- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
Tamam bi yerde hakli olabilirsin ama atarli gibiydi yorum simdi banada kizma haaYavrucum?
Terslemedim kimseyi, kızmak da haddime değil. Sadece insan kendi altındaki eşeği de görmeli diyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bi yerde hakli olabilirsin ama atarli gibiydi yorum simdi banada kizma haaYavrucum?
Terslemedim kimseyi, kızmak da haddime değil. Sadece insan kendi altındaki eşeği de görmeli diyorum.
Atarlı ne demek bilmiyorum. Kızgın demek istediniz herhalde. Öyle olsa da sizi ilgilendirmez ki. İyi akşamlar diliyorum size.Tamam bi yerde hakli olabilirsin ama atarli gibiydi yorum simdi banada kizma haa
Atar bu iste. Iyi aksamlar...Atarlı ne demek bilmiyorum. Kızgın demek istediniz herhalde. Öyle olsa da sizi ilgilendirmez ki. İyi akşamlar diliyorum size.
Ya huuu lanet olsun bu erkeklere hep mi biz haksiziz bizim gururumuz bizim haysiyetimiz yokmu bi ton laf etsin kv bizde teşekkür ederiz deyip oturalim bunu istiyorlar yetti canıma benimdeEşimle tartışmalarımızın yegane sebebi onun ailesi...
kv tam bir ruh hastası yaa resmen beni yönetmeye çalışıyor ama şuç benim çünki çok yüz verdim...daha doğrusu onun nasıl bir insan olduğunu yeni yeni çözüyorum...ilk tanıştığımızda bu kadında birşey var yüzüne bakınca huzur bulamıyor insan diye düşünmüştüm çatık kaşlı alttan alttan bakan ve sürekli bıdırdayan farklı bir kültürden olduğu için ilk zamanlar söylediklerini anlayamıyordum keşke de hiç anlamasaymışım...
doğum yaptım kv benim hemen iğleşemeyecek gibi göründüğümü göğüslerimin kocaman olduğu halde sütümün gelmediğini sanırım artık yarım bir insan olduğumu(sez doğum yaptım) felan söylendi söylendi en son gitti ohhh dedim 10 günlük sez. halimle gazlı bir bebek yaradan kopmak üzere olan göğüsler ve geçici göreve alınan eşimin işi nedeniyle taşınma...40 lı bebekle taşındım kimse selam vermedi..gazlı bebekle uğraştım kv eleştirdi beni kucağa alıştırmışım ve o iğrenç düşüncelerini tel. da bile belirti mevlüt yapacağız dediler kv evinde tek başıma 50 kişilik yemek hazırladım ne kv ne eltiler selam vermediler o oldu bu oldu bende bu süre zarfında evin çok dağınık olduğunu göğüslerimin çok kötü durumda olduğunu bebeğimin gaz sancılarına çok üzüldüğümü ve onun için korktuğumu söyledim söyledim durdum eltim de bir çocuk doğurdun amma mızmızlandın dedi hahahahah gülüştüler...
bu korkunç süreçde kimse yanımda olmadı ve ben doğum kilolarımı 15 gün içinde lohusa depresyonuyla verdim..
şimdi bebişim büyüdü... evimi yerleştirdim rahattım çok şükür kv hariç tabi beni sürekli sıkıştırıyor..
eltilerime yardım etmeliymişim hoşlarına gidermiş...
eltimi aramalıymışım sevinirmiş...
bahçeye tarlaya yardım etmeliymişim iyi olurmuş..
benim ailem ne biçim insanlarmış kv aramıyorlarmış (ailem çok sorunlu insanlar onlara hiç değinmek istemiyorum küsüm ve konuşmuyorum bunu kv sezinliyor ama çözemiyor bende belli ettmemeye çalışıyorum yılan gibi yokluyor ağzımı)
eve misafir geliyor adamlar içeri adım atmadan kalk hoşgeldin de diyor
yemek yiyoruz sofrayı toparlarken topla sofrayı diyor yani 15 yaşındaymışım gibi davranıyor
bu bir değil iki değil şimdi hiç konuşmuyorum hiç biriyle..
kv ye gdince hoşbulduk ve tıppp ağzımı bile açmıyorum alıyorum elime kitabımı tabletimi hiç muhattap olamıyorlar eskisi gibi emirde veremiyor kv
hastalık olmassa aramıyorum kv ile haftada 1 görüşüyoruz tel. da sağolsun bol bol laf çakıyor bende tak suratına kapatıp sarj bitti diyorum
asıl mesele eşimmm
eşim hep beni haksız buluyor
bana diyor ki eltimi arasam ne çıkarmış?
kv ile konuşssam ben arasam ne olurmuş
alttan alsam bişey kaybetmezmişim
çok kinciymişim
abartılacak bişey yokmuş
ben yeni ilçeye 8 ay oldu taşındım daha onlardan kimse kapımı çalmadı amnnnn gelmesinler de
eşime göre ben büyütüyorum
annesini savunuyor anlıyorum da yahu bir elti kadar da mı değerim yok
Eski konularını hatırlıyorum. Anne baban problemli, ablan problemli, kayınvaliden, eltin, görümcen problemli. Bu insanların hepsi ters, hepsi sorunlu ve hepsi sana mı denk geldi? Biraz kendine odaklanmalısın bence. Etrafındaki herkesle sorun yaşıyorsan sende de hata var demektir.
Bazı erkekler düşüncesiz olabiliyor bu tarz konularda..Aslında kayınvalidenin eşini arada bırakmaması lazım,olgun davranması lazım ama yapmıyor demek ki..Zor böyle insanlarla muhattap olmak Allah yardımcın olsun inşallah...Allah var eşim beni kırmaz aksini iddia etsem nankör olurum..
daha evvelden kendi ailevi sorunlarım yüzünden öfke kontrolümü yitirmiştim hatta anksiyetem var sinirlenince çok hırçın oluyorum amacı gaz vermemek olsa da ödün veren taraf olmamı istemesi çok çirkin...
elbette kimse istemediğim birşeye zorlayamaz beni
tekhlif etmesi bile oldukça sinirlendirdi
Anlatımınıza bayıldım Demek ki artık laf sokup hayatınızı zehir edemiyoarlar ..Buna sevindim ,o cad kaynanayı dize getirmişsiniz anneci koca sanırım size çocuk oyuncağı gelir
Ya huuu lanet olsun bu erkeklere hep mi biz haksiziz bizim gururumuz bizim haysiyetimiz yokmu bi ton laf etsin kv bizde teşekkür ederiz deyip oturalim bunu istiyorlar yetti canıma benimde
evet..
aslında ben haksızlığa tahammül edemiyorum bilmiyorum içim volkan gibi örneğin ;
çay ikram ediyorum kv ye ve tekrar isteyip istemediğini sorunca içtim ya nereme içeyim diyor
aynı şey yemek içinde geçerli yedim ya!!!
hep terliyor şimdi hiç sormuyorum koyuyorum ister içsin ister yanında yatsın
geçende bir akrabasının başına gelenleri anlatıyordu ben mutfaktaydım o anlatırken çekip gittim öylece kalakaldı baktı ardımdan
Bazı erkekler düşüncesiz olabiliyor bu tarz konularda..Aslında kayınvalidenin eşini arada bırakmaması lazım,olgun davranması lazım ama yapmıyor demek ki..Zor böyle insanlarla muhattap olmak Allah yardımcın olsun inşallah...
nereme içeyim mi Dilin o kadar uzun ki ıslanmamıştır daha diyesi gelir insanın be Hadsiz kadın ..İyi yapmışsın ..
Ne yaparsa yapsın sen tavrını koy..Bu tarz insanlar anca böyle davranınca anlıyor bazı şeyleri..Ne zaman ki biraz samimi olursun hemen tekrar çıkar tepene...En güzeli mesafeli olmak...eşim erdemli olmamı istiyor düşünsenize...
böyle birini tanıyorum okumuş kültürlü bir bayandı ve berbat bir kv ye sahipti ama herkes onun ne kadar iyi olduğundan bahsedip dururdu eşimde sanırım buna benzer bir tutum salık veriyor hemde kendi ruh sağlığım için...
halbu ki ben neysem oyum yapamam bunu..
böyle bir görev addedemem kendime
yapamam ki...
kv ile aynen bunu konuştum bak bu tavrın bize zarar verir en çok oğlun üzülür hem neden hırçınsın ne yaptım ki sana??
ama anlayamıyor onun zamanında kv ye ses edilmezmiş o neler çekmiş
alll şimdi nasıl oldu???
hem gıcık oluyorum hem hiç konuşmuyorum eğilip suratıma baktı geçende ne o küsmüyüz diyor
kaşlarımı hayır şeklinde kaldırdım o kadar...
Yaaa kuzum sen iyi bir hanimsin inşallah esin seni anlaryok yok öyle deme..
ben öyle demiyorum..
eşim iyi biri bana da iyi davranır
sadece erdem bekliyor benden bu ona göre bu demek
bense zaten daha evvelden çok ezilip çile gördüğüm için yine beni ezecekler korkusuyla feveran ediyorum
En başta mesafeli davranmayıp herşeylerine koştuğun için bukadar rahat davranıyorlar bence.ben başından beri mesafemi koydum içli dışlı olmadım ama saygıda da kusur etmedim.o yüzden kimse hiçbir şeyime karışamaz,yorum yapamaz şu an ki tavrını devam ettir,yapman gerektiği kadar yap kenera çekil.eşin istediği kadar ara falan desin...mecbur değilsin eltini falan aramaya..aran iyi olur seversin o ayrı ozaman ararsın ama istemediğin,içinden gelmediği halde zorla aratmasıda eşinin ayıbı bence
Ne yaparsa yapsın sen tavrını koy..Bu tarz insanlar anca böyle davranınca anlıyor bazı şeyleri..Ne zaman ki biraz samimi olursun hemen tekrar çıkar tepene...En güzeli mesafeli olmak...
şu kynanalar neden böyle ya valla hep elti ile kıyaslamalarına anlam veremiyorum bence ne kadr uzak o kadar rahat
En başta mesafeli davranmayıp herşeylerine koştuğun için bukadar rahat davranıyorlar bence.ben başından beri mesafemi koydum içli dışlı olmadım ama saygıda da kusur etmedim.o yüzden kimse hiçbir şeyime karışamaz,yorum yapamaz şu an ki tavrını devam ettir,yapman gerektiği kadar yap kenera çekil.eşin istediği kadar ara falan desin...mecbur değilsin eltini falan aramaya..aran iyi olur seversin o ayrı ozaman ararsın ama istemediğin,içinden gelmediği halde zorla aratmasıda eşinin ayıbı bence