Bir doğum günü meselesi

Bana da öyle geliyor ama sonra diyorum ki elin iyisi mi olur diyorum. Adam gibi adam kalmadı ki boşansan ne yapacaksın. Şimdi ayrı dert o zaman ayrı dert
İlk konunuzu hatırladım galiba, siz hiç tanımadan evlenmişsiniz ve bu adam ailesinden kopup bir birey olamamış biri. Ben de çok pahalı hediyeleri, kutlamaları önemli bulmam ama yaptığı cidden öküzlük. Kendinize bu adamı mı layık görüyorsunuz ya da boşanmaktan mı korkuyorsunuz? Elin iyisi değil, asla eş ve baba olamayacak kapasitede biri bu adam. Umarım aklınızı başınza toplayıp bir aydınlanma yaşarsınız en kısa sürede.

Çok haklısın.bence bu adam sizin içinize sinmiyor.

Bana da öyle geliyor ama sonra diyorum ki elin iyisi mi olur diyorum. Adam gibi adam kalmadı ki boşansan ne yapacaksın. Şimdi ayrı dert o zaman ayrı dert
Evlenmek zorunda değilsiniz,evet elin iyisi olur aman adam yok diye bu hanzolari çektikçe kendi hakkıniza giriyorsunuz.Bunca yıldır bdv yım bazı kadınların kafa yapisi okumuş ,cahil hiç değişmiyor ."Aman dışardaki deliyi cekmektense evimin delisini çekerim "
Çekmeyin ne evin, ne elin delisini çekmeyin,birden çok hayat verilmiyor tek ömrümüz ver bir daha gelmeyeceğiz bu dünyaya en iyi ihtimalle 2 nesil sonrası bizi hatırlamayacak,bir erkek için yapılan fedakarlığı bilmeyecek bilse salakmis diyecekler belki de .......

Bu adam sevi sevmiyor, özlemiyor.bence boşanmalısin.ben geçen biriyle tanıştım.ilk buluşmaydı. Benim de o gün doğum günümdü.adam öğrenir öğrenmez gitti en pahalı pastadan alıp geldi.çıkışta da yemeğe götürmeye çalıştı en pahalı restorana.sevmeye de gerek yok yani.insanlik gereği bile daha fazlası yapılıyor.

Canım çok haklısın ama biliyor musun daha çok özlemesi ödenmesi gerekirken böyle oluyor sonra sen son hadde geliyorsun herseyi alttan alıp sonra bu daha da basitlesiyor o yüzden bence basite alma doğru yoldasın

Ay miy miy miy sinir oluyorum sizin gibilere. Çok bile almış çiçek bence de.

Konu sahibi sana tek tavsiyem ( şu an acımasız gibi gelebilir ama ileride dost acı söyler atasözünün kıymetini iyi anlayacaksın) bu adamdan sakın çocuk yapma. Bu evlilik olmaması gereken bir evlilikmiş. Bir hata olmuş seni hiç hak etmeyen bir adamla evlenmişsin. Bu yaptıkları saçma sapan hareketleri şimdilik bardağı damla damla dolduruyor. Kendince ılımlı bakmaya çalışarak onun odunluğunu yumuşatmaya evliliğinin ve eşinin düzeleceğine dair kendini ikna etmeye çalışıyorsun. Biz ne dersek anlamsız şu aşamada çok hassas olduğun için boşanma kararı almayacaksın ama eşin de durmayacak bir gün bu bardak taşacak ve sen bu adama yol vereceksin. İşte o vakit geldiğinde bir hata daha yapmış olmamak için çocuk yapma. Bu adamın sevme kabiliyeti yok. Düşüncesiz, sığ bir adam. Bir çiçeği de kendine lütuf görme sakın. Millet karısına neler neler alıyor nasıl davranıyor. Olay maddiyat değil eşin manevi olarak da seni çok yoksun bırakıyor ve ilgilenmiyor. Anneci biri, henüz büyüyememiş ve yetişkin bir erkeğin sorımluluklarının farkında değil. Bir bebeğiniz olursa baba sevgisinden ilgisinden şefkatinden yoksun büyür. Bu evlilik böyle gitmez işin gücün yoğun bir sürü şeye yetişiyorsun tek başına bir de çocuğunu tek büyütmek zorunda kalırsın. Biliyorum bunlar üzücek seni, belki inciniyorsun şu an sana böyle olumsuz konuştuğumuz için ama emin ol ben buradan sinir krizi geçiriyorum bu adamın sana yaptıklarına. Görünen dağın uzağı olnaz. Bu adamdan olmayacağı da belli. Milleti de geç kendi karısının onu düşündüğü kadar bile düşünüp jest yapmıyor. Tek sorun bu da değil ilgisiz sorumsuz düşüncesiz. Bir ilişki tek taraflı çabayla yürümez. Kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsın. Yeni bir şehir işin zorluğu onca şey arasıbda ondan beklediğin tek şey ilgi. Bunu bile sana çok gören bir adam için çabalamak kendine saygısızlık olur. Çok değerlisin ve lütfen kendi iyiliğini düşün.

Ben parasına ve bazen alınan hediyelere de takılmam içten gelen güzel bir söz ve bunu gerçek anlamda hissettirmek 300 tl lik bir hediyeden daha kıymetlidir benim için veya 15 binlik bir yüzükten …
Size 20 bin değerinde bi kolye de alsa daha güzelleri vardı diye konu açabilşrmişsiniz gibi bir his uyandırdınız bende …. 1 sene de bir tane çiçek alan adam var karşınızda ve onu en iyi siz tanıyorsunuz evlenmeden önce hediyelerden çok hoşlanan insanlar lütfen sürekli hediyelere boğan adamlarla evlensin ki kimse üzülmesin şahsi fikrim .

Bu işin sonu boşanmaya gider. Çünkü belli başlı davranışlar var. Bağlılık,sevgiyi güzel belli etme,sahip çıkma vs.
Bence çocuk düşünceniz varsa yapmayın. Evli ve mutlu insan ikili iletişimde acabalar yaşamaz.

Çiçeğin fiyatına gelene kadar çok problemler var

Önceki mesajim((((Kendisine kırıldığımı en azından ilk beraber doğum günüm bir sürpriz beklediğimi söyledim, belki yemeğe çıkarabilirdin dedim. Kendimi gecistirilmis hissettim dedim. Dün akşam abisi gelmişti başka şehirden. Ve otogardan beni 20:30 gibi alınca yine kayinvalidemlere gittik,orda eltimlerle biraz oturduk 22:30a kadar. Kayinvalidemin yanında eltimler kalacağı için biz eve gecebildik bu sefer (önceki konuya bakabilirsiniz bu detaylar için) kac haftanın ardından. Bugün sabah kahvaltıya yine kayinvalidemlere gittik,öğleden sonra da beraber piknik yaptık maaile. Piknik bitti bu sefer akşam tekrar kayinvalidemlere gittik,23:15'e kadar yine eşim abisi ailesiyle oturdu ve sonra evimize geçtik. Ben çok bozuğum tabi doğum günü mevzusuna ,çünkü kendimi kıymetsiz hissediyorum eve gelince konuyu açtım, biraz hır gür çıktı. Dedi ki zaten küsüz limoniyiz,bu yolladığım çiçek bile fazla sana dedi. Normalde küsken hiç yapmam ama insanligimdan yaptım,seni gorevlendirmenin olduğu yerde iş arkadaşlarının arasında onore ettim bi de sürpriz mi yapacaktım dedi. Bugün yaptığımız pikniği yemeğe say dedi. Sorduğuma soracagima pişman oldum ,daha da kötü moralim bozuldu )))
Yani olay fiyatı değil, sırf bir şey yaptım demek adına gecistirildigimi hissetme. Yoksa gelince dedim yüzüme karşı doğum günümü kutladığını söylemeyecek misin,kutlamayacak misin diye.. bak yemin ederim içten bir sarılış,öpücüğe bile razı olan mal taifesindenim ben.. ama ona bile kutlamadı, trip trip trip küsmüş falan filan . Ama iyi tanımama konusunda haklısınız maalesef

Allah razı olsun ,bilmiyorum şu noktadan sonra kurtuluş var mı ama 1 yılım böyle geçti. Ay sonunda 1 yılımız dolacak,böyle giderse aile büyüklerine konuyu açarız bilmiyorum üzülüyorum cok

Acilen net çizgilerinizi belirtin ve durumun ciddiyetini koyun ortaya … sürekli annesine gitmek istiyorsa bir süre eve gelme sen annenle yaşa diyin böyle şey mi olur evlenmeyip annesi ile yaşayıp bi de annesinin elinden beslenseydi 3 yaşında çocuklar gibi …Böyle insanlara anlam veremiyorum ya

daha tanımadan etmeden evlenirsen öyle yangından mal kaçırır gibi olacağı bu.
Aska inancimi kaybettiğim için arada da iyi referanslar olunca evlendim. Yani dedim hepsi aynı haltsa bu adamların belki birilerinin tavsiye ettiği daha iyi olur diye. Adam el iyisi çıktı, haklısınız sonuna kadar ama oldu yani maalesef

Çok özür dileyerek neden bu kadar eziksiniz?Sinirlerinizi felan mı aldırdınız?
Sorduğuma soracağıma pişman oldum diyorsunuz eşiniz size bunları söylerken siz sustunuz mu gerçekten?
İnsan kendi değerini birazda kendi belirler yani neden ben annenlere gelmiyor demiyorsunuz ağzınızı kuş mu yedi?
Ayyy yok ben burdan sinir oldum ama eşinize değil size mırıl mırıl davranın böyle herşey hak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…