin icin demistim uymayin lutfen diye. Anladim simdi okuyunca tekrar. Evet evet dogru anlmissiniz sizin icin demisim :) saldiriya gecesiniz varsada buyrun simdi

Son düzenleme:
Olayi tamamen karistirmisim ya :) ben sephoraya senin icin demistim uymayin lutfen diye. Anladim simdi okuyunca tekrar. Evet evet dogru anlmissiniz sizin icin demisim :) saldiriya gecesiniz varsada buyrun simdi
Tutumum saldirgan degildi karistirmayin lutfen.
Bu tip bir kiskirtmaya bir kere geldim bir daha asla gelmem kavga edecek baskasini arayin. Alinti yapmayin...

Tutumum saldirgan degildi karistirmayin lutfen.
Bu tip bir kiskirtmaya bir kere geldim bir daha asla gelmem kavga edecek baskasini arayin. Alinti yapmayin...
:) ben neden seninle kavga edeyimki? Kiza hak verdim yanlis tavriniz yuzunden. Pesime dusen sizsiniz :) eee diyorsaniz ki bir kere oyle kiskirtilmaya geldim demek ki sorun yok :) alinti yapip yapamayacagimada birakin ben karar vereyim degil mi :KK66:

X