benim bir değil bin problemim var hangisini anlatacağımı şaşıyorum evliyim 31 yaşındayım çalışıyorum 1 çocugum var eşimle birebir problemimiz yok ama hem kendi ailem hemde eşimin ailesinden sürekli sorun yaşıyoruz. sürekli onlara gitmemizi istiyolar iki tarafta asla gelmiyor bize ölsekte kalsakta kaç sefer güzel güzel söyledim anlattım yeri geldi küstüm ama ısrarla anlamıyorlar bir kaç sefer bende gelmiyorum artık dedim gitmedim ama sonuçta aile 1 ay gitmedim yine bir şekilde mecburen gittim sonuçta iki tarafta aile kaç gün küsebilirsin ki. iki tarafında bitmek bilmeyen sorunları gerçekten boş boş şeylerden şaçma sapan şekilde başlarını belaya sokuyorlar benim tarafım alkolik eşimin tarafında ne ararsan var bir tek ben ve eşim namazlı niyazlı insanlarız. artık psikolojimiz bozuldu hiç bişey olmasa bu defa durup durup bize sarıyorlar. yok yüzünüz asık yok gelmediniz yok cocuk bizde durmuyor. onlara çok gittin bize az geldin. iki tarafta nereye gitse bizide götürmeye çalışıyor çalışıyoruz diyoruz anlamıyorlar. hayır küsseler içim gam yemeyecek sürekli bağırıp çağarmalar yetmeyince üstüne yürümeler. agzımı açtığım dakika küçükten büyüğe üstümüze yürüyolar hiç bişeye ah diyemez hala geldik. eşimde bende aileler arasında kalıyoruz. anlayamıyorum gerçekten. ikimizde ailenin ortanca çocuklarıyız artık napıcamızı bilmiyorum. sürekli sinir stres haliyla eve yansıyor işe yansıyor artık çok bunaldım