Bir elti kadar değerim yok mu yaaaa....

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
Eşimle tartışmalarımızın yegane sebebi onun ailesi...
kv tam bir ruh hastası yaa resmen beni yönetmeye çalışıyor ama şuç benim çünki çok yüz verdim...daha doğrusu onun nasıl bir insan olduğunu yeni yeni çözüyorum...ilk tanıştığımızda bu kadında birşey var yüzüne bakınca huzur bulamıyor insan diye düşünmüştüm çatık kaşlı alttan alttan bakan ve sürekli bıdırdayan farklı bir kültürden olduğu için ilk zamanlar söylediklerini anlayamıyordum keşke de hiç anlamasaymışım...
doğum yaptım kv benim hemen iğleşemeyecek gibi göründüğümü göğüslerimin kocaman olduğu halde sütümün gelmediğini sanırım artık yarım bir insan olduğumu(sez doğum yaptım) felan söylendi söylendi en son gitti ohhh dedim 10 günlük sez. halimle gazlı bir bebek yaradan kopmak üzere olan göğüsler ve geçici göreve alınan eşimin işi nedeniyle taşınma...40 lı bebekle taşındım kimse selam vermedi..gazlı bebekle uğraştım kv eleştirdi beni kucağa alıştırmışım ve o iğrenç düşüncelerini tel. da bile belirti mevlüt yapacağız dediler kv evinde tek başıma 50 kişilik yemek hazırladım ne kv ne eltiler selam vermediler o oldu bu oldu bende bu süre zarfında evin çok dağınık olduğunu göğüslerimin çok kötü durumda olduğunu bebeğimin gaz sancılarına çok üzüldüğümü ve onun için korktuğumu söyledim söyledim durdum eltim de bir çocuk doğurdun amma mızmızlandın dedi hahahahah gülüştüler...
bu korkunç süreçde kimse yanımda olmadı ve ben doğum kilolarımı 15 gün içinde lohusa depresyonuyla verdim..
şimdi bebişim büyüdü... evimi yerleştirdim rahattım çok şükür kv hariç tabi beni sürekli sıkıştırıyor..
eltilerime yardım etmeliymişim hoşlarına gidermiş...
eltimi aramalıymışım sevinirmiş...
bahçeye tarlaya yardım etmeliymişim iyi olurmuş..
benim ailem ne biçim insanlarmış kv aramıyorlarmış (ailem çok sorunlu insanlar onlara hiç değinmek istemiyorum küsüm ve konuşmuyorum bunu kv sezinliyor ama çözemiyor bende belli ettmemeye çalışıyorum yılan gibi yokluyor ağzımı)
eve misafir geliyor adamlar içeri adım atmadan kalk hoşgeldin de diyor
yemek yiyoruz sofrayı toparlarken topla sofrayı diyor yani 15 yaşındaymışım gibi davranıyor
bu bir değil iki değil şimdi hiç konuşmuyorum hiç biriyle..
kv ye gdince hoşbulduk ve tıppp ağzımı bile açmıyorum alıyorum elime kitabımı tabletimi hiç muhattap olamıyorlar eskisi gibi emirde veremiyor kv
hastalık olmassa aramıyorum kv ile haftada 1 görüşüyoruz tel. da sağolsun bol bol laf çakıyor bende tak suratına kapatıp sarj bitti diyorum
asıl mesele eşimmm
eşim hep beni haksız buluyor
bana diyor ki eltimi arasam ne çıkarmış?
kv ile konuşssam ben arasam ne olurmuş
alttan alsam bişey kaybetmezmişim
çok kinciymişim
abartılacak bişey yokmuş
ben yeni ilçeye 8 ay oldu taşındım daha onlardan kimse kapımı çalmadı amnnnn gelmesinler de
eşime göre ben büyütüyorum
annesini savunuyor anlıyorum da yahu bir elti kadar da mı değerim yok

Ağırlığını koy yüz verme eninde sonunda anlayacaklar hatalarını.

Hiç şaşırmadım..Biride çıkıp demiyor ki burda eşim beni savundu diye..Alıştık artık bu konulara..Ayrıca eltin seni arasın sen niye arayacakmışsın..Aynen devam et tavrına kim ne derse desin boşver...

kadını kül eden de gül eden de koca, eskiler bide şey der iyi bişey olsa gonca derlerdi koca değil. ..yani sıkıntı eşinde o set çekse dertler biter bunun formülü de senin onu bastırman sinmemen ona kaybetme korkusunu yasatman

Sen guzel guzel bebegini buyut onlarin islerinede hic karisma sanada yazik bebekli bi kadinsin sonucta hic kimse icin kendini yormaya degmez bide sen ne dersen de onlar anlamiycakki salla gitsin

o hengamede okuduğun kitabı nasıl anlıyosun ya ))

eşine de buaraya yazdığın gibi söyledin mi

maksat sizinle ilgilenmiyorum imajını vermek...
üzerime düşeni çaydır kahvedir yapıp
facede tabletle telefonla kitapla meşgul oluyorum..
eline sağlık deseler de afiyet olsun demiyorum başım aşağıda onaylar şekilde gülümsüyorum sadece

Butun bunlarin sebebi esiniz. Ondan hayir yoksa hic bir lafa takmayip mesafe koymaya devam etmeniz gerekiyor.

Ağırlığını koy yüz verme eninde sonunda anlayacaklar hatalarını.

inanılmaz kıskançlar...
hep şüphe etmiştim en son birisi ispiyonladı eltilerimi sezinlemiştim ama acaba mı diyordum ardımdan çok konuşuyorlarmış ..
konuştuklarından şunu anladım bana gıpta ediyorlar
zor günümde intikam aldılar demek ki...
Rabbim bir daha düşürmesin

Allah var eşim beni kırmaz aksini iddia etsem nankör olurum..
daha evvelden kendi ailevi sorunlarım yüzünden öfke kontrolümü yitirmiştim hatta anksiyetem var sinirlenince çok hırçın oluyorum amacı gaz vermemek olsa da ödün veren taraf olmamı istemesi çok çirkin...
elbette kimse istemediğim birşeye zorlayamaz beni
tekhlif etmesi bile oldukça sinirlendirdi

Eşimle aslında iyi anlaşıyoruz
tek sorun onun ailesi en azından kabul etse bari
göz göre göre göre oluyor herşey

Oyle olur canim elti eltinin iyiligini istemez kiskaniyolardir muhtemelen

Sen guzel guzel bebegini buyut onlarin islerinede hic karisma sanada yazik bebekli bi kadinsin sonucta hic kimse icin kendini yormaya degmez bide sen ne dersen de onlar anlamiycakki salla gitsin

kayınvalidemle nasıl baş etmeliyim bilmiyorum
onlara gidince stresli hissediyorum
her an bir olay...
yardım etmeyi asla ve asla istemiyorum eltilerime
onlar bana etmedikleri için çünki eskiden her işlerine yardımcı oluyorudm
kv aynı şeyleri tekrar bekliyor benden ve göremeyince sorun çıkarıyor
bazende hırçın davranıyor sesini yükseltiyor
ama ben kendimden korkuyorum öfke kontrolüm zor ondan ses etmiyorum o kadına yoksa kül ederim onu ömründe duymadığı şeyler duyar hatta yakasından tutup silkeceğim geliyor o derece..
o zamanda hiçbirşey eskisi gibi olmaz
eşimin sevgisini kaybetmek istemiyorum
alttan alttan laf çakmak da istemiyorum çünki haklıyım ahh kv nefret ediyorum senden
bu şehirde sana uyuz olan biri var biri var

Butun bunlarin sebebi esiniz. Ondan hayir yoksa hic bir lafa takmayip mesafe koymaya devam etmeniz gerekiyor.

eşim bugün sinirendirdi beni
evet alttan almamı istemesi beni çıldırttı

Eski konularını hatırlıyorum. Anne baban problemli, ablan problemli, kayınvaliden, eltin, görümcen problemli. Bu insanların hepsi ters, hepsi sorunlu ve hepsi sana mı denk geldi? Biraz kendine odaklanmalısın bence. Etrafındaki herkesle sorun yaşıyorsan sende de hata var demektir.

Acaba psiyatra mi gitsen rahatlarsin bence
Ben gitmistim cok iyi gelmisti simdi yine rahatsizlanmaya basladim yine gidecem cocuklari birakacak birini bulabilirsem tabi
En iyi cozum dr ve uzak kalmak

Yavrucum niye tersleniyon sen
Yavas ol biraz kizmak yok ablaya tamammi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…