- 20 Temmuz 2014
- 611
- 692
- 23
Herseyi esinizden ve ailesinden bekleyip milyon tane hayal kirikligi yasamissiniz.Yapmaniz gereken , hicbirsey beklememekti.Vaad edilse dahi olmadi diye karalar baglamaya gerek yok.Elbette sozunu tutmayan kisi yada kisilere ayni sicaklikta olunmaz ancak kendiniz de calisabilirdiniz heralde.Rahatsizliginiz engel mi oldu?Eger hastaliginiz engel bir durum degilse calismalisiniz.Hersey icin fatih bilir fatih alir mantiginda giderseniz habire eltim onu aldi eltim bunu takti diye psikolojinizin bozulmasi da cok olasi ve eltinizin alayina maruz kalmaniz da sasirtici olmuyor.Eger mutlu olmak istiyorsan sifir beklenti yasayacaksin hayatta.Guclu olacaksin.Kocanin agzina yada eline bakmayacaksin.Kimseye minnetin olmayacak.Kimse de seni kaybetmek istemeyecek.Once kendi kiymetini bileceksin ki elin insanlari da senin kiymetini bilsin.Kendi karakterin olacak.Zaten oyle oldugu anda eltim onu yapmis , kv bunu demis , kp sunu istemis gibi dertlerden ariniyorsun.Ne kadar guclu olursan o kadar mutlu oluyorsun.
Turkiyedeki gelin kv kp sorunlarinin ezici cogunlugunun sebebi gelinlerin issizligindendir.Cunku issiz gucsuz insanin vakti cok olur.Kim ne yapmis kim ne giymis bunlara kafa yorar o guruh.Dinden konu acilsa en dinci onlardir kimse onlarin eline su dokemez :) uret bisey yap dersin , yok gunah derler.Ee al sana gunahlardan bi demet , issizlikten yani bol vakitten giybetin dibine vur , kv kp nin arkasindan at tut , sabah aksam non stop mesai dedikodu , eltiye gorumceye hased ve gun biter cok sukur.Eee bunlardan emekli olunca da bozuk bir psikolojiye aglamamak lazim.
Turkiyedeki gelin kv kp sorunlarinin ezici cogunlugunun sebebi gelinlerin issizligindendir.Cunku issiz gucsuz insanin vakti cok olur.Kim ne yapmis kim ne giymis bunlara kafa yorar o guruh.Dinden konu acilsa en dinci onlardir kimse onlarin eline su dokemez :) uret bisey yap dersin , yok gunah derler.Ee al sana gunahlardan bi demet , issizlikten yani bol vakitten giybetin dibine vur , kv kp nin arkasindan at tut , sabah aksam non stop mesai dedikodu , eltiye gorumceye hased ve gun biter cok sukur.Eee bunlardan emekli olunca da bozuk bir psikolojiye aglamamak lazim.