- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
ALLAH razı olsun canım benim. İnşaALLAH eteğine taş bile değmez :-*77 tane yaa vedud çektim rabbim gönlündeki hayırlısıyla nasip etsin inşallahh
ALLAH bin kere razı olsun sizden. Tüm güzellikler ve hayırlar sizinle olsun. Ben bir dua istedim sizler bir sürü dua yolladınız. Böyle iyilikler hala var, ne güzel RABBİM... Ne muradınız varsa versin ALLAH.Sizin için 1 Fatiha, 20 Ya Vedud, 55 Ya Rafi, 55 Ya Mucib okudum.
Kalbinizden geçen tüm dualar kabul olsun, hayırlı isteğinizin çok şükür oldu sevincini yaşarsınız inşallah.
ALLAH razı olsun. Sizin de ne muradınız varsa versin RABBİM. Her şey gönlünüzce olsun :-*3 tane Ayetul Kursi okudum.
Insallah her sey guzel gonlunce olur.
ALLAH ım sizin de tüm dualarınızı kabul etsin, yüzünüz hep gülsün inşaALLAH :-*129 El Latif, 20 El Vedud , 351 Er Rafi, 55 El Mucip okudum.
Dileğiniz hayırlısıyla gerçekleşsin inşallah.
Konunuz kapanmadan yazayım istedim :) sonuç almanıza çok çok sevindim, inşallah her zaman çok güzel sonuçlar alırsınız :)Canım arkadaşlarım.
Sizlerden ALLAH razı olsun. RABBİM gönlünüzün muradını versin. Bugün sizlerden dua istediğim hayırlı işim için sonuç aldım. Sizler dua ettiniz gönlünü açtınız. RABBİM sizden razı olsun.
ALLAH razı olsun canım hepimizin inşaALLAH sizlerin de gönlündeki hayırlısı ile olsun.3 ayet-el kürsi okudum Allah yar ve yardımcın olsun inşallah hakkinda hayırlı kılar isteğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?