• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir düğün meselesi daha

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.544
1.516
83
Düğün meselesi ama arkadaşla ilgili bu sefer.

Bi arkadaşın gelecek ay düğünü var şehir dışında. Bu kişiyle bi süre aynı yerde çalıştık. Sonra kurumu değişti.
Beni iş yerinden arkadaş edinilmez mottosunu kazandıran bi kızdır. Çok hayal kırıklığına uğrattı. İnanılmaz politik biri. Burda yüzüme gülüp arkamı dönünce arkamdan konuşabilir. Nerden mi biliyorum yan yana geldiğimizde x hakkında y hakkında saçma sapan konuşmasından. Ama inanılmaz Güler yüzlü inanılmaz cana yakın hani kimse kondurmaz duymasa o yapmaz der.

dışlamaya çalışmalar ama sanki çağırıyormuş gibi son dk yemeğe gidiyoruz diye davet etmeler vsvs böyle ufak tefek şeyler.

Yakın zamanda düğünü var açıkçası şehir dışında olduğu içinde gidesim yok.
Ama yüz yüze bakıyoruz diye gitmek mi gerekir. İş arkadaşlığı durumunu gitmemek daha mı zora sokar? Yoksa normal bir şey mi bu konuda Usul nedir

Bi arkadaşın gelecek ay düğünü var şehir dışında. Bu kişiyle bi süre aynı yerde çalıştık. Sonra kurumu değişti.
Beni iş yerinden arkadaş edinilmez mottosunu kazandıran bi kızdır. Çok hayal kırıklığına uğrattı. İnanılmaz politik biri. Burda yüzüme gülüp arkamı dönünce arkamdan konuşabilir. Nerden mi biliyorum yan yana geldiğimizde x hakkında y hakkında saçma sapan konuşmasından. Ama inanılmaz Güler yüzlü inanılmaz cana yakın hani kimse kondurmaz duymasa o yapmaz der.

dışlamaya çalışmalar ama sanki çağırıyormuş gibi son dk yemeğe gidiyoruz diye davet etmeler vsvs böyle ufak tefek şeyler.

Ama yüz yüze bakıyoruz diye gitmek mi gerekir. İş arkadaşlığı durumunu gitmemek daha mı zora sokar? Yoksa normal bir şey mi bu konuda Usul nedir

Gitmenizi gerektiren herhangi bir bağınız yok ki. İş yerinde sözle tebrik etmeniz yeterli olacaktır.

Kp'nin kıçının kızgınlığı ne ?
Bir tek anlamayan ben miyim ?
Neden böyle konuşuyor bu adam.
Zaten evlenilmis,olay bitmiş.
Kocan gidip dert yaniyor olmasın ailesine seninle alakali.
Yani durup dururken kp neden gelini gözüne alıyor.
KV olsa yine bir nebze derim de kp bir tuhaf geldi.
Paşa paşa gidebilcegini söyleyen kocanın nezninde ise söz hakkın yok.

Kp'nin kıçının kızgınlığı ne ?
Bir tek anlamayan ben miyim ?
Neden böyle konuşuyor bu adam.
Zaten evlenilmis,olay bitmiş.
Kocan gidip dert yaniyor olmasın ailesine seninle alakali.
Yani durup dururken kp neden gelini gözüne alıyor.
KV olsa yine bir nebze derim de kp bir tuhaf geldi.
Paşa paşa gidebilcegini söyleyen kocanın nezninde ise söz hakkın yok.
Bence yanlış konu.Ama yorumuna katılıyorum🤣

Onu buraya nasıl yazmayı başardım,en son bunu da başardım yani 🤣
Ben sabahın erken saati bir proje çalışması grubundan (çook üst kademe amirlerimin de olduğu bir grup) gelen mesaj üzerine arkadaşa aksaklıklar hakkında üstruplu saydırdığım mesajı gönderdim.Sonra hazırlanmak için lavaboya gittim.Telefon nasıl çalıyor..yetişemedim ..elime telefonu aldığım gibi ekranda arkadaştan gelen mesajı gördüm;"O mesajı bana gönderdiğini düşünerek mi gönderdin? " Oluyor yani arada🤣🤣

Ben sabahın erken saati bir proje çalışması grubundan (çook üst kademe amirlerimin de olduğu bir grup) gelen mesaj üzerine arkadaşa aksaklıklar hakkında üstruplu saydırdığım mesajı gönderdim.Sonra hazırlanmak için lavaboya gittim.Telefon nasıl çalıyor..yetişemedim ..elime telefonu aldığım gibi ekranda arkadaştan gelen mesajı gördüm;"O mesajı bana gönderdiğini düşünerek mi gönderdin? " Oluyor yani arada🤣🤣
Ohooo oo.
Ona kaldiysak : Bize gelen irsiyede bir ürünü koli yerine adet bazli olarak islemisler.Duzeltme için yazmam gereken ise ; xxx nolu irsaliyedeki yy kodlu ürünün adet olarak tanımlanan kısmını silermisiniz..Peki Bacın ne yazmış : tanımlanan kısmını s..krmisiniz.🤣🤣
Adamda hiç bozuntuya vermemiş,tamam yaparız diyerek dönmüş bana.

Gitmeyin o tarihte de başka bir işiniz olduğunu söyleyip bahane uydurabilirsiniz.
Ya da dümdüz tebrik ederim kısmet olursa gelirim deyin gitmeyin.
Çok abartmaya gerek yok bence

Bu kadar sevmediğiniz kişinin düğünü üst sokakta olsa gidilmez, değil ki başka şehirde…

Neden Çünkü yan yana gelince en yakın arkadaşmışız gibi davranıyor samimiyet paylasımlar filan. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum gitmek mi lazım acaba dedim
Kızın iletişim dili bu..canım,cicim goyunu seviyor.

Samimiyetiniz yoksa gitmek zorunda değilsiniz benim aynı durumda bir arkadaşımın bu haftasonu düğünü var(yani karakter olarak değil de tanışıklık ve iş durumu aynı) buraya 6 saatlik mesafede ama biz samimiyiz onunla iş ortamında tanıştık ve sonra nakille farklı kuruma geçti ama ben bile bu pahalılıkta düşünüyorum gidip gitmemeyi, sadece yol parası bile 500 TL, bunun konaklaması yolda masrafı vs bütçem sıkışık bu aralar ama sizin yerinizde olsam hiç düşünmezdim bile hem samimiyet yok,hem ayrı şehirde, kısacası gitmezdim.

Back
X