• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir dosta arkadaşa ihtiyacim var

Kendime uygun bi is ariyorum ama malesef bulamadim
Bir yakınım da aynı sorundan muzdaripti.Evde oturdukça yapılanlar aklına gelir bir türlü gitmez devamlı bana onu yaptılar bana bunu yaptılar deyip kendini yer bitirirdi.Sonra işe girdi.Diyor ki;evde kalınca kafayı yiyordum,işte aklıma bile gelmiyorlar bedensel yorulsamda kafam rahat.Dışarıda çalışamasanız da evde dikkatinizi verebileceğiniz bir iş yapabilirsiniz.Birde yakın arkadaşınız yoksa içinize ata ata daha kötü olursunuz.Burada yazışmak bile size iyi gelebilir:KK19:

bu hayatta ben sunu anladim arsız olan insanlar hep elustunde tutuluyo iyi niyetli olanlar hep eziliyo bence cekip gidin uzaklara onu yapanazsanız bu saatten sonra olması zor olabilir ama herkeze haddini bildir bence kapinı acma musait degilimde

bır daha kapılarını acmayın olsun bıtsın!

Allah hidayet versin böyle insanlara. Sizin de yardımcınız olsun. Üzmeyin kendinizi. Bu insanları da kaale almayın. Yoklarmış gibi davranın. Aldırış etmeyin. Fenalık yapsanız anlayacak tiplere benzemiyorlar çünkü.
neler yaptım bi bilseniz bi kere deliliğe bile vurdum ama hayır anlamıyoorlar zaten artık çözüm aramıyorum sadece üzülüyorum bu dünyayı kalıcı sanıyorlar hak sahibi hakkını istemeyecek sanıyorlar

Bir yakınım da aynı sorundan muzdaripti.Evde oturdukça yapılanlar aklına gelir bir türlü gitmez devamlı bana onu yaptılar bana bunu yaptılar deyip kendini yer bitirirdi.Sonra işe girdi.Diyor ki;evde kalınca kafayı yiyordum,işte aklıma bile gelmiyorlar bedensel yorulsamda kafam rahat.Dışarıda çalışamasanız da evde dikkatinizi verebileceğiniz bir iş yapabilirsiniz.Birde yakın arkadaşınız yoksa içinize ata ata daha kötü olursunuz.Burada yazışmak bile size iyi gelebilir:KK19:
malesef yakın arkadslarım ikisi de evlenince beni aramaz sormaz oldu komşularım da suriyeli 2 si diğerleri de samimi degiller hiç bi kere görmüşümdür belki annemlere anlatamıyorum ki

Kızkardeşiniz var mı? Böyle durumlarda kızkardeş aranıyor.İnsan annesiyle paylaşamıyor sıkıntılarını yabancıya da güvenemiyor

Kızkardeşiniz var mı? Böyle durumlarda kızkardeş aranıyor.İnsan annesiyle paylaşamıyor sıkıntılarını yabancıya da güvenemiyor
kız kardeslerim var 11 ve 19 yasında okuyorlar

Sorun arkadaşıyla ,komşusuyla olsa ilişkisini keser de aileyle biraz zor.Mecbur yüzyüze baktıkları bir sürü ortamda bulunuyorlar
aynen mecbur görüşüyorsun eltim 2 3 haftadır pazar kahvaltısına çagırıyordu dün gitmek zorunda kaldık kaynım abi h... nin bi kötülüğü mü gördünde gelmiyorsun demiş mecbur gidiyorsun 2 sine gitmesen 1 inde gidiyorsun yani

aynen mecbur görüşüyorsun eltim 2 3 haftadır pazar kahvaltısına çagırıyordu dün gitmek zorunda kaldık kaynım abi h... nin bi kötülüğü mü gördünde gelmiyorsun demiş mecbur gidiyorsun 2 sine gitmesen 1 inde gidiyorsun yani
boşan ve ilişkini kes en popüler cevap zaten:KK48:

boşan ve ilişkini kes en popüler cevap zaten:KK48:
hani kocamın bi suçu olsa yada hiçbişey yapmasa boşarım ama öyle bi çırpınıyor ki biri annesi iyi yada kötü diğeri hanımı o da şaşırdı artık

hani kocamın bi suçu olsa yada hiçbişey yapmasa boşarım ama öyle bi çırpınıyor ki biri annesi iyi yada kötü diğeri hanımı o da şaşırdı artık
Senin konun olarak demedim, normalde her konuda öyle yorumlar çok oluyor.Tabi ona da hak vermek lazım arada kalıyor.Üzülme canım hepimiz bu yollardan geçtik. Zamanla düzelir

Canım eşinin artık ailesine mesafe koyması gerekiyor.
Siz anca öyle düzelirsiniz. tabi başka büyük sıkıntınız yoksa.
Çünkü görüştükçe unutamıyorsun yenilerini ekliyorsun üstüne

Senin konun olarak demedim, normalde her konuda öyle yorumlar çok oluyor.Tabi ona da hak vermek lazım arada kalıyor.Üzülme canım hepimiz bu yollardan geçtik. Zamanla düzelir
inşallah

Canım eşinin artık ailesine mesafe koyması gerekiyor.
Siz anca öyle düzelirsiniz. tabi başka büyük sıkıntınız yoksa.
Çünkü görüştükçe unutamıyorsun yenilerini ekliyorsun üstüne
ilk evlendiğimiz de tam 1.5 yıl görüşmedik ailesiyle arkadsları akrabaları hepsi irtibatını kesti eşimle karı sözü dinliyor diye sonra benim babam yavrum sen de bi bebe tasıyon karnında git kv denin kp derin elini öp dedi barıstık sonra 3 ay yine görüşmedik sonra 6 ay en son 3 daha görüşmedik ama nafile :(

ilk evlendiğimiz de tam 1.5 yıl görüşmedik ailesiyle arkadsları akrabaları hepsi irtibatını kesti eşimle karı sözü dinliyor diye sonra benim babam yavrum sen de bi bebe tasıyon karnında git kv denin kp derin elini öp dedi barıstık sonra 3 ay yine görüşmedik sonra 6 ay en son 3 daha görüşmedik ama nafile :KK43:

Yani görüşmediğiniz de iyi misiniz değil misiniz?

Back
X