• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir dert :(

doğmamış cocugun torun parasına bile düşmüşler hey allah cidden sacmalık başka birşey değil..
sizin cocuk yapıp yapmayacagınıza karsılık bile söz hakkı sahibiler..
k bkmayın onlara bu kadar haddini aşmayı yüz vermeyi siz yapmışsınız
haklısınız evet bizim hatamız bu hatadan dönmek için ne geliyorsa yapmak istiyorum

önerilerim faydalı olursa ne mutlu bende evliliğimin ilk yıllarında yaşadm bu tür sorunları sizi şu an cok iyi anlayabilyorum..
mesela demiş ya gelin.. cekime 11 de git sizde acıklama yapmıssınız halen israr ederse anneciğim işim var diyerek telefonu kapatın küserse küssün aldırış etmeyin
şimdi kv niz diyor ki kendince ben ısrar ediyorum oda mecbur geliyor eninde sonunda ehh hiç olmassa küserim mecbur gelecekler diyor.. ve bunu size koz olarak kullanıyor bence işte buna izin vermeyin küsen küssün darılan darılsın sizinde bir hayatınız eviniz barkınız sorumlugunuz önemli olan evladınız var zırt pırt zaten kimse gitmez gidemez..
bence birazda ağırlıgınızı koyun ve net olun gerekirse bıcak keser gibi kesin.. küssünler darılsınlar tavır alsınlar konuşmasınlar işe yaramadıgını görünce bir süre sonra yakanızdan düşerler tecrübeyle sabit siz net olun aldırış etmeyin yeterli
iki tarafada eşit gidin gelin hiç gitmemezlikte yapmayın
her zaman bu cümleleri aklıma getireceğim gerçekten ben de biraz yufka yürekliyim yada aman huzursuzluk çıkmasın die de olabilir aslında evet böyle konuşunca insan daha çok anlıyor bazı şeyleri

mesela başka bir örnek ;
ben çalışmak istiyorum ve eşimle şuan başka çocuk yapmak istemiyoruz. oğlum 5 yaşında bu zamana kadar krese gitti şimdi anasınıfına gidiyor biraz dükkanda biraz kreste bu yaşa geldi çok şükür. şimdi iki tarafta başka çocuk yap die sürekli ısrarda ve doğacak çocugumun şimdiden savaşı var o dio ben bakcam öbürü dio ben bakcam. istemiyorum diorum tamam biz büyütürüz diolar sen doğur biz bakar büyütürüz maksat devletin ödediği torun bakma ücretini almak ve sürekli baskı baskı baskı bir insan her görüştüğünde aynı şeyleri duyarmı allah aşkına. birde beni ikna edemedikleri bir konu olduğunda ben asla desemde hemen eşimi ararlar onu ikna etmeye çalışırlar

Pes doğrusu bu kadarına bırak kussunler değerini anlarlar :skandal:

her zaman bu cümleleri aklıma getireceğim gerçekten ben de biraz yufka yürekliyim yada aman huzursuzluk çıkmasın die de olabilir aslında evet böyle konuşunca insan daha çok anlıyor bazı şeyleri
yufka yürek ile yaranmıyorsunuz demekki o halde diğer türlü anlattıgım gibi olun sizde eminim işe yarar sizde görürsünüz..
bu hayatta kimseye iyilik yaramıyor kendi ailemize bile ben bunu cok net anladım herke çıkar peşinde kim kime söz gecirirse kim kimi ezerse.

benim bir değil bin problemim var hangisini anlatacağımı şaşıyorum evliyim 31 yaşındayım çalışıyorum 1 çocugum var eşimle birebir problemimiz yok ama hem kendi ailem hemde eşimin ailesinden sürekli sorun yaşıyoruz. sürekli onlara gitmemizi istiyolar iki tarafta asla gelmiyor bize ölsekte kalsakta kaç sefer güzel güzel söyledim anlattım yeri geldi küstüm ama ısrarla anlamıyorlar bir kaç sefer bende gelmiyorum artık dedim gitmedim ama sonuçta aile 1 ay gitmedim yine bir şekilde mecburen gittim sonuçta iki tarafta aile kaç gün küsebilirsin ki. iki tarafında bitmek bilmeyen sorunları gerçekten boş boş şeylerden şaçma sapan şekilde başlarını belaya sokuyorlar benim tarafım alkolik eşimin tarafında ne ararsan var bir tek ben ve eşim namazlı niyazlı insanlarız. artık psikolojimiz bozuldu hiç bişey olmasa bu defa durup durup bize sarıyorlar. yok yüzünüz asık yok gelmediniz yok cocuk bizde durmuyor. onlara çok gittin bize az geldin. iki tarafta nereye gitse bizide götürmeye çalışıyor çalışıyoruz diyoruz anlamıyorlar. hayır küsseler içim gam yemeyecek sürekli bağırıp çağarmalar yetmeyince üstüne yürümeler. agzımı açtığım dakika küçükten büyüğe üstümüze yürüyolar hiç bişeye ah diyemez hala geldik. eşimde bende aileler arasında kalıyoruz. anlayamıyorum gerçekten. ikimizde ailenin ortanca çocuklarıyız artık napıcamızı bilmiyorum. sürekli sinir stres haliyla eve yansıyor işe yansıyor artık çok bunaldım
benzer sıkıntılarımız varmış, bende 31 yaşında çalışan bir cocuk annesiyim bizimde şükürler olsun eşimle problemlerimiz yok ama aileler daha doğrusu eşimin ailesi biraz sıkıntılı, valla araya mesafede koysan yapacağını yine yapıyorlar değiştiremiyorsun malesef

benzer sıkıntılarımız varmış, bende 31 yaşında çalışan bir cocuk annesiyim bizimde şükürler olsun eşimle problemlerimiz yok ama aileler daha doğrusu eşimin ailesi biraz sıkıntılı, valla araya mesafede koysan yapacağını yine yapıyorlar değiştiremiyorsun malesef
işte benim de tam olarak problemim bu kesinlikle sınırları yok mesafe saygı desen asla. konuşulan hiçbir söz yada yapılan hiçbirşey sonuç vermiyor allah yardımcımız olsun

yufka yürek ile yaranmıyorsunuz demekki o halde diğer türlü anlattıgım gibi olun sizde eminim işe yarar sizde görürsünüz..
bu hayatta kimseye iyilik yaramıyor kendi ailemize bile ben bunu cok net anladım herke çıkar peşinde kim kime söz gecirirse kim kimi ezerse.
tamam aynen böyle yapıyorum sonuçları bir bir anlatacapım bakalım neler olacak

Atanın veya başka bir bahaneyle şehir değiştirin. Mümkünse 8-10 saatlik bir yol olsun haftasonu gelmediniz diye çene yapısınlar
Allah sabır versin söz hakkı tanımayacaksınız ya geri durun ya da biz sorun yaşıyoruz boşanacağız bu gidişle sizlerin yüzünden deyin. Abartın öyle olmasa da durumun ciddiyetini anlasınlar

yok memur değilim kendime ait bir işim var. zaten yanlış anlasılmasın lütfen ben kendi ailemde olsa eşimin ailesi de olsa küçümseme falan düşünmüyorum. anlatamadıgım bu zaten onlara ben ve eşim ayrı ayrı işlerimizi yoktan kurduk iyi kötü bir saygınlıgımız var. artık çocuk değiliz. biz iyi olalım aman laf söz çıkmasın kötülükten zarar gelir bizim de çolugumuz çocugumuz var bizde yaşlanıcaz dedikçe evin küçük çocugu muamelesinden hiç kurtulamadık. bize karşı en küçük bir saygıları yok eskiden eşim kendi ailesini tutar doldurusa gelirdi artık o da anladı bazı şeyleri bu defa da ona diş geçiremedikleri için bana başladılar. onun ailesini bir tarafa benim ailemin derdi problemi zaten beni mafetti. defalarca yalvardım eşime taşınalım başka şehire gidelim die ama kurdgumuz düzeni bozxmak çok zor gerçekten

Allah yardım etsin beterinden saklasın arkadaşım

Back