- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Okurken yoruldum, hiç bana göre değil ama kolay gelsin demek istedim.
Bizim de doğum günü geçti, pasta bile kesmedik, bi pasta kesip fotoğraf çeksek en azından hatıra olur dediğiniz gibi.
Süslemeyi bilmiyorum ama ikramda tavuk-pilava girmeyin bence.
Kısır, makarna salatası, börek, mümkünse sarma, kürdana batırılacak şekilde çikolata/havuç topları, içecek de sadece soğuk içecek daha zahmetsiz olur.
Bu tarz olsa daha güzel olur.
Pastanın da süslemesine önem verirdim ben olsam, süslemeyi yapamayacaksam hazır alırdım.
Maksat fotoğrafta görünsün :)
Bir de o fotoğrafları duvara yapıştırıp geçiyorlar, gayet hoş oluyor ama bahçede nasıl olacak bilemedim.
Heves etmişsin ne güzel. Ben bu yazdıklarının hiçbirini yapmadım. Güzel bi pasta sipariş ettim. Kızıma güzel bi elbise giydirdim. Güzel bi akşam yemeği ve kendime alkollü bi kokteyl hazırladım (ne alakaysa). Anneannesi, babannesi, dedesi, babası ve ben oturup yemek yedik. Fotoğraf çektik. Kızımın umrunda bile değildi:)
Mutlu yaşlar:)
Canım mercimek köftesi yapın, makarna salatası, kısır, patates salatası, börekler poğaçalar, cupcakeler yeter zaten. Pastayı mutlaka yaptırırdım ben. Sonuçta yılda birkez oluyo özel olsun. Tavuk pilava gerek yok bence. Çok guzel uygun süsler var kapalicarsida. Siparişde verebilirsin istersen sitenin adresini veririm. Iyı kutlamalar şimdiden
Ah gangstam yakin olsaydik ben sana yapardim en guzelinden organizasyon
Oglanin tum partilerini ben yaptim hepsi de efsanevi olmustu ama mesela kiza hic dusunmuyorum yapmayi seneler icinde cok anlamsiz gelmeye basladi bu party mevzusu
Simdi isteyim aksam sana detayli yazarim neler yapabilecegini su anda kafam cok dolu malum stresli bir pazartesi
Ayyyhhhh yoruldum
Hem profesyonel hem amator olmus sanirim plan.Ama dogum gunu kutlu olsun minigin.
Tavuk pilav,patates salatasi yerine orjinal bir pasta ,ufak cupcakeler,eglenceli kurabiyeler olabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?