- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.534
- 498
- Konu Sahibi Ljubljanali
-
Öğlen 1 de işe gidip gece 1 de gelecek diye kahvaltı diye düşünmüştüm aslındadoğumgünü kutlayan insan değilim
ama toplum genel olarak önemsiyor, kadınlar daha önemsiyor, anlıyorum
fakat benim bidliğim kadarıyla bu sürprizli kutlamalı olaylar sabah kahvaltısı diye olmuyor. yanlış mı biliyorum? böyle programlar genel olarak akşam için bekleniyor. benim bildiğim bu.
keşke akşamı bekleseymişsiniz.
ha akşam bir nane olmazsa dibine kadar çemkirebilirdiniz.
Sıfır beklenti sonsuz mutluluk.Merhabalar! Bugün doğum günüm mutlu olmam gerekir ama ben şu an depresif bir ruh halindeydim maalesef.
Evlendiğim yerde ne ailem var ne akrabam ne de yakın bir arkadaşım, haliyle eşimden ekstra bir ilgi bekledim doğum günümde. Öyle hediye falan da değil (zaten pek hediye almayı da beceremez kendisi), en azından biraz erken kalkıp kahvaltıyı o hazırlasın güzelce yiyip kızımızı parka falan götürürüz diye bekledim ama o da olmadı.
Ben kızım erken kalktığı için 6da 6 buçukta kalkıyorum eşim de 2. Vardiyadayken 8-8.30 gibi kalkıyor. Ben kızımın kahvaltısını yaptırdım, bekledim bekledim kalkan falan yok. Sonra ben hazırladım kahvaltıyı ondan sonra kalktı saat 10a geliyordu. Tabi ben biraz bozuldum, surat astım. Kahvaltıyı yaparken de öylesine iyi ki doğdun falan dedi tabi ben sürdürdüm surat asmayı teşekkürler deyip geçtim.
Gerginlik sürdü tabi aramızda bir de tartışma oldu, tartışırken “ben izin almıştım işten sana sürpriz yapacaktım” dedi. Ben de çok kırıldığımı çok bir şey beklemediğimi sadece bir sabahımız vardı onu da iyi geçirmek istediğimi söyledim. Sonra saat 1 gibi çıktı evden sanayiden arabamızı almak için erken çıktı. “İzin almıştım” deyince bekledim, bekledim gelir belki diye de sonra mesaj attı: aldım arabayı işe geçiyorum diye. Sonra da gelen giden olmadı tabi.
Bir yandan görümceme de sinir oldum. Müsait misiniz size geleyim mi diye mesaj attı. Ben de bilmiyorum belki bir yerlere çıkarız dedim eşim işten izin aldım dediği için. kaç gibi çıkarsınız diyor. Yahu hiç sevmem böyle bir şeyi söylemeyi ama ona da yazdım: bugün doğum günüm ya belki abin sürpriz yapar o yüzden bilmiyorum tam kaç gibi olur dedim. Yani illa söyletecek, anla işte müsait değiliz!
Velhasıl kelam bugün hiç böyle geçmesini beklemiyordum, çok bozuldum, çok üzüldüm. Önemsenmek istemiştim sadece! Yani sizce ben bozulmakta kırılmakta haklı mıyım? Yoksa abartıyor muyum? Fikirlerinizi merak ediyorum
Vallahi doğru, beklentiler olmasa herşey çok daha sorunsuz yürüyecek. Bu sadece özel günler için de değil, evle alakalı şeylerde de öyle kesinlikle. Ama eşim erken geldi çok şükür bugünü de atlattıkSıfır beklenti sonsuz mutluluk.
Tabii haklısınız biseyler beklemekte ama artık bi beklenti içine girmeyin , erkekler biz kadınlar kadar ince de düşünmüyorlar, dümdüzler.
Ama işten izin aldıysa niye ise gitti ki ? Kahvaltıda falan kirildiginizida soylemissiniz, eşiniz de fazla gamsız geldi
Tamam ama biraz sakin olsanız adamın cidden bir planı vardı belki dediği gibi, kızınca iptal edip işe gitmiş olabilir. İşe gitseydi saati gelince bozulmaya başlardınız . Görümce konusunda da çok haklı bulamadım, belki de doğum günün diye gelip yüzyüze uğramak istedi? Biraz sakinleşinÖğlen 1 de işe gidip gece 1 de gelecek diye kahvaltı diye düşünmüştüm aslında
Benim eşim geçen sene doğum günümde akşama kadar iyiki dogdun bile dememisti hatta unuttu sanmıştım . Akşam 8 gibi hadi dedi hazırlan dışarı çıkalım hiç unutamayacağım bir gece olmuştu sabrın sonu selamet falan demisyi hatta . Keşke bekleseydin illa supriz kahvaltı olacak diye bişey yok sonuçtaMerhabalar! Bugün doğum günüm mutlu olmam gerekir ama ben şu an depresif bir ruh halindeydim maalesef.
Evlendiğim yerde ne ailem var ne akrabam ne de yakın bir arkadaşım, haliyle eşimden ekstra bir ilgi bekledim doğum günümde. Öyle hediye falan da değil (zaten pek hediye almayı da beceremez kendisi), en azından biraz erken kalkıp kahvaltıyı o hazırlasın güzelce yiyip kızımızı parka falan götürürüz diye bekledim ama o da olmadı.
Ben kızım erken kalktığı için 6da 6 buçukta kalkıyorum eşim de 2. Vardiyadayken 8-8.30 gibi kalkıyor. Ben kızımın kahvaltısını yaptırdım, bekledim bekledim kalkan falan yok. Sonra ben hazırladım kahvaltıyı ondan sonra kalktı saat 10a geliyordu. Tabi ben biraz bozuldum, surat astım. Kahvaltıyı yaparken de öylesine iyi ki doğdun falan dedi tabi ben sürdürdüm surat asmayı teşekkürler deyip geçtim.
Gerginlik sürdü tabi aramızda bir de tartışma oldu, tartışırken “ben izin almıştım işten sana sürpriz yapacaktım” dedi. Ben de çok kırıldığımı çok bir şey beklemediğimi sadece bir sabahımız vardı onu da iyi geçirmek istediğimi söyledim. Sonra saat 1 gibi çıktı evden sanayiden arabamızı almak için erken çıktı. “İzin almıştım” deyince bekledim, bekledim gelir belki diye de sonra mesaj attı: aldım arabayı işe geçiyorum diye. Sonra da gelen giden olmadı tabi.
Bir yandan görümceme de sinir oldum. Müsait misiniz size geleyim mi diye mesaj attı. Ben de bilmiyorum belki bir yerlere çıkarız dedim eşim işten izin aldım dediği için. kaç gibi çıkarsınız diyor. Yahu hiç sevmem böyle bir şeyi söylemeyi ama ona da yazdım: bugün doğum günüm ya belki abin sürpriz yapar o yüzden bilmiyorum tam kaç gibi olur dedim. Yani illa söyletecek, anla işte müsait değiliz!
Velhasıl kelam bugün hiç böyle geçmesini beklemiyordum, çok bozuldum, çok üzüldüm. Önemsenmek istemiştim sadece! Yani sizce ben bozulmakta kırılmakta haklı mıyım? Yoksa abartıyor muyum? Fikirlerinizi merak ediyorum
Baştan hassasmışsınız, tanıdığım eşine arkadaşlarına doğum gününü ve önemini 3 gün önceden hatırlatıyor. Ben de kocama sırnaşır aşkım bugün doğum günüm ama çok ilgi görmüyorum üzülüyorum bak derdim. Muhtemelen kendine gelirdi…Merhabalar! Bugün doğum günüm mutlu olmam gerekir ama ben şu an depresif bir ruh halindeydim maalesef.
Allah aşkına ergen mısınız?bunları ergenler kafaya takıyor. Bilmem kac yaşına gelmiş, dogumgunumde prenses muammelesi görmek istiyorum denmesi de tuaf oluyor.bir pasta alır kutlarsın.esi işten geldikten sonra bile olabilirdi.kafaya takılacak birde üstüne trip atılacak mevzu degilSiz bu şekilde gereksiz görebilir ve kutlanmasını istemiyor olabilirsiniz ama herkes sizin gibi düşünmüyor olacak ki konu sahibi icerleyip üzülmüş. Bence haklı da mesela. Uyuz oluyorum birinin alınıp üzüldüğü biseyle ilgili gereksiz, yersiz diyip kesip atan insanlara.
Neden böyle bir giriş yaptığınızı anlayamadım, abarttığımı daha uygun bir dille de söyleyebilirsiniz. Prensesler gibi olayım tüm gün ilgi göreyim de yazmadım, hemen bu yargıya nasıl varabildinizAllah aşkına ergen mısınız?bunları ergenler kafaya takıyor. Bilmem kac yaşına gelmiş, dogumgunumde prenses muammelesi görmek istiyorum denmesi de tuaf oluyor.bir pasta alır kutlarsın.esi işten geldikten sonra bile olabilirdi.kafaya takılacak birde üstüne trip atılacak mevzu degil
Sabah kalksın kahvaltı hazırlasın.sonra çocuğu parka götürelim yazdiniz.bu iş bu kadarla kalmayacak tabiNeden böyle bir giriş yaptığınızı anlayamadım, abarttığımı daha uygun bir dille de söyleyebilirsiniz. Prensesler gibi olayım tüm gün ilgi göreyim de yazmadım, hemen bu yargıya nasıl varabildiniz
Bazı insanlar gerçekten çok acımasız!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?