- 19 Mart 2021
- 682
- 1.058
- 63
- 33
- Konu Sahibi Ljubljanali
-
Yani doğru, insanın hevesi kaçar, birşey yapası gelmez ama ondan sonra da zaten geriye 3 saatimiz kalmış, gece 1 e kadar yok, o yüzden bozuldum. Hemen alınıyorum, alınmayıp sakin karşılayana da özeniyorum açıkçası, nasıl başarıyorsunuz gerçekten?Adamın önemsemesini beklemeden günü burnundan getirmişsiniz
Sekizde kalkmadı da onda kalktı tüm günü size ayırmış birşey yapmasına fırsat vermeden trip atıp sonra da ay bana birşey yapmadı daha insanın içinden birşey mi gelir
Kendi doğum gününüzü kendiniz mahvetmişsiniz hiç adamı suçlamayın
Ben söyleyeceksem ne anlamı kalır o zaman :)Adamın sizin aklınızdan geçeni okuyup onu uygulamasını istiyorsunuz ama bu mümkün değil maalesef.sabah kalkayım da eşime kahvaltı hazırlayım diyen erkek var mıdır bilmiyorum.Ben böyle bir beklentideysem akşamına söylerim eşime yarın böyle böyle yap diye:) hayatı bu kadar zorlaştırmayın ya konuşun içerleyip küsmeyin .Adamı uyanır uyanmaz darlamışsınız yapacağını da yapmamış kaçmış evden.
Doğum gününüz kutlu olsun bu arada
Ben bir hafta onceden hatirlatmaya basliyorum dogum gunum diye. Sabahta bugun benim dogum gunusummm diye uyandiriyorum esimi. Sadece bir pastayla bile kutlansa mutlu oluyorum. Belki bakis acisiyla alakali bir durumdur bu.Yani doğru, insanın hevesi kaçar, birşey yapası gelmez ama ondan sonra da zaten geriye 3 saatimiz kalmış, gece 1 e kadar yok, o yüzden bozuldum. Hemen alınıyorum, alınmayıp sakin karşılayana da özeniyorum açıkçası, nasıl başarıyorsunuz gerçekten?
Bence izin falan almamistir.Supriz yapacak insan sabah kuru kuru iyiki dogdun demez,hadi dedi.İzin aldigi ise neden gidiyor?
Beklentiye girmeyin bidahakine .
Ben olsam baktim bisey yok,supriz falan.Alir cocugumu cikarim,bi kahve icer bi pasta yerim.Bi hediye alirim kendme ohh mis.Senelerdir kendime ilk once ben hediye aliyorm dogumgunlerimde.O anki butcem nyse.
İyiki dogdunuz,mutlu seneler
Kesinlikle izini iptal edip ise giden personelBence de izin falan almamış, durumu kurtarmak için yalan söylemiş. Cidden izin alsaydı zaten 8de işe gitmek için kalkmazdı. haydi kalktı diyelim işe gitmezdi yani, niye işe gitmiş madem izinli??
Belli bir yaşa gelmiş insanların doğumgününe çok anlam yüklemesini gereksiz.o gün herkes etrafta fir dönmeli .normalde esiniz kahvaltı hazırlayan bir insan değilse o günde hazırlamaz.belki gerçekten sürpriz yapacaktı ,vazgeçti, ise gitti.oyle olmasa bile işe gidene kadar yada işten geldiğinde bir pasta keserdiniz, olur biterdi.Yani doğru, insanın hevesi kaçar, birşey yapası gelmez ama ondan sonra da zaten geriye 3 saatimiz kalmış, gece 1 e kadar yok, o yüzden bozuldum. Hemen alınıyorum, alınmayıp sakin karşılayana da özeniyorum açıkçası, nasıl başarıyorsunuz gerçekten?
Bu alınmak değil kapris tripYani doğru, insanın hevesi kaçar, birşey yapası gelmez ama ondan sonra da zaten geriye 3 saatimiz kalmış, gece 1 e kadar yok, o yüzden bozuldum. Hemen alınıyorum, alınmayıp sakin karşılayana da özeniyorum açıkçası, nasıl başarıyorsunuz gerçekten?
Siz bu şekilde gereksiz görebilir ve kutlanmasını istemiyor olabilirsiniz ama herkes sizin gibi düşünmüyor olacak ki konu sahibi icerleyip üzülmüş. Bence haklı da mesela. Uyuz oluyorum birinin alınıp üzüldüğü biseyle ilgili gereksiz, yersiz diyip kesip atan insanlara.Belli bir yaşa gelmiş insanların doğumgününe çok anlam yüklemesini gereksiz.o gün herkes etrafta fir dönmeli .normalde esiniz kahvaltı hazırlayan bir insan değilse o günde hazırlamaz.belki gerçekten sürpriz yapacaktı ,vazgeçti, ise gitti.oyle olmasa bile işe gidene kadar yada işten geldiğinde bir pasta keserdiniz, olur biterdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?